"I Wont Say Farewell"


"Fitness,Pro Tools and Guitar Pro"

Yeah, vart på gymmet och kört 1 H BodyCombat & 40 minuter axlar/rygg/armar.Satt som ett smäck i nyllet=) Sen bastade vi, låg i massagestolarna ett dubbelt pass som sen förorsakade en jävla huvudvärk & så självklart tog vi den dära självklara koppen kaffe INNAN vi började träna. Så summan av gymvisiten blev väl sisådär 3 ½ timme, haha!

Fan skrev en låt innan idag. Känslorna bara vällde över mig och det resulterade i en låt. "I Wont say Farewell" Texten är väl hyfsad färdig, med viss sanning och modifikation. Arret på guran är ju ett evighets jobb, tills man blir så där riktigt jävla nöjd. Men grundmaterialet är jag nöjd med som fan. Real shit from the heart!

Mitt nya projekt är att lära mig Guitar Pro. Jävligt användningsbart program om ma bara tar och lär sig det ordentligt! Håller även på att styra med Pro Tools, så jag ska börja spela in hemma nu, min distans kurs har startat så nu jävlar skall det göras musik!

Ska ta mig en filt och kudde och sätta igång en film, huvudvärken gör mig galen & jag ska upp tidigt i morgon. Jobb sök.

Funny Funny Funny. Men är man driven som människa så är man.

Tnx By The Way Mr F för den spontana "Spela med kuken" bilden du sände mig;) U made my evening:D



"Gooooood niiight"

Jag var tvungen att gå ut. Jag behövde vara i en folklig miljö. Det tillfredsställde mina behov en kort stund. Men jag går inte till Stekarstälet i stan. Verkligen tvär vägrar. Hatar COD. Totalt helt jävla fruktansvärt piss dåligt.

Så jag stannade kvar på Strand.Men bara för en kort stund. Det var trubadur and i am a sucker for That. Nu är jag hemma. I sängen. Ensam. När jag egentligen hade behövt knullat ögonen ur mig. Är trött. Faktiskt full.

Jag är inte den där perfekta människan jag vill vara. Jag har mina svagheter. Nu har jag druckit, men under kontrollerade former. & ligger i min säng.

Ensam.är.kanske.inte.alltid.starkast.


"Fucking Whortless..."



" All that I am
I just can't find the words to make you understand me
As brave as I am
I'm not close to showing you who I am or what I feel

You're so fucking perfect
you're so fucking cool
and I'm so fucking worthless
when I'm far from you
in the end it doesn't matter
'cause you make me complete

The light of your smile
like the sun in a storm somewhere inside of me
put your hand on my head
and wipe away all the fears I've ever met
or could invent

You're so fucking perfect

you're so fucking cool
and I'm so fucking worthless
when I'm far from you
in the end you are all that matters
'cause you make me complete...."



"The Impact"

Hur fan kan det vara möjligt att en människa har sånt fruktansvärt inflytande på dig?! Ett speciellt band mellan två egentligen helt olika människor. Jag har aldrig känt så här mycket för någon någonsin. Hon är min motsats, men endock min avbild.

Hela denna dag har gått i en dimma. Jag känner mig helt knäckt. Sovit. Vaknat. Kollat på film. Gråtit.Sovit. Gråtit.

Jag sitter vid kanalen i stan & ser ut på svanarna som lever ett sånt bekymmerslöst liv. Glider omkring på vattnet, väntar på att få något gott kastat till sig.. Tårarna rinner & jag känner mig helt jävla fantastiskt överkörd. Den berömda väggen närmar sig & jag vet inte hur jag ska göra för att mota bort den. Jag vill inte. Jag orkar inte gå under vatten ytan igen. Förr i tiden var det så lätt att få bli bekymmerslös för i vartfall en kväll. Korkade upp en Whiskey så Hey in i dimman, bort till en annan verklighet. Den tiden är över för jag vet priset av ett sådant utagerande. Jag har kommit till en annan fas i livet där jag insett att spriten gör det bara värre. Den gör dig bara så fruktansvärt illa i längden.

Du var full & du grät, tårarna slutade aldrig rinna. Du förklarade din kärlek för mig. Samtidigt som jag hade i tankarna att du var full så fanns hoppet att du endock skulle höra av dig idag för att ge oss en ärlig chans att prata ut. Att reda upp oredan & oklarheterna. Att ge oss en ny framtid. Varje gång telefonen har plingat eller ringt har jag hoppats så innerligt att det skulle vara du... Samtidigt gör det mig så förbannad att jag går & hoppas på ngt som jag egentligen vet inte skulle hända. Jag känner dig, jag vet hur du fungerar med dina känslor.

Att vi sågs igår har nu bara rivit upp såren som sakta men säkert hade börjat läka, börjat blivit ärrbildning... Nu blöder såret igen & det gör ont. Fruktansvärt ont.

Jag måste härifrån. Jag måste dra. Jag måste flytta. Jag kan inte stanna, även om det var det jag ville. Jag ville kämpa & stanna kvar i Std.

My head is overloaded.

Återigen.

Som jag gjort hela mitt jävla pissliv, fly som en skadeskjuten fågel från det ena stället till ett annat.


"The Lost Valentin"

Damn that was a good movie. Tårarna sprutar fortsatt och jag blev så jävla tagen av filmen. Så oerhört vacker film. About the One And Only Love. Fy fan så fin.

Ganska tung natt, insikter som gjorde mig besviken men fick ändå saker på högkant. Falska människor som jag haft runt omkring mig som jag helt enkelt inte vill ha kvar i mitt liv.

