-ö.


..............

I WOrk oUt.

..............

I WOrk oUt.

"MoRe PiCs...."

Kan ju bara lägga ut ett jävla kort i taget, så here comes another one....

"MoRe PiCs...."

Kan ju bara lägga ut ett jävla kort i taget, så here comes another one....




"Saturday Marathon...."

Fuck. Kom precis innanför dörren efter en timmes intervallträning! Svetten forsar. Helt fantastiskt skönt är det=) Insåg innan ikväll att träningen har fan börjat ge resultat, känner mig inte lika "svampig" i kroppen längre, utan mer fast och byxor och tröjor börjar bli stora! Är så glad att jag klarar av att fokusera på träningen så hårt som jag gör! Jag har mål med det och för första gången i mitt liv känner jag att jag kommer klara av att uppnå mitt mål!! Jag har nog ALDRIG varit ute och sprungit en lördag kväll innan i hela mitt liv:P



Snart kommer Mela & vi har lite alternativ för kvällen, får se vad det blir! Rock On Dudes & ha en fin lördagskväll!


"Want more Piercings!"

Gah har för mycket plats kvar på öronen! Måste fyllas ut med mer piercings! :)


"Pandoras Box..."

Första gången på väldigt länge jag var på väg att gråta över A.... Tårarna fyllde mina ögon. Men jag tillät dom inte komma. Det skulle gjort för ont.Jag öppnade Pandoras Ask. Kollade igenom mailen på FB & där bland alla mail dyker Antons namn upp..

Jag kunde inte låta bli.
Men jag skulle inte öppnat.
Jag skulle inte läst.

Ångesten kom över mig som en smäll på käften. Ångest som jag inte känt på lika länge jag inte gråtit över A. Så mycket känslor... Jag vet faktiskt inte varför jag inte tog bort alla mail när jag tog bort allt annat i mitt liv som hade med A att göra.Kläder, foton, minnen, känslor brände jag upp i ett ögonblick. Elden symboliserade min nystart. End of an Era, time for a new one.....

Ikväll ska jag radera alla mail, kände att jag INTE var redo för att läsa alla hundratals mail som vi skrivit till varandra. Så mycket känslor, så mycket kärlek, så mycket hat, så mycket förtvivlan... Ord. Ord betyder så mycket. Berör. Fan trodde jag var redo för detta. Jag har kommit så långt i min process att glömma och att gå vidare, så jag trodde inne att några jävla mail skulle få mig att känna och må så här inombords? Just nu vill jag bara skrika ut att FAN VAD JAG SAKNAR DIG! FAN JAG ÄLSKAR DIG FORTFARANDE! VARFÖR!? Varför kan jag inte glömma? Varför kan jag inte bara släppa allt som var? Varför kan jag inte göra som A, bara skärma av känslorna och sluta känna??! Allt hade gått så jävla mycket smidigare förbi!

Jag vill bli en känslolös, kall jävla bitch som hatar allt och alla. Leva ensam för all framtid med mina katter,hårdrock & mina gitarrer. Jag vill sluta känna.




Dagens naken kort!

Glömde ju lägga ut kvällens naken kort!;) sry!:D


"Sleepy hollow"

Min blogg. Mina tankar, mina känslor, mina åsikter, mitt liv. Du kan jämföra det med en dagbok, skillnaden är att denna är offentlig. Denna blogg är jävligt öppenhjärtlig & genuint ärlig. Allt jag skriver på denna sida är pure fucking True. Inga krusiduller, utan här har ni mig naken, jag delar med mig av allt. För att jag vill. För att jag har behov av att göra det. Attentionwhore, sure! Alltid varit, kommer alltid vara. Jag älskar uppmärksamhet, jag älskar att stå i centrum, jag älskar att beröra, jag älskar att uppröra, jag älskar att folk tycker mitt liv är intressant & vill läsa min blogg. Vill tacka alla som läser den & det gör mig varm i hjärtat av att den på många plan berör människor! Sleep tight folkens! I Will damn sure do it!


"Fuck this day."

Hela dagen på jobbet har varit klockren, bra arbetsuppgifter och haft det roligt som fan med arbetskollegorna.Tills jag fick ett sms där mitt huvud börja snurra, frågor som behöver svar. Känslorna virvlade upp i mig som en virvel vind, både av glädje,oro,funderingar... I morgon får jag förhoppningsvis de svaren jag vill ha....

FK strular som fan med Sjukpenningen.ännu mer jävla blanketter som ska in, skulle hämta ut medicin och min psykolog har inte skrivit ut den medicin jag behöver och som jag är i jävligt stort behov av då min vardag och mående hänger på mina anti depp & Concertan. Ringer mamma och vi börjar bråka som fan, jag står inne på Eurocash och ska handla och jag känner att det bara smäller till i huvudet och jag står och gapar bland frysdiskarna & slänger på luren...