Jag anser att Vi är vuxna människor, och den här grejen med att ta parti är i mina ögon fruktansvärt omoget. Jag kan ta ett exempel. Man har gemensamma vänner som har hamnat i bråk och då anser jag att det är deras grej. Inte en jävel har någon rättighet att lägga sig i, baktala den ena eller den andra om du värdesätter dom båda individerna. Att utsätta den ena för utfrysning och inte hejja, bjuda med till fest, middag eller what evva. Fult är vad det är. Jävligt fult.

Sandlådenivå.
Jävligt "brudigt". Men för att upplysa er alla så är killar precis lika jävla dana. Gjorda av precis samma skrot och korn.

När jag kom hem inatt rensade jag FB, tog bort ett gäng människor som egentligen bara är ytligt bekanta i den här stan, ett par som var bättre vänner än så ,för jag har absolut inget utbyte av människor som tittar på mig som pesten, skakar på huvudet åt mina val, eller fryser ut mig. Ge mig en jävligt bra anledning till att dom ska få tillgång att se in i mitt liv?

Nej tack.

Jag är så FRUKTANSVÄRT JÄVLA TRÖTT på folk generellt!
För varje dag som går blir insikten bara starkare och starkare, att människan är gjord för intriger, människan är gjord för drama, människan är uppbyggd av behov att bete sig som fittor! Det är våran natur.

Detta står mig upp i halsen och jag önskar att jag aldrig behövt födas till en här jävla världen som är full av vidrigheter!

FTW.

"Cry My eyes out..."

I Really Really just Wanna cry. Cry cry cry until there's nothing left.

Känslan av att blivit berörd både psykiskt & fysiskt av den människa du älskar högst i hela världen & för så om bara för en sekund låtsas som ni aldrig varit i från varandra.... Fast sen i nästan samma sekund inse att verkligheten är en annan... Så mycket man ville säga, men samtidigt munhäfta. Kämpade med att hålla masken, försökte hålla min smärta & mina tårar inombords. Masken höll någorlunda, framtill jag stängde dörren hemma. Masken krakelerade, tårarna sprutade.. Dom väller fortsatt upp i mina ögon när jag skriver detta inlägg....Det gör Djävulskt ont.

Maybe it's True. There is only One True Love.


"No Smoking and Contraception"

Fan insåg precis att jag vart HELT rökfri i två veckor nu=)

Slutade röka när jag började träna och gå ner i vikt i September, men jag har fortsatt "helgrökt". Med tanke på att jag knappt dricker så har jag endock "belönat" mig med ett pakke cigg på fredagen när jag varit på väg hem från jobbet. Bara för att man behöver belöna sig själv med något, annars så skulle det inte hålla för mig. Men när saker bara kommer per automatik så är det rätt. Som med att avstå helt från rökningen. Det är ingenting jag tvingar mig själv till, utan det har bara kommit med tiden.

Förra helgen så kände jag absolut INGET behov av att köpa några cigg, och det handlar bara om en dålig ovana som, med rätt inställning bara är att bryta. Har umgåtts med vänner som röker, men jag har inte känt något sug efter att röka.Inte alls. Eller. Jo. Men då tänker jag bara "Karaktär Ewa, karaktär!". Så går det bra. Hahaha! Saknar inte att lukta gammal fimpkopp, saknar inte att lukta inrökt, saknar inte att smaka rutten fisk i käften, saknar ingenting egentligen. It´s all in your mind i belive. T.o.m att sitta och fika går jätte bra. Utan att tänka "fan vad jag vill röka, fan, fan, fan..."

Är hemma från arbe idag, en bedrövlig mensvärk som jag dragits med i flera dagar.. Svullen till tusen och känner mig inte speciellt sexig. Det börjar kännas bättre, men fortsatt svullen. Jag ska ta ur min typ 1-2 år gamla p-stav, få se om mensen kommer i cykel hädanefter. Orkar inte med något jävla preventivmedel längre, det enda som fungerade var just p-staven, den första jag satte i efter en abort vid 19 års åldern.Hade inte mens på 3 år. Fucking 3 år var jag mens fri. Fy fan vad skönt det var. Efter jag satte i den andra så har det varit kaos, typ mens i flera månader, fick tillsätta hormoner för att det skulle upphöra, sen mens fri några månader och så där har det varit. P.piller är inte riktigt min grej, glömmer att ta dom, p-spruta finns ingen sportslig chans då jag hatar sprutor och alla andra femhundra åttio metoder är inget för mig...

Nej, får helt enkelt fortsätta min asexuella karriär och ta ut skiten.

För min sexuella karriär har dött ut. Totalt. I promise u.


"Pain, Angry and Zad..."

Har sån mensvärk & svullen som en gravid kvinna i 9 månaden... Skit dag på jobbet. Verkligen i särklass, utan att nämna några namn eller ngn specifik händelse. Kan vart fall säga att jag är färdig med att jobba på U:as & färdig med att jobba via bemanningsföretag. I morgon är sista dagen här, hade velat gå i dag, så förbannad har jag varit. MEN ska få ett personligt referens brev från chefen i morgon som han skrivit ihop. Så får lämna stället i morgon med flaggan på topp & sen kommer jag aldrig mer sätta min fot här! Helvetet!

Mentaliteten här är ett Jävla rövslickeri, prioriteringarna här är såna sjukt oviktiga saker i jämförelse med vad det finns för andra saker som är fan så mycket viktigare. Lyhördheten här är lika med noll. Visat Initiativ tagande mottas med noll uppskattning, saker har varit på ett visst sätt i 80-90 år & så ska det fortsätta. Ingen är öppen för idéer & förslag. Själv är man ju bara en vikarie som inte kan något, ska bara göra som man blir tillsagd & som man kan lägga all skit på & utnyttja till fullo utan att se människan bakom. Jag känner mig som en jävla disktrasa. Samtidigt som jag är så jävla arg så är jag ledsen med. Som jag slitit här.Som jag gjort ett bra jobb.