Nu är jag hemma, vart och tränat och käkat mannagrynsgröt med hallon/blåbär/kanel & ett par knäckebröd till det. Diskat. Gett katterna mat. Tappar upp ett bad. Genom frysen av kyla,oro & svett. Jag blir trött. MENTALT jävla trött. Varför motarbetas man hela jävla tiden? Som jag sa till psykiatri sköterskan, hur fan kan det vara möjligt att bli frisk från sin depression när man bara motarbetas, när man väl börjat tagit sig upp så TACK VARE PSYK & FK, kukar livet ur igen.Iaf för en stund.

Jag stannar upp och andas. Måste andas. Jag är förbannad och less, fattar inte hur kan det vara möjligt att man som svensk medborgare blir behandlad på detta vis? Skulle kunna dra in invandrar politiken i det här, men jag avstår. Ni fattar nog var jag vill komma med den tanken. Jag behöver pengar, pengar som jag är berättigad till. Pengar för att kunna betala räkningar, betala boende, bensin, mat, leva för helvete!

Ännu en kväll med tankarna som min enda vän. Drar igång lite nice musik, tänder ljus och lägger mig i badet.

Ciao.






"Choices u make..."

Alla gör vi våra val. Val vi kommer få stå för. Många kanske vi ångrar, andra inte. På sista tiden har jag gjort många val, många livsavgörande för mig & min vardag. Jag har tänkt massa idag på jobbet. Tänkt sju helvetiskt mycket. Ett virrvarv av tankar, ett virrvarr av känslor. Kan ha med att göra att min Concerta tog slut i går, så jag har inte tagit dom idag=/ Det känns på en gång, hjärnan speedar upp och jag har svårt att samla mina tankar och mina käsnlor blir genast som en berg och dalbana. Kaos.

Om jag bara hade kunde handlat annorlunda i våras, på flera plan. Gjort andra val än dom jag gjorde. Det är så jävla lätt att vara efterklok.När man har facit i hand. Ett par av valen var att jag skulle köpa Forden i Norrköping, ett annat val var att jag åkte till Motala för att träffa & bli kär i den människa som gjort mig mest illa någonsin i hela mitt jävla¨liv. Forden var inte heller värd 8500 spänn... Jag köpte bilen för att jag ville att allt skulle klaffa den dagen. Den 12 mars. Ta tåget upp till Norrköping, bli stormförälskad i bilen och att den skulle vara felfri och sedan glida till Motala & bli stormförälskad i killen jag blivit intruducerad för ett par veckor tidigare. Allt klaffade just då. Tror dock att jag spelade min huvud ett sjukt spratt, för så här i efterhand så var varken bilen eller killen felfria.MEN. Jag blev kär. Eller jag trodde jag blev kär... Har förstått så här i efterhand att jag inte var kär i Anton den första månaden kanske...Det jag gjorde har fått mig att förstå att jag inte var kär i Anton då. Hade jag varit kär i honom så hade jag inte gjort de val jag gjorde då. Jag har fått svart på vitt att otrohet inte bara görs lättvint, otrohet infaller när något är fel... Jävligt fel. Jag skulle aldrig gjort det jag jorde om jag verkligen hade varit kär. Jag ville nog bara vara kär. Jag ville vara älskad. Jag ville känna mig behövd.

Men den dagen då jag blev kär, blev jag innerligt förälskad och älskade Anton högre än något annat.. Val jag gjorde runt denna tid förstår jag idag varför jag sa eller gjorde som jag gjorde..Men det rättfärdigar inte resultatet och efterskalven..

Jag önskar att jag gjort saker annorlunda. Stannat upp och tänkt efter. Frågat mig själv om det var värt det. I början trodde jag att jag var kär i två stycken... Trodde det inte var möjligt att kunna känna så innerligt för två stycken samtidigt, men det kunde man trodde jag då.. Men nu när jag fått perspektiv på händelserna runt denna tid så förstår jag att jag ville ha det jag inte kunde få samtidigt som jag inte ville förlora Anton och jag ville älska honom villkorslöst. Jag ville ha kakan men samtidigt äta den.

Den andra killen var allt som inte A var och han hade de egenskaper som inte Anton hade.. Jag vet att jag tänkte så många gånger att varför kan man inte sätta ihop dom? Men idag hade jag verkligen inte velat det. T var unik för den han var. A var unik för just den han var. Det var svårt. Jag kände så mycket för dom båda. Kunde inte kanilisera mina känslor. Visste inte ut eller in. Jag slet med mitt inre ett bra tag. Ville inte såra någon av dom. Jag ville älska dom båda.