Nej fy fan, nu är det bra.


"PM"

Fick ett sånt fint PM som värmde mitt nu för tiden jävligt iskalla hjärta. Tack M<3


"Fighting the Demons"

Skrev en låt idag.

"Fighting the Demons"

Texten är kirrad & nu ska musiken arras. Sing/Song writer style. Ballad. (Som vanligt när jag skriver musik;) Enklast att få ut känslor & tankar i just ballader. Men sen är jag verkligen en sucker för ballader i största allmänhet.

Fick ett mail tidigare idag som gav mig inspirationen till låttexten. Ett mail som gjorde mig explosionsfärdig, en våg av känslor svämmade över mig. Ett mail jag inte svarat på pga att jag inte vet vad jag ska skriva. Så många frågor, så lite svar....

E kom & muntrade upp mig här på kvällskvisten med pizza & goda skratt. Väldigt välbehövligt:) Nu har jag lagt mig i sängen, nyduschad med en doft av vanilj/kokos som ligger som en aoura runt mig. Ixxi ligger & snarkar/kurrar på min arm & Aakeescha ligger & sover långt bort i drömmarnas värld på mitt lår. Damn, i love My girlz.<3

Snart upp & jobba, så dax för sömn.

Hell.


"Threats and pure bullshit"

Besynnerliga människor det finns. En ANONYM person har nu TVÅ gånger skickat SAMMA bloggkommentar.
 
Läs detta och begrunda, frågan jag ställer mig är vad personen i fråga vill komma fram till med det här? Är det ett hot? Bara allmän dumförklaring av sig själv? Det måste verkligen vara viktigt för personen i fråga att jag VERKLIGEN har läst dennes kommentar och verkligen förstått innebörden... Av, ja precis, vad egentligen?
 
( Du anonyma person, jag stavar med W INTE med enkel V, men jag förstår att det kan vara svårt att förstå med tanke på att du inte verkar vara den skarpaste kniven i lådan....)
 
"Hej Eva, har läst lite i din blogg... Detta med att "outa", hänga ut folk offentligt undrar jag om. Du kanske inte förstår att det är olaga trakasserier och förtal som ni ev. kan polis-anmälas för. Om det inte finns några som helst belägg för dina påståenden så innebär det ovanstående gällande trakasseri biten. Inte för att ni verkar vara en person som är särskilt begåvad, men rent tekniskt så kan du anmälas för förtal. Ni bör vara försiktigare med vad ni delar med er offentligt. Och det här med att "läs inte min blogg då", jag kan göra det men det finns andra som TROR på vad du säger.
Kanske ska lösa dina problem med andra genom att ta det med de personer som det angår. Jag tycker att det du håller på med är både fegt och vidrigt. Vem som helst kan gömma sig bakom internet och dator. Man visar dock mer karaktär om man vågar konfrontera personen/ personer utan hjälp av mus och tangentbord."
 
Jag vill fråga dig om du vet vad du skriver? Du verkar inte vara så speciellt påläst. & du känner inte mig. För det första så "outar" jag ut precis hur jävla mycket jag vill, så vitt jag vet så har vi en "viss" yttrande frihet i sverige, och den utnyttjar jag till fullo. Det finns inte någonstans i denna blogg några som helst legitima grunder till att polisanmäla mig för förtal, trakasserier eller hot. Det är figurerade namn oftast, MEN det finns ett par undantag och dom personerna har jag klargjort även "in their faces", att kommer dom i närheten av mig eller mina en gång till så kommer det få tråkiga följder. Detta pga att JAG har bevis, och underlag till att polisanmäla dom.  Jag kan inte låta bli att bli jävligt nyfiken på vem du är... Att du engagerar dig så i mig och hurvida jag kan bli polisanmäld eller inte. Så, frågan är ju om du har kuk nog att stå för vem du är?
 
Det tror inte jag.
 
/eWa.

"Just becuse i can"

Fick en trevlig kommentar på mitt blogginlägg " Black day", så bara för att jag så tänker jag lägga ut en sjuhelvetiskt inferno med "Kajsa Anka" "plut" bilder, only for you fucker<3 Haha! Du gav mig kvällens garv & det ska du ha tack för!

Men en tanke slog mig & detta är riktat till dig & flertalet andra BLOGGLÄSARE på darknesss.blogg.se som uppenbarligen stör sig på hur jag är, hur jag ser ut, vad jag säger eller hur jag tänker.

Varför i helvetet läser ni min blogg?! Om jag nu lägger upp massa "Kajsa Anka" bilder, tycker synd om mig själv, är en tragisk & obegåvad människa, är en fitta & ni skiter i hur jag mår eller vem jag saknar eller inte, varför orkar ni ta er tiden att följa min blogg?...

Jag kan nog ge er svaret.

Ni kan helt enkelt inte få nog av mig, mitt liv & mina intriger. Mitt liv är mer händelserikt än vad era någonsin har varit. Ni gillar att gotta er i min olycka & ni älskar när jag lägger upp lite lättklätt. Kvällens runkobjekt/pulloff material.

&.

Jag vill tacka er för att ni kryddar min blogg & mitt liv med era värdefulla kommentarer & åsikter, det värmer ända in i hjärtat! (Vet även vilka flera av er är, finns något som kallas IP nummer...)

I slutändan är det jag som är vinnaren, för jag är den människa ni önskar ni var.

Your Fucking tragical Losers!


"Britney"

Jag har gjort en Brittan. Rakat av mig håret. Inte allt, men 25% av skall håret. Blev en jävligt rockig fraiizze, ovant men ballt. Blekte ner den rakade sidan till vitt. P vet vad hon driver med, skit duktig.

För mig var det viktigt med en dramatisk förändring, och det fick jag! Nu är jag sugen på att raka av mig allt, haha! Nej då, det räcker nu:D Kommer bli coolt sen framöver när dreadsen åker i, jävla synthfrilla Delux:D

Är på jobb nu, skönt. Det som inte är lika gott var färden hit. Dödsångest delux. Hjullagret har gått åt helvete höger fram. Känns som hjulet är på väg att åka av, det hugger, hoppar & låter som ngt släpar i backen... Sen har bromsarna typ slutat fungera... Men jag måste ta mig till jobbet... Ska köpa hjullager på Biltema i morgon när lönen kommer & så har vi en hydraulisk press på jobbet i verkstan, så jag ska försöka byta den här skiten själv... Kolla tutorials på Youtube... Hade det vart hjullager i bak så hade det vart fan så mycket lättare att byta, där är det inte "pressat" & man kan byta manuellt & för hand. Men nu behöver man en press som trycker ut skiten på ngt sätt...

Dont ask.


"Anxiety"

Fan vad jag hatar ångest!!!!


"Black Day.!"

Dagen började bra.

Slår upp ögonen och ser att jag har flera missade samtal från jobbet.
Jag skulle TYDLIGEN jobbat.

MEN min chef på Manpower hade MISSAT att meddela mig detta. Bra att jag har jobb resten av veckan vart fall... Ngt positivt...

Pratat med min advokat, suttit och gråtit ögonen ur mig. Jävla piss dag. P kom förbi och vi satt och snackade ett bra tag. Var jävligt tacksamt. Skönt att ventilera. Ska ner till P:s hårstudio och göra något nytt. Galet. Så sjukt trött på att se mig själv i spegeln nu för tiden...

Time for change. Klippning & Färgning. Sugen på att raka av mig en del av håret, göra ngt mönster på ena sidan. Färga en crazy färg.

Mitt liv ska bestå av förändringar närmsta tiden. Rejäla förändringar.

Jag hoppas så innerligt på att den här bytes dealen med lägenheterna går igenom... Håll tummarna.


"Tragical Life Storys..."

Fan var ner och handlade på Konsum precis. Träffade K som jag inte träffat på jävligt länge. Vi stod och snackade fan 30-40 minuter och catchade upp bland grönsak/frukt hyllorna. När vi sa hej då var jag typ gråtfärdig, känner att tårarna fortfarande är nära till att falla.. Vi pratade om tragiska livsöden. Gemensamma vänner som hamnat i ett jävligt tragiskt kretslopp. Där det inte finns några som helst livsvisioner utan spriten hägrar på första plats, jobb kommer i sista hand... Pockandes på uppmärksamhet och viljan att bli sedda och älskade... Fy fan.

Samtidigt sliter jag med min vardag och försöker upprätthålla min nyktra bana, min rökfria vardag, uppbyggnaden & formningen av min kropp och samtidigt försöka överleva.Orka ta mig igenom min livskris. Orka ta mig igenom dag för dag. Försöka komma underfund med vad fan jag vill göra härnäst.

I morgon är the "To Do" list jävligt lång.
Arbetslös med massa MÅSTEN att ta mig igenom.

Det jag precis känner nu är att sälja iväg alla mina möbler, skaffa kattvakt för några månader, köpa mig en enkel biljett till L.A. Vakna till liv. Få ny livsinspiration. Tända livsgnistan igen. Hitta tillbaka till glädjen.

För som det är nu så är den så gott som död.

D.Ö.D

Jag tog kort på det jag vill ha sålt idag, lagt i en mapp på datorn redo för att läggas ut för försäljning. Det enda jag vill ha kvar är en dator,en gitarr,systemkameran & mina kläder. Blir L.A aktuellt så ska jag även sälja bilen.Finns ingen mening att ha kvar den.

Nej fan, nu ska jag ta en dusch, laga lite italienskt käk & sätta i en hardcore porr rulle innan jag får besök av R....

Ciao.

"Attention Whore"

Ja visst.

Here u Go!


"Misanthropian inner Kaos"

Ny dag. Nya möjligheter.

Bu eller bä vad mig berör. Jag har absolut ingenting att se fram emot just nu. Ingen konser, inget besök som är inbokat. Arbetslös igen på måndag.. Får Hyresvärdarna som dom vill är jag vräkt innan månaden är slut...

Vill ut i naturen i helgen, burna däcken på isen, pimpla.. Ut & gå & ta med varm choklad i skogen...

Restless mind...


" Shattered in pieces"

Kan någon jävel förklara för mig vad jag ska göra åt mitt inrutade, astråkiga och helt jävla meningslösa liv?! Jag måste göra något åt det här innan jag spricker och går sönder. Jag måste få någon annans synvinkel på den situationen.

Tankarna om att dra från Strömstad, sälja allt jag har och bara dra ligger mig nära i tankarna åter igen. Jag håller på att explodera av mitt inre kaos. Inget är som det ska.

Ingen träning idag pga jävla överansträngning i båda vaderna, kan inte gå.Jag haltar och har jätte ont. Nu tänker jag tröstäta glass och gräva ner mig under täcket innan min inre stress dödar mig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan att man skulle födas till det här förbannade livet... Hade vart så skönt att aldrig fått finnas till. Att aldrig fått bli medveten om allt fint som finns.

"Just a little bit more..."

Tänkte mycket på att känna sann lycka och glädje innan i bilen hem från jobbet. Jag kan räkna på en hand hur många gågner jag känt det på senaste.. Dom tillfällena är fan inte många.
 
Jag tittade på mig själv i backspegeln och såg en ledsamhet/hopplöshet i mina ögon jag inte reflekterat över innan... Tänkte tillbaka på den dagen då jag träffade Anton, det första mötet, våran första tid tillsammans. Fy fan vad jag var lycklig då. Det bara pirrade i hela kroppen,mina ögon lyste med en speciell lyster varje dag, mitt leende var så jävla genuint. Jag var lycklig då.
 