Idag står jag här och har förlorat båda två.Jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden och göra om och göra rätt. Jag saknar T, saknar att prata med honom, saknar att vara med honom. Saknar att skratta med honom. Han var där för mig under en fruktansvärt jobbig period som jag hade med Anton. (En av alla...=()Jag grät i hans famn, han lyssnade och han höll om mig. Jag är honom evigt tacksam för allt han gjort och för alla timmar han lyssnat och ställt upp...Jag önskar att utgången inte blev som den blev. Jag är inte bitter, men jag är jävligt ledsen. Nutiden hade kunnat sett så jävla annorlunda ut. Men. Jag gjorde som sagt mitt val och höll fast vid Anton för jag ville så innerligt då att det skulle fungera och att vi skulle klara av våran djupa svacka..

Dagarna går, månaderna går sen den svarta dagen då Anton lämnade mig. Mitt liv har återgått till det normala, och till ett mycket bättre liv och vardag än jag hade innan. Saknaden har blivit mindre och mindre för varje dag som gått och jag har lämnat våran tid bakom mig.Iallafall någorlunda.Vissa dagar känner jag svaga nålstick i mitt hjärta och oerhörd ledsamhet för att det blev som det blev. Jag älskade innerligt Anton. Jag har aldrig älskat någon så högt... Jag känner ingen direkt bitterhet längre över Antons val,hur han skötte det & alla hans hårda ord. Det får stå för honom. Faktum kvarstår dock att han raserade mig. Aldrig har jag låtit en människa kommit så nära för att sedan bli lämnad, kränkt & så förtvivlad. Jag gav honom en bit av mitt hjärta som han sedan kastade iväg. Kastade iväg det som det aldrig betytt något för honom. Det gjorde & gör fortfarande ont. Jag hoppas att han en dag, om några år kanske, förstår vad han utsatte mig för och vad han gjorde mot mig. Jag kommer en dag kanske förlåta, men jag kommer aldrig glömma. Såren är fortfarande vidöppna, de har slutat blöda & det har slutat vara, det har börjat sakta men säkert börjat läka. Det kliar dock. Kliar som fan emellanåt. Men läkningsprocessen går framåt. Sakta men säkert. Dag för dag.

Sitter hemma i min ensamhet och tänker.Tänker massa. Ljusen är tända runt om mig, skön musik strömmar ur högtalarna. Just ikväll känner jag ett stort tomrum inom mig. Känner mig ledsen.

Fuck this night.




"A few hours of sleep"

Då var det natt igen. Måste tvinga mig själv att sova. Första dagen på jobb i morgon. Kan inte sova. Helvete. Måste vara utvilad... Upp med tuppen, dricka kaffe, äta den här förbannade havregrynsgröten, sminka sig & framför allt göra sig mentalt redo. Har varit sjukskriven i nästan två månader & man känner ju att man slappat ihop:(

Lugn kväll med några avsnitt True Blood, feta ost/kyckling sallad & gitarr spel. Nödtveit kom förbi på besök & vi satte oss och snackade om våra framtida gig. Ska fan ut & spela! Trubadura. Skaffa gig. Tjäna stålar. Ska bli kul! Senare kom Bettan & vi satte igång en ny hajfilm som kommit ut på marknaden, Bait. Blev helt klart förvånad över nytänkandet av filmskapandet med hajar som huvudroll! Helt klart sevärd film, 8/10 hajfenor! Check it out dudes! Sen älskar jag vithajar, har alltid gjort. Desto mer makabra dokumentärer, desto mer intressant! Varit besatt av hajar sen små barnsben!:)

Ska försöka ge sömnen ett allvarligt försök till! Sleep sweet!



"Rock N Roll Autumn"

Gäääsp. Trött som fan. Ringt massa samtal, tränat och vart hos läkaren. Diskat. (Som jag för övrigt gör varenda jävla dag nu för tiden;) Solat solarium Fått jobb=)

Manpoer-Sofus ringde i morse odh erbjöd mig jobb för ett par veckor framöver, och det tackade jag ju självklart ja till! Skönt att ha något att göra om dagarna under tiden jag väntar på svar från de andra jobb jag sökt som jag hoppas och tror stenhårt på!

Blev jävligt upprymd i natt när jag inser att Cradle Of Filth kommer till Göteborg i November!Med Rotting Christ och God send! Kommer bli en fullspäckad höst med mycket konserter!. Som det ser ut nu så blir det Dying Fetus & Barbados i September,Steel Panther & Metal Legacy i Oktober,COF i November,Kreator/Morbid Angel i December! Just loving it!

Ska ta mig in i duschen nu tror jag allt minsann... Sen ska jag göra några sista grejer innan jag kan slappna av helt denna afton!


"Restless night again"

Kan inte sova. Är så trött på att inte vara trött när man ska sova. Jag saknar verkligen jobb. Vardagen blir så jävla mer rutinmässig, visserligen drop dead boring, men en jävla trygghet & det ger mig sinnesro. Hoppas innerligt på svar från de jobb jag sökt!

Haft en lugn kväll hemma, ensam fram till jag fick spontan besök av Bettan:) Kollade på Snowhite and the huntsmen, käkade glass & drack kaffe. Grym film. Älskar Kristen Stewart! Helt klart 9/10, kunde fått 10/10 OM slutet turned out a little bit different!