Kärleken som uppstod mellan mig och A, sann självsfrände den kalla Januarikvällen i slutet av Januari förra året...  But now she´s gone..
 
Eller som när jag träffade Emma, den dagen då Emma kom in i mitt liv. Då kände jag stor lycka att fortfarande finnas till i denna världen och att fått möjligheten till att få lära känna den där fantastiska varelsen....
 
Även om många problem tyngde mina axlar under dessa tider så fanns inte problemen just då. Dom försvann i ett efori av lycka.Problemen kunde man ta sen. Just där och då kunde INGENTING  tynga mina axlar.
 
Mår du bra psykiskt och känner sann glädje, så går alla problem att lösa smärtfritt, more or less lixom...
 
Just nu så är det så mycket skit som tynger mina axlar att jag typ slutat bry mig. Tar dagen som den kommer. ALlt blir bra en dag. Det får helt enkelt ta den tid det kräver. Inställningen till saker är A & O.
 
Ska BARA ordna upp min ekonomi, ska BARA ta ställning till om jag orkar med en Rättegång, ska BARA ta ställning till om jag vill & om jag får igenom ett byte av lägenheten, ska BARA svälja min egen stolthet i ett par situationer, jag ska BARA hitta nytt jobb,ska BARA samtidigt orka plugga, samtidigt hålla ihop mig själv, samtidigt träna röven av mig, ska BARA tvinga mig själv till det yttersta,ska bara komma i fas med brytningen med Mamma, ska BARA komma över sorgen över A & R...
 
Fan Fan Fan Fuck Fuck Fuck..
JÄVLA KUKLIV!
 

"The fire is On.."

Tycker mig känna att min träningslust och motivation kom tillbaka på gymmet ikväll. Det blev hela två pass, ett boxning och ett Sha´bam(dans). Skit kul. Verkligen. Har ju som sagt en ny träningspolare, Tine, som peppar mig något som helvete. Vi vill samma med träningen, har samma mål. Två ADHD freaks, kan inte bli annat än bra. Pushning på hög nivå=)

Jag är trött. Piss trött. Jobbat, hem, gjorde käk, drog till gymmet, städade bilen. Nu sitter jag här Hlet ihålig och slut som människa. Ska försöka orka duscha, ska försöka orka äta (kan bli ett projekt då jag har så jävla ont i magen...) , försöka lägga mig och slappna av till en film.....

Jag ska strukturera upp träningen lite annorlunda nu, jag ska göra ett schema som jag ska följa slaviskt. Inkluderande Powerwalks varje morgon, mag/rygg/ass övningsprogram på 20 min gånger 2 om dagen, MINST ett gruppass om dagen... Sola och jobba upp brännan... Beach 2013, nu jävlar!

Raaawwwwwww!!!

"WöRK..."

Blev inkallad på jobb i morgon. Märkligt. Skönt men samtidigt så sjukt jävla tröttsamt. Ska ta och snacka med chefen på jobbet i morgon. Jag känner mig så färdig att jobba via bemanningsföretag, en sjukt fin lösning för att få jobb fort, du söker till ett ställe och sen förhoppningsvis så har detta bemanningsföretag jobb på en gång. Men sen är du bara en marionett docka. Du används som en trasa. Det finns ingenting  som säger att om ett uppdrag tar slut att bemanningsöfretaget är tvungen till att ha ett nytt till dig så du övergående går över till det nya... Inga skyldigheter alls. Tar ett uppdrag oväntat slut, så står du där utan någon lön what so ever....
 
Nej fan, nu får det vara bra och jag ska börja ställa krav. Jag är en son of a bitch på att jobba, älskar att jobba, men jag vill känna att jag får uppskattning för det jag gör. & det tänker jag nu se till.
 Som läget ser ut nu så är jag tacksam för allt jobb jag kan få, men det är inte så det ska vara.... Varenda krona måste in...
 

Jag hoppas jätte mycket på ett jobb som jag har på gång via en bekant från Halden. Gl jobbar som budbilschaufför och det skulle jag ÄLSKA! Köra massa bil & lyssna på metal hela dagarna<3 Kan inte bli bättre. Två saker jag älskar högre än mycket annat. G har pratat gott om mig och nu håller vi tummarna, har skickat in CV och nu väntar jag bara att telefonen ska ringa=)
 
Nu håller jag på att hänga tvätt, hela lägenheten är fylld med tvätt, luktar så gott! Gillar inte grejen med torktumlare, kläderna får en sån unken jävla doft, och den kan jag mer än gärna vara utan!
 
Matlåda ska göras till jobbet, mer Tradera annonser ska ut & lite gitarr ska jag väl försöka få in med..
 
På Återseénde.

"Several days ago now...:"

Fan massa dagar sen jag skrev sist.

Hänt en del, men nu när man ska berätta står det ganska still.

Varit en lugn helg, Bror har vart här som vanligt, Nödveit var här idag och repade, var hemma hos Christer och hängde igår, kollade på dokmentären om Eddie Meduza. Vilken sorg att han gått förlorad.Var hemma på kaffe och smörgåstårta hos TK igår kväll, sen drog vi hem till mig och kollade på film. Emma kom förbi och tjötade och drack vin och sen försvann hon ut i dimman...

Varit och kollat på två lägenheter ikväll. Har ett gäng till som är aktuella att kolla på och jag hoppas så innerligt.Hoppas som fan. Jag MÅSTE flytta härifrån nu. Fick ett mail av min advokat i fredags ang den kommande rätttsvisten. Förlorar vi saken så kommer jag bli tvungen att betala Horhyresvärdarnas rättegångskostnader och det finns inte en sportslig chans att jag kan göra det.... Så jag måste helst härifrån. Helst igår.

Förlorat jobbet, så i morgon är min första arbetslösa dag. Har sökt ett gäng jobb redan och ska söka mer i morgon.

ÄR en sån där.

MÅSTE GÖRA MASSA DAG i morgon.

Fy fan.

När ska man få slappna av? Helt? Må bra? Se solen skina gulskimrande hela dagen och få le dagen igenom för att man har ett sånt bra vardag?

Har egentligen shit load att skriva om, men jag orkar inte.
Får ta det pö om pö...

MEN.

Jag ångrar att jag skrivit saker i sms till ett par personer, som jag ändå inte får någon respons av.
Förstått klart nu.

Jag betydde aldrig något för ngn av dom.

För den ena var jag bara en jävla knulldocka.

För den andra så var jag bara en vän som dög ett tag, så länge jag mådde bra, men när motgångarna hägrar så var jag inte den vän denna person ville ha. Jag dög inte längre.

Jag måste gå vidare.
Jag måste släppa taget.

Förstår inte att det kan vara så jävla svårt den här gången. Så många förluster jag gått igenom i mitt liv och många av dom har gått ganska smärtfritt förbi.

Men denna gång är det fan annorlunda. Kanske för att man blivit äldre och förstår vad fan ordet ÄLSKA innebär, och en människa du ÄLSKAR gör förbannat ont att förlora.

Yadayadayada...

ERROR.

"Song writing"

Skrivarlusten kom över mig igår när jag satt & körde hem från jobbet. Multitaskarn Ewa som gärna sminkar sig, byter CD, pillar i väskan, facebookar, snusar samtidigt som hon kör bil:D

En dag kommer det smälla.
I know IT.

Whatevva.

Hursom. Jag & Karl jobbade på ett par egna låtar i förrgår, och nu har jag ett par nya texter, långt från klara men vart fall en början!Vi ska repa i morgon så vi får se hur långt vi kommer med skapandet!


"Soon 27, but still Going strong."

Fick en sån här "måste prata av mig, genast nu innan jag spricker av frustration" infall innan på gymmet. De närmast sörjande var PT;N M & min nya träningsmate T. Det bara bubblade & sprutade ur mig. Kände min 27 års kris sköljde över mig. Alltså jag har egentligen inte problem att bli äldre, varje år har sin charm... (Bortsett från att jag är livrädd att fysiskt åldras, räknar linjer, rynkor varenda jävla dag i spegeln. Ser absolut ingen jävla charm med att börja se gammal ut. Om några år är det Hey Restylane, hey Botox!)

MEN.

Livet går för fort. För snabbt. För intensivt. Jag hinner inte med. Jag har inte åstadkommit det jag ville ha gjort vid min ålder.Den här samhällsstressen vi lever i gör mig galen emellanåt!

Jag har en jävla ovana att jämföra mig med alla andra jämngamla,vad dom har uppnått. Många har barn/familjer/kärlek, andra flashiga utbildningar/jobb, andra är ute & reser/flyttat utomlands..

Vad fan har jag uppnått vid den ärbara åldern 27? Är en unken truckförare med vissa process operatör skills, hobby musiker som mest spelar hemma, har ingen familj, massa spruckna vänskapsrelationer då jag uppenbarligen är en jävligt dålig & stor besvikelse som vän, krasad ekonomi(visserligen inte mitt fel), kärleksrelationer som bara gått åt helvete....

Jag ville vara Rockstjärna vid det här laget, jag ville vart känd, jag ville bildat mig en egen familj med min själsfrände, köpt hus, haft trygghet, men istället bor jag i en lägenhet jag håller på att bli vräkt ifrån, flyttat från stad till stad som den rastlösa själ jag är, tills jag fann Strömstad,lever ensam, då ingen uppenbarligen kan älska mig villkorslöst & för evigt.... ensamheten ekar med sin närvaro....

Jag kan fortsätta med mitt egna självnedtryckeri.

M.E.N

Jag slutar där.

För in the Big picture så har jag uppnått & lyckats med något så jävla mycket större än många andra. I 26 jävla år har jag jobbat för min överlevnad. För min fortsatta existens. Att inte vilja ge upp, att inte avsluta mitt liv, att välja vägar som gynnat mig istället för missunnat. Att försökt se i allt mörker som varit i mitt liv några ljusglimtar. Det finns för mycket fint i livet, man måste bara fortsätta kämpa.I dag 26 år gammal har jag Slutat dricka, slutat knarka, börjat träna, leva efter en sundare livsstil, äter bra mat, har planer för framtiden, har fina vänner som jag älskar villkorslöst, har två kattdamer som är det finaste jag vet, jag är en jävel på att sjunga, är en jävel på musik, älskar min hårdrock & min livsstil med allt som hör till, är en riktig rackare på att knulla & suga kuk, rattar trucken bättre än någon jag känner, är en höjdare på att laga mat, älskar att fota, älskar att åka snowboard, är en Son Of A Bitch på att köra bil...

Hörrni!
Men nu räcker det va?!
Behöver inte sätta ngn sorts gloria över vad jag har åstadkommit, eller på vilket sätt jag väljer att leva mitt liv för in the end of IT all så är jag bara en människa som alla andra, med mina upp & nedgångar, med förkärlek till vissa saker & dessa vissa saker förgyller mitt liv..

Jag har arbetat med mig själv på alla plan, och varje dag lär jag mig något nytt om mig själv.Livet är en Hell of a ride & motgångarna/erfarenheterna vi får med oss formar oss. Lärdomarna tar aldrig slut, bara vi låter oss själva ge livet en sorts av acceptans.