Tung dag i morgon, massa skit som ska göras & fixas. Bara görat & på med ett leende! Bördan kommer lätta massivt efter allt är fixat.

Jaja... Har inte så mycket funderingar denna natt... Mest nollställd & tom. Stressar lite för morgon dagen. Thats about it.

Sleep tight dudes!


"Weak,helpless girls..!?"

Tankarna striked som fan när jag stod och diskade.

Killar!

Kan ni kanske hjälpa mig svara på en fundering jag har. (Inte bara jag, största delen av brudsläktet undrar ang detta fenomen!)
Hur kommer det sig att största delen av mansläktet är rädd för starka brudar, med skinn på näsan? Varför vill ni ha svaga, hjälplösa brudar som helst inte ska ha jobb, inget körkort, gärna må psykiskt dåligt & bara vara allmänt nollställda? Varför vill ni ha någon att ta hand om!? Jag fattar inte det här, jag anser att det inte finns något mer sexigare än brudar som klarar sig själva och har visioner med livet, och som INTE bara låter livet gå dom förbi.

Det ultimata är väl ett förhållande där båda har jobb & bidrar till ekonomin, körkort,mår bra tillsammans, att båda hjälper till med hushållet, visar ömsesidig respekt & att man har ett sju helvetiskt bra sexliv?

Don´t fucking understand u guys.

Vore tacksam för tankar kring detta grabz;)


"Tuesdays gone....."

Ganska en vecka idag som arbetslös. Det suger. Suger vekrligen getpung. Under mina 26 år så har jag varit arbetslös några ggr, men bara ngn vecka där och ngn vecka där.Jag har alltid HATAT det. Det är helt värdelöst att gå hemma, alla andra jobbar eller pluggar... Tjena hej, och så jag som egentligen inte klarar av att vara själv någon längre tid blir TVUNGEN att vara själv. Det finns lixom inga andra alternativ. Kom hem precis från fugan, hon skulle iväg och handla,ta Lova till tandläkaren och hämta en tv möbel hos en vän till henne. Så nu sitter jag här. Framför tv;n. Ensam och fylld av tristess.

Skura golv & damma tänker jag börja med att sysselsätta mig med.Skit kul.NOT. Fast sen, vem fan har sagt att livet jämt är roligt? Haha!

Fan var på gymmet igår, det var nice som fan! Ska dit senare, ta ett hårt pass & ett massage pass! Har sökt alla jobb som jag har kompetens för både i Norge och i Sverige...Nu är det bara att vänta och se.. Hjälpte Angie idag med hennes CV/Personliga brev, blev jävla bra tyckte jag! Nu ska hon bara få tummen ur och söka massa jobb med...

Sick shit happens. Har en vänfärfrågan på FB, en Jonny jag trodde var en Jonny här fra stan. Jag god känner och ganska omgående börjar denna Jonny skicka meddelande. Konversationen som följde....;

hei Ewa

JAG;Hey Dude! Vem är du?=)

En fyr fra halden møtte deg i strømstad for lenge siden
Du er utrolig vakker å søt jente ble helt forelska i deg

JAG;Oh! Det här var ju spännande=) Hehe, tack så mycket, vad snäll du är! Hrmm... Var träffades vi?

ååå det husker ikke akurat var full fikk en lapp av deg som jeg fant i lomma mi
sitter her å ser på bildene av deg som du har på face faen du er så herlig mmm

Träffades vi på crusingen mån tro? Bor du i Halden?
Jahaja,... antingen så tyckte jag du var jävligt snygg eller så var jag bara förbannat full, brukar inte vanligtvis ge ut mitt namn bara så där:P

ja jeg bor i halden har chevy belair 1955 mod er en del på treff ja
Du driver med i dag da?
okey vi snakkes stikker å tar meg en ronk smile
chao

JAG;Hahaha! Okej! Runka på du:P Men du, har vi legat lr?

mmm ja ronker med min stive kukk

JAG;har vi pulat?

tror ikke men vil du?:)
deilig åååå

JAG;skicka kort kanske fösrt så jag vet hur du ser ut?!..
gillar jag det jag ser så kan det jo bli aktuellt

mmm har bilde ppå veggen
er din fitte våt?
cam?
faen så deilig du er
sitter her med min stive kukk drar fram å tilbake
kåt?

12:39
lyst på min kukk?

HAhaha, det finns fan folk för allt! Och det märkliga är att jag har ALLTID dragit till miig såna här människor.. Varför kan man ju undra?
Ge mig en jävlligt bra anledning att knulla en snubbe som jag inte ens vet hur han ser ut...?!

Whatever, dagens garv i vart fall.

Vi talas.


"Instagram VS Songpop..."