Glöm aldrig att det är vi själva som formar hur vi vill ha våra liv & vi lever bara en gång. Tyvärr

Så något har jag då fan åstadkommit i mitt snart 27 åriga liv.

And the rest is yet to come.
You never know what tomorrow brings....




"I wish for 48 hour days..."

Snart slut på måndagens jobb.
Skönt.

Fast den har flutit på fint som snus.
När jg entrar STD ska jag upp på Återbruket (second hand) ställe som några polare jobbar på, och se om dom fått in ngt jag behöver. Sen hem & repa på några låtar till ikväll!

Rep med The Bootlegs tonight.
Kul som Satan.

Ska försöka klämma in gymmet här ngnstans med... Gah fy fan. Dagen skulle verkligen haft 48 timmar....


"Sermon To The Dead"

Fy fan, varje gång telefonen plingar till så hoppas jag att det är från dig. Vissa dagar känns det som jag slits sönder inombords av saknad..

Men jag får respektera ditt val, även om det är svårt.... I can't force u to love Me.

Jag hade önskat så innerligt att vi kunde vart vänner & att jag kunde ha kvar dig i mitt liv. Men just nu går det Inte. Kanske framöver... I Dont know.

Men en sak jag vet & jag har aldrig varit så säker på något.

Jag vet vad jag känner för dig.

Jag älskar Dig.


"Piercing"

Mela piercade mig igår, hakpiercing, en blin bling under den töjda läppiercingen! Skit snyggt:) Gör dock ont i dag. Pulserar, dunkar & värker! Men det är det fan värt! Så himla tråkigt när man inser att det inte finns någon mer plats i ansiktet där jag vill ha någon piercing. Tycker det räcker nu. Vill egentligen ha några Dermals på kindbenen, men jag har för jävla dålig erfarenhet av det & det blir såna hiskeliga ärr:/

Ok. En till i ansiktet ska jag göra. Earl. En barbell mellan ögonen, men den ska ED i Gbg får äran att göra, skillad & trevlig man:)

Men jag har massa plats kvar i öronen & jag ska även pynta fiffin med ett par bling bling till;) Så jag har en del projekt over and all kvar att göra.

Har även en ny tatueringside som jag ska genomföra. Har egentligen massa tatueringsideer men den senaste i raden ska jag nog göra först:) En idé som inkluderar en sång Mick, gitarr, plektrum & ett notsystem med G-Klav. Kan bli digg.

Yeah Yeah..

Back To Wörk.


"Guitarplaying"

Spelat & sjungit shitloads ikväll. Fucking soar i stämbanden. Ett par låtar där jag skulle pusha det lilla extra... Fel tonarter Men det måste testas. Utmana mig själv. Ibland går det. Ibland inte.

Trött som fan efter en ganska händelselös dag. Kanske just därför. Restless legs lixom. Tar mer energi än vad det ger. Vad har man gjort idag då... Var på gymet med Nödtveit, hängt med brorsan hemma, spelat gitarr, städat ätit mat, skitit, mys med katterna, lite film check, lagat mat, kört bil, pratat i tel, tagit modellfoton, sminkat mig... Nu ligger jag i sängen & tänker fan sova.

Ouh.. Liten ångestpust kom precis över mig..
Snart tre dagar kvar tills jag är Fucking 27.

Fuck My Life.

Ngt radikalt måste hända snart känner jag.
Livet går på sparlåga.


"Morning Glory"

Älskar lördag & söndag morgnar. Ligga & dra sig i sängen, tända ljus göra god frukost. Står & tillagar kyckling till efter träningen, bara värma & käka:) Viktigt att få i sig protein inom 30 min efter träning, det har tjejen som älskar träna & kan skiten lärt mig. Eller hur E?!:D Träning är det bästa, hahahaha!

Ska dra på mig träningsoutfiten, ladda telefon & dra på gymmet!

Ha de!


"Tuna and Mango Raja KiCkS AsS!"

Sen jag började träna har jag fått några nya matlaster i mitt liv. Som jag verkligen inte kan klara mig utan.OCH som jag har hatat tidigare i mitt liv. Tonfisk med melon/tomat, fetaost & Mango Raja är en riktig höjdare efter träning, bra protein och går jävligt snabbt att fixa till. Sen har vi ju då den berömda havregrynsgröten, kicks ass som fan med massa hallan/blåbär, kanel, äppelmos och mjölk=) En höjdare innan träningen! Har även blivit en äggoman. Käkar fan ägg minst en gång om dagen, är det inte till frullen så är det mellanmålet innan träningen eller efte träningen. Så gärna med bacon och bearnaise. Ägg fungerar alltid. Kokta, stekta, råa ( I SMOOTHIE). Lite kryddor så är det kirrat! Sen går det att göra så jävla mycket goda omeletter, med diverse tillbehör i. Min personliga favorit är broccoli, fetaost, ägg då förstås, färska champinjoner, pesto, enkelt och helvetiskt gott! Någon sås får man då gärna krydda till rätten med, Mango Raja eller Bea. Funkar alltid.

Whatevva.

Kom precis hem från gymmet.Det dära mastodonpasset som var tänkt idag blev ist ett 45 minuters stress pass pga att Sörensen somnade i soffan efter jobbet. Skulle vilat ögonlocken i en halvtimme men vaknade inte av att alarmet gick och vaknade ist av Emmas sms vid kvart i sju... Slängde på mig träningskläderna och kötta på gasen upp till la gym. Var tvungen att handla mat innan Eurocash stängde vid Nio, därav stressen. För sen är det ju lixom så att man sätter ju aldrig igång att träna pronto när man kommer upp till WC, det ska hängas, drickas lite kaffe, checka dagsformen på alla som är där... Kanske man har lust att sola, få sig en massagestund... Kanske till och med en bastustund.... Klockan tickar iväg. Så om jag beräknat att träna i ca en timme så åker jag dit minst två timmar innan, hahaha!Kärlek det!
 