I am totally addicted. Fy fan vilket bra slösa iväg tiden spel Songpop är! Riktigt bra musikfråge spel & innehåller allt från Rap till MetalSpelar ni inte det, rekommenderar jag er helt klart att ladda ner appen! Sen har vi då Instagram som jag börjat seriöst med i dag, haft appen sen i somras någon gång, men nu förstår jag charmen med det, så ni som vill följa mig kan bara spana in Darknessssss! Just check it out Dudes!

Söndag har det vart idag och är fortfarande.Började dagen med några avsnitt True BLood, håller på att plöja igenom den femte säsongen som jag helt totalt missat! Svin bra! KÄkade frulle och städade, spelade gitarr/piano...Fick sen besök av Bettan över een kopp kaffe och sedan drog jag hem till Frugan/Lova och spelade Guitar Hero i några timmar. Sen ville Lova följa med mig hem, så hennes vilja min lag;) KOm hem för några timmar sen och kollat på Hajar som Hajar och tänt massa ljus.. Myst massa. Sen badade Lova och jag satt och höll henne sällskap och sen var det dax för bingen. Började läsa Skönheten och Odjuret, (en ganska tjock bok för att vara barnbok) och jag kunde inte sluta läsa! Hahahaha! Jag var mer intresserad än Lova! Sen skickade hon ut mig ur sovrummet, fick inte ligga och somna med henne. Hon är stor tjej nu. Brukar alltid annars "låtsas" somna brevid henne, för att hon ska känna sig trygg och inte känna sig ensam... Men jaja, Bruden har blivit stor, mycket hon gör och säger som är en märkbar skillnad om man bara jämnför med några månader bakåt i tiden! Häftigt som fan med Kidz, coolt som fan att få hänga med i utvecklingen=)

Så nu sitter jag här, ensam... Kanske ska diska... Känner mig rastlös ikväll, eller har gjort hela dagen. Restless legs lixom... And in my mind... Har såna dagar ibland. Jobbigt när man inte vet vad man ska göra, och att jag vet att det kommer bli en lång natt. Kommer inte kunna sova, så då blir det till att stirra upp i taket några timmar innan man däckar... Eller ja, visserligen kan jag ta en insomn tab, men helst inte. Har klarat mig utan dom i flera veckor nu=)

Ska ladda ner lite mer film & sen lägga mig i sängen.. Hoppas jag blir trött av Lovas tunga sovande andetag!

God natt!


"Old cars and Rock n' Roll"

Ramlade precis innanför dörren, haft myskväll hos Frugan med flams, trams,övertrötthet & Tarantino film. Sov genom 75% av filmen, men det jag såg var i riktig rå Tarantino anda! Har krupit ner under täcket & ligger & natt suddar..

Kommer troligtvis få sovsällskap inatt, kommer en polare som är på krogen just nu. Skönt. Som ni vet hatar jag sova själv. Mysigt att vakna upp med någon vid sin sida!

Fan, bara två veckor till Dying Fetus! Taggad till tusen! Roadtrip ner till Göteborg & headbanga satan med Fru!! Det är kärlek det:) Hade tänkt åka till Motala den helgen, hälsa på J, B & T, och dra på Raubtier som lirar, men jag känner att det var lika bra att jag skulle iväg på annat håll. I.N.T.E redo att se kärleksparet än, skulle inte kunna stå för mina handlingar. Risken för blodutgjutelse är ganska jävla överhängande... Jag har kommit över stadiet av ledsamhet & förtvivlan, nu är det bara genuint hat & ilska som genomsyrar mig. Kommer på mig själv tänka på situationen ibland, och jag ser genast svart. Lägger väldigt lite tid & energi på Han/Det, men när jag väl gör det så flammar elden & hatet upp inom mig, finns inga ord! Såååå Dying Fetus it is!

I morgon ska vi iväg på Bilträff i bygden, gamla veteranare & gammal rock n roll med grillning & häng! Riktigt trevligt initiativ av Linn som styrt upp den här träffen! ska vara chaufför & köra Tk:s fin fina pärla!

Till något annat....
Just nu sitter jag på ganska känslig information om en person. En person som betyder jävligt mycket för en annan person som jag en gång brydde mig jävligt mycket om. Jag är jävligt kluven hurvida jag på något sätt ska säga något eller bara skita i hela grejen då jag inte längre har några förpliktelser till personen i fråga... Livet ställer dig framför många dilemman, Huh! Tror helt ärligt jag skiter i att säga något då sanningen troligt kommer fram i slutändan.. Men vem vet, då kanske det är för sent & personen i fråga är död.

Hatar att inte kunna sova, natten är tiden för grubblerier & tankar. Inte för att jag får så mycket svar... Haha! Ekar tomt här i sovrummet, bortsett från katternas lek & stoj...

Time to let Darkness Embrace Me.




"Sick.."

Ännu en arbetslös dag i Sörensens liv. Började dagen med att vandra till Sesammottagningen och avverkade ett gäng tester. Tog Cellprov för livmoderhalscancer, Tog alla könsjukdomstester det går att göra & vi diskuterade preventivmedel. Tog inte ut p-staven idag då jag glömt att hämta ut den nya på Apoteket, så vi fick boka in en ny tid. Men i mellertid så funkar ju den nuvarande ett tag till...

Satte igång att tvätta och diska när jag kom hem och nu sitter jag och smörjer in skinnpajen i fett. Sen jag köpte den för typ 6 år sen, så har jag inte smörjt in den en enda gång, så jag kände att det var dax!=) Ett jävla jobb och ett jävla kladd:P

Har sökt massa jobb denna vecka, så jag känner att jag varit produktiv, nu är det bara att vänta och se! Sökt jobb både i Sverige & i Norge... Vet ju inte riktigt än vad jag vill med mitt liv just nu, men jag vill ha in stålar på kontot! Svårt när man levt med mycket pengar att inse att man har sina begränsningar, har fortfarande inte fått sjukpenningen, FK håller på att försvårar utbetalningen allt dom kan och det gör mig galen! Skitsamma det löser sig på något sätt.... Pengar är livets minsta bekymmer egentligen. Dock Tyvärr något vi måste ha=/

Trött som fan oxå, kunde inte sova inatt så jag låg och stirra upp i taket i några timmar och sen upp tidigt... Ska nog lägga mig under täcket & dra igång True Blood S05 som jag helt missat av. Trodde den säsongen skulle börja gå i höst, men så insåg jag häromveckan att säsong fem redan gått färdigt och att det bara var att ladda ner=) Så jävla tjatigt har inte kunnat varit på gymmet sen vi kom hem från Grekland, först var det tån och när den börja reda sig så åker jag på en förkylning=(

Så nu blir det te och några avsnitt True Blood!

Ha de!

"Spiced up my life"

Några dagar sen jag skrev nu. Märker att jag inte har lika stort behov att skriva av mig längre. Det är ju ett plus för mig, men för er som läser bloggen ett minus. Livet har gått vidare & jag har inte mått så här pass bra på fan vet när! Allt har börjat kommit i fas & jag börjar få en fungerande vardag.

Idag är första dagen som arbetslös & jag har vart på Komvux, Fk,Soc & Ams på möte. Sugen som fan att börja plugga till plattsättare och det har gått framåt på den fronten idag, det som är problemet just nu är finansieringen. Vill inte ha Csn lån. Hoppas på att jag kan få en lärlings anställning. Ska ringa Ayas chef i morgon och se hur möjligheterna ser ut=) Sen försöker jag få AMS att betala lastbilsbehörighet till mig. Har gjort en ansökan om det idag och i morgon ska jag lämna in ett intyg på mitt "funktionshinder" & ett intyg från ett åkeri som intygar att jag kan få arbete hos dom när jag avslutat utbildningen. Bara hålla tummarna nu och se om allt går i lås.

I morgon ska jag även söka några extra jobb som låg ute på Arbetsförmedlingens hemsida, just nu behöver jag alla stålar jag bara kan få in! Även om jag börjar plugga/jobba som lärling så kan jag endå jobba på helgerna!

Insåg en sak idag på mötet hos min handläggare Emelie på Soc. Jag har INGET som helst behov av att dricka längre. Vi kom in på tidigare problem och hur min vardag ser ut nu och om det är något jag behöver hjälp med, mer än den hjälpen jag redan får. Jag svarade att jag började bli nöjd med min tillvaro, bortsett från den delen att jag är "mellan två jobb". Samtidigt så bara känner jag glädjen att kunna säga att ";Fan, jag behöver inte dricka längre, jag behöver inte själv medicinera mer! Det bubblade upp inom mig av stolthet och glädje, att ÄNTLIGEN så kan jag kutta bort spriten utan några problem som helst. Jag har fan blivit befriad från en demon som förpestat min tillvaro i så många år! Medicinen Concerta har jag att tacka för det. Det behov jag hade tidigare att "stressa" ner med ett gäng bärs, Dämpa min ångest med en Whiskey finns inte i min vokabuläri mina tankar något mer. Som jag sagt tidigare så har Concertan öppnat en helt ny värld för mig, en värld som jag storm trivs i, ett lugn jag aldrig känt,gett mig en framtidstro och tron på att mitt liv kommer bli precis som jag vill ha det! Ingenting är omöjligt.

För två och en halv månad sen var ALLT svart. Jag hade aldrig i min värld kunnat ana hur ljus framtiden skulle komma till att se ut. Jag är en överlevare, jag är en kämpe och jag ger ALDRIG upp. Hela mitt liv har sett ut som en berg och dal bana, men jag har ALLTID tagit mig upp, hur jävla jobbigt det än må varit och hur jävla dåligt jag har mått. Livet är till för att levas och att ta vara på!