Liten rolig incident hände på gymmet idag, kan inte låta bli att sitta och småle. Jag hatar innerligt den dra skit musiken som spelas i högtalarna och jag har stora problem med iphonen/sportarmbandet vs sladdhelvetet som JÄMT är i vägen, så jag tog helt resonika med mig min lilla boomblaster som avger ett sådan grymt ljud! Storleken har inte alltid betydelse mina vänner;) Så att jag dundra på den musiken jag föredrar när jag tränar (och generellt överlag) och lalla omkring med den maskin efter maskin. Så kommer Maria (PT på gymmet) och bara tittar på mig och skrattar; -"Du är rolig du Ewa, du är cool, fan jag gillar dig" Och jag skrattade tillbaka och svarade ngt i stil med att det är fan viktigt att ha vettig musik så man kommer in i tränarandan!!=) För det är det verkligen, utan bra musik i öronen så är det fruktansvärt svårt att hitta motivation känner jag. Det lixom går inte. Tryck, det ska vara tryck!

Svidat om till fredags mys klädsel, slängde ihop Tonfisk mixen och nu sitter jag här. Har inte lust till att göra något över huvudtaget. Ska bara sitta framför dumburken hele kvällen. Och göra nada. Ska upp tidigt och dra på gymmet i morgon förmiddag. Så ska jag diska,städa ur kylskåpet & tillaga en upptinad kyckling. Lägga ut grejer till försäljning på Tradera. Repa med Karl.

Kanske åker till Uddevalla i morgon. På dejt. Vi får se. Beror på ett & annat.

Nu blir det soffläge, filt och film!

Rock n roll Fellows!

"Rehearsal with the Bootlegs"

Fy fan vad kul det var. Riktig skön känsla & sammanhållning i bandet & skickliga musiker! Nu får vi allt bara tummarna att dom kände att jag skulle passa in i deras värld:) Det var en riktig Commitments känsla. Ni vet tre brudar på sång, improvision delux & synth, trummor, gitarrer & bas! Riktig stor bands känsla!

Var på gymmet innan repet & fy fan så skönt det var!! Blir fan tårögd när jag skriver om det. Var som att komma hem. Gjorde väl i mina ögon sett ett jävligt mesigt pass, men kom ihåg, typ första på 1 månad;) I morgon blir det dit direkt efter jobb, bara hem & dra i mig lite kyckling/wokgrönsaker & sen till gymmet & köra lite hårdare & sola. Blir nog en riktig genomkörare av axlar/armar/rygg & ett ordentligt kondispass!

Nej fan, ska crascha nu, upp om 5 timmar... Tänkte sminka mig för en gångs skull till jobbet. Göra mig fredagsfin!

Sov gott
!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e605f1ddf2b3405f00246c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e605f0e087c31faba3300d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e605f1e087c31fef266a78.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e605f49606ee1fc9f8f4ea.jpg" class="image">


"Hate To AgE..."

Så var det snart dax att bli ett jävla år äldre. Den 8/1 fyller jag 27 år, helt galet. Var fan nyss 18 år. Tiden flyger iväg & jag har inte hunnit med allt jag skulle velat hittills i mitt liv.. Så många ggr jag önskat att dygnet vore 48 timmar, hinna med dubbelt så Mycket så man gör i dags läget.

Jag ligger efter som fan. Jag har ingen direkt utbildning, gick Estetisk Musik på gymnasiet, pluggade upp mina gymnasiebetyg några år senare, pluggat lite strö musikkurser på Universitetet.

Jag skulle vart Rockstjärna. Se på mig, en hobbymusiker som aldrig tagit språnget... Men en sak är jävligt säker, att snart är tiden kommen för mig. Musiken är det jag brinner för & jag ska komma någonstans med min passion. Tiden har bara inte varit rätt.

Jag hade planer om barn & familj innan 25.... Yeah Yeah to Fucking late to apologaize...


"Soon TimE To Study..!!!"

Jävligt sugen på att börja plugga nu, får dock vänta ett par veckor innan plugget sätter igång! Ska absolut inte göra något annat den här resten av vintern/våren än att träna, jobba & plugga. Ska bara stänga in mig i lägenheten & bara vara här. Själv. Fokusera på det som är viktigt. Allt annat får jag prioritera bort. Känns skönt på något sätt. Veta vad man ska göra. Ha en plan. Ska provsjunga för ett band i morgon, det ser jag jävlar enamma fram emot! Seriösa musiker med kompetans. Det klingar fint i mina öron.Sjunga.

Kärlek.

Jag ska nog för övrigt bli en ensamvarg.
Tror fan det är lika bra.

Allt jag gör är att klanta mig & göra idioti grejer.

Orkar fan inte med mig själv emellanåt.

Me, my music and my Cats.

....

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e3f04c9606ee72611b990b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/430146/images/2013/pic_50e3f04c9606ee725dfd5f28.jpg" class="image">


"Wörk"

Skönt att vara på jobb. Tillbaka till sina rutiner med träning, bra kosthållning & jobb! Har svårt med att min rutiner rubbas, det blir lixom fel. & det är så skönt att julhelvetet är över & ett nytt år har kommit.

När jag slutat idag, ska jag ringa massa samtal, söka jobb & betala räkningar. Ligger fortfarande back, men det börjar bli bättre, det är positivt. Har även fått brev från advokaten att min aktuella vräkning kommer gå till Tingsrätten, så det är bara att börja göra sig redo mentalt för en rättslig fejd. Ska börja öka takten på att hitta annat boende, fick inte någon respons på min annons i Björklövet, det var synd:/ Nya krafter /nya tag.

Back to Work
Ha en fin dag!


RSS 2.0