Just nu fokuserar jag på min kost, min träning, min framtida utbildning/arbete,musiken & mina vänner. Saker jag mår bra av,saker jag älskar.

PEACE.


"Restless soul..."

Sömnlös natt... Kan inte komma till ro... Tankarna sprutar. Glömmer bort att ta Ritalinet på eftermiddagen & då blir det så här...

Jag har haft en ok dag, bortsett från händelserna innan idag & en jävla dust med grann kärringen! Jag var arg så jag skakade & gjorde jävligt klart för henne att det fan får vara bra med all skit hon utsätter mig för! Jävla suput kärring!

På eftan kom Nödtveit & vi lirade några timmar & lagade mat, broocooli mos med oliver & fetaost med falukorv! Gott som fan:) sen har ju frugan fått in mig & ett helt stab till på en musik app som heter Songpop, svin bra musikspel, det nya beroendet i mitt liv:P

Tror Karl inte tyckte jag var världens bästa film Mate ikväll, satte gång Dark Shadows & sen var jag inne i smsandets värld med Jocke. När vi smsar flyger timmarna iväg & det känns jävligt bra. Han verkar vara en kille med båda fötterna på jorden, sunt tänkande, vuxen, intressant att lyssna på... Duktig musiker & ser bra ut:) Alltid ett plus;) Vi tar dagarna som dom kommer, men det känns lovande, men jag tänker inte springa in i ett nytt förhållande utan att tänka till ett par gånger extra..& händer det så händer det right?:)Slår det gnistor när vi ses så tänker jag njuta av varenda jävla sekund. Jag vill att våran relation börjar med öppna kort & jag skulle aldrig i min värld låta J bli ett substitut för A. A är död & nedgräven Six feet Under, men fortsatt så har hans handlingar trasat mig sönder & samman. Ingenting som läker på 1 vecka,1 mån eller 1 år. Mitt inre måste byggas upp sakta men säkert.. Jag mår verkligen illa när jag tänker på vad jag blivit utsatt för... Jävla fitta.Really.

Nattsudderier, nice med IPhone , Songpop, blogg & Spotify, det kommer man fan långt med;)

Ska försöka mig på gymmet i morgon, får se vilka maskiner jag kan nyttja på konditionssidan... Tror knappt jag får in foten i träningskon:/ We'll see tomorrow! Hadebehövt ett rejält pass känner jag!

Får gå upp & ta insomn tab, blir fan inte tröttare...
Sleep tight...


"Mad,unemplied and really pissed off.."

Byråkrati. Vad fan är det till för? Jävla massa onödigt pappersarbete och myndigheterna ser inte människan bakom alla dessa blanketter och fram och tillbak skickande av dokument. I Sverige idag så måste man vara frisk för att orka vara sjuk. Hur fan kan det vara så? Se i mitt fall, senaste månaderna har jag vart sjuksriven, skitit i räkningar, har inkasso/Kronofogden hack i hälarna, varit på väg att bli vräkt, det har varit kämpigt. Mitt i allt detta får man en diagnos och nya mediciner som man ska komma in i . OCH i allt det kaoset så är man tvungen till att ORKA skicka in papper till FK, ORKA gå ner på Psyk, ORKA ta tag i alla måste.....

Just nu är jag heligt förbannad. Jag glider in på Fk för ett par timmar sen och frågar hur det går med min sjukpenning, då jag sänt in blanketter fram och tillbaka osm dom ska ha, men endå har inga stålar ramlat in på kontot. Kvinnan svarar att min ansökan blivit avslagen då dom skickat några nya blanketter som inte kommit fram till mig då jag bytt adress och inte beställt eftersändning(!?) Say what? Jag säger till damen i kassan att jag har fan i´nte flyttat någonstans och att jag har samma jävla adress som jag haft senaste året. Dom ramlar en polett ner i min skalle, Angela sa igår att hon skulle hämta posten någon gång under veckan då jag varit borta, men att hyresvärdsfittorna har bytt brevlådor, till vita metalboxar med NYCKLAR till. Tror ni jag har fått någon som helst information om detta? Ngn nyckel? NEJ. Jag ringe rmamma och ber henne att ring aen av hyresvärdarna och fråga var i helvete min nyckel är. Jag är inte ett dugg intresserad av att prata med ngn av hyresvärdarna efter allt som varit. Som läget är nu, så har jag säkert fått massa viktig jävla post som åkt tillbaka till försändarna & jag kommer få¨ennu mer problem med Inkasso och Kronofogden då jag inte får det dom skickat!

Hur som, ännu mer blanketter att fylla i och så sägerhon åt mig att jag ska "höfta" min årsinkomst.. Höfta? Frågar jag. Jag har jobbat i Norge och sen har jag jobbat på Glitter seni Mars-Augusti & ingen lön har varit den andra lilk. Så jag skrev i ngn summa och sa att dom här jävla sjukpengarna kommer jag väl få se mig i solen efter, för GARANTERAT kommer dom skicka tillbaka de papprerna och göra avslag på min sjukpenning för att jag uppskattat för mycke ti inkomst!

Helt jävla OTROLIGT!

Sen glider jag över till Arbetsförnedringen och ber om att dom ska aukualisera mig igen på AMS, då min sjukskrivning går ut den 10/9. Men IKKE det. Nej för då ska jag gå in på Ams samma dag som jag blir arbetslös. Jag sa till henne att jag har bättre saker att göra än att springa här var och varannan dag och att jag vet att det bara är att lägga in i systemet att den 11/9 auktialiseras Ewa Sörensen och Alfakassan bli underrättad det. Men NEJ. Fy fan säger jag bara!

Det endå positiva som kom ur detta 1 ½ timme sbesöket på myndigheterna var att jag kanske kommer få lastbilskörkort betalat av AMS. Bara jag får tag på ngt Åkerii som kan "lova" mig arbetsplats efter avslutad utbildning. Ska höra mig för och se vad det finns för möjligheter.

Jag pratade med Aya härom veckan ang att utbilda mig till murbrukare/plattsättare då det verkar vara ett jävligt roligt jobb, du får använda kroppen, använda din kreativa sida, hålla på med färg och form & lätt att få svart jobb Och dundra hur jävla mycket metal som helst på arbetsplatsen! Ringde Aya idag och han skulle snacka med sin chef och ahn var väldigt positiv till detta då han visste det skulle bli mycket jobb i höst och att dom behöver folk. En lärlingsplats och sen läsa typ 15 timmars teori efter jobb hade suttit fint i handsken=))

Fick en sån här mental crash och tankarna började fly om vad fan jag ska göra med mitt liv... Min psykolog läkare ringde innan i förmiddags och frågade hurvida jag ville ha fortsatt sjukskrivning ´& om medzen funkar bra. Allt fungerar bättre än på länge och jag känner inte att jag behöver fortsatt sjukskrivning.

Får se vad det blir för något av det här..

Ska kolla jobb & utbildningar nu!


"Sweet vacation, back to Reality...:"

Sitter i soffan med tända ljus & lyssnar på "The forgotten One" med Time Of Grace & bara njuter av mörkret & lugnet. Har haft Lova i kväll och har precis nattat henne så nu sover hon så gott.

Haft en underbar semester med oförglömliga händelser,god mat/goda drinkar, sol/bad & trevligt umgänge! Är brun som, en papparkaka nu & nu ska jag försöka underhålla den med solarie och insmörjning varje kväll=)

Jag har ju slappat ihop totalt under denna vecka i Grekland, ätit minst tre glassar varje dag & druckit shit loads av booze, ätit massa skit and yeah u know the rest. Hade sett fram emot att träna idag, men så inser jag att jag fan har en ikke fungerande stortå, då jag skar upp den totalt sista dagen när jag hoppade från klipporna & jag nu haltar och har belastat benet/foten helt fel och har skit ont. Så nu får jag fokusera på att äta rätt närmaste veckan och låta skiten växa igen så jag blir funktionell igen! Så jag kan ta upp tröningen igen & min framtida idé matt tävla i Fitness & komma mig in i porrbranschen.

Träffade en helt underbar familj som bodde på vårat hotell som kom från Motala (självklart?!, av alla ställen). Magnus, Eva & deras fyra barn. Det visade sig att dom tävlat i både bodybuildning och fitness & Magnus hade vunnit SM i bodybuildning! Snackade en hel del om träning och vad jag ska fokusera på, min kropps svagheter och styrkor, min kosthållning & träning! Blev så jävla upppeppad av dom och jag ska verkligen kämpa satan nu framöver! Vi bytte telefonnummer så jag ska upp och hälsa på dom inom det närmsta och så ska jag & Magnus dra av ett gym pass och han ska ge mig övningar! Skit kul!

Vi kom hem inatt och fan vad trött jag var, tryckt i mig massa lugnande & ångestdämp för att klara flyg resan & sov hela flygresan och sen när vi kom Till Landvetter somnade jag i bilen & sov tills vi var hemma i Std. Tvärdök i sängen och där låg jag tills två-.tiden idag! Men lika trött för det är jag nu!

En polare från Motala håller på att para ihop mig med en av hennes arbetskollegor, skit trevlig kille den där Mr J;) Så han var den första jag smsade när vi kom till Gbg, hade haft mobilen avstängd och liggandes i bilen under veckan vi var iväg! Fan vad jag saknat att smsa med honom! Ska bli spännande och se vad det kan bli av det här;)

Går mer ingående in på resan i morgon, ids ikke nu, ska ta och lägga upp bilderna från resan på FB och sen sätta på Dark Shadows med Johnny Depp som jag laddade ner innan! Kommer nog krascha i soffan inatt tror jag...

Rock On Dudes;)


RSS 2.0