"Greece here we fucking come..:"

5 ½ timmes försening av flyget... Förra flyget blev inställt pga "tekniska" problem. Jag blev genast mycket jävla lugnare... Not.
Är sjukt flygrädd och har packat ner massa lugnande/ångest tabz & insomningstab osm jag ska trycka i mig innan jag går på flyget... Dödsångest va fan.

Lägligt till att vi ska åka så har jag fått någon muskelfästs sträckning i knät, efter jag var på gymmet och gick i väldig rask takt i en timme igår... Slog till som ett baseball trä i huvudet, helt oväntat. & nu åker jag omkring i rullstol på Landvetters flygplats. Haha! Jävligt lägligt.

Skitsamma det blir bättre, ska hålla benet högt och lägga om bandage så blir detta nog bättre=) Óm vi nu kommer fram till Corfu så kommer jag vara sjukt tacksam & jag ska njuta av varenda sekund, bada, sola, äta/dricka gott & bara vara.

Hoppas ni får en trevlig vecka, för det ska vi ha!
Återkommer nästa onsdag med bilder och säkerligen kommer jag ha en del historier på lager;)


"Night tales from à girl"

Jävligt trevlig kväll!
Lade mig precis ner i sängen & krypit ner i One piecen.Kärlek.

Var ju meningen vi skulle dra till Trollhättan på Trident... MEN vi hamnade på raggarfest med ett Eddie Meduza cover band!

Min älskade fru blev dyng rak & spydde kaskad spyor, haha har aldrig sett henne sååå full! Men lika underbar är hon för det<3

Jag hade det oxå mycket angenämt & det var så skönt att vara nykter! Gillar verkligen det! Kommer ju dricka när vi drar utomlands, men när jag kommer hem igen blir det straight edge again! Vill vara nykter, mår bättre som människa av det, och jag är sån jävla kul person så jag behöver ingen sprit för att bli galen, det är jag redan som det är;)

John Blund knackar på...

God natt..


"No sleep for the wicked.."

Ligger i sängen, kan inte sova. Mela drog för över en timme sen (Såå nöjd med håret, tack baby) & just nu ligger jag & är sjukt nostalgisk & känner mig svävande...Lyssnar på musik jag inte lyssnat på på åratal & vilka minnen & tankar det återuppväcker! Him. Edguy. Northern Kings. Gahh listan går att göra lång... Pluton Svea, Thule. Går typ igenom hela mina tonår i huvudet.

Fan vad man vart med om mycket grejer & man har bara kommit 1/4 av sitt liv..(Om man nu blir så gammal?!) Haha!

Fan måste sova men jag kan inte.. Ska upp tidigt, massa att göra... Magen kurrar & jag kan inte äta för sopp helvetet är slut!

No rest for the Wicked, right?
Huh..


"Extensions"

Mela sliter som fan att sätta i alla slingor i håret! Svårt när jag har så pass kort hår nu:/ Skit hår. Skulle aldrig satt i extensions från första början, jag hade långt hår som det var.. Lätt att vara efterklok! Men gumman här gör ett jävla bra jobb & jag är henne evigt tacksam<3

Hittat nytt band ikväll som jag inte lyssnat på innan, Swordmaster! Jävla bra! Sedan gjorde en specifik händelse min dag idag! Dying Fetus till Göteborg den 28/9, Frugan vart med helt till sig så det blir en fet kväll i Götlabörg!

Blir en del gig i höst, börjat höst/vinter planerandet så man har saker att se fram emot så man inte går ner sig i mörkret som komma skall! Det blir Dying Fetus som sagt, Steel Panther i Gbg, Kreator/Morbid angel i Gbg & Trident i morgon i Trollhättan!

Planerad dag i morgon fan! Upp tidigt som fan för att ställa mig att göra storkok på diet soppan, färga Nödtveits hår/skägg, göra wonder marble art på naglarna(as coolt sätt att göra nagel konstverk på!), träna, börja packa väskan för utomlands;) & göra sig i ordning för att dra till Trollhättan! Älskar såna dagar, när jag vet att jag har planer för hela dagen:)

Nu ska jag fan ta en cigg & en paus!
Vi behöver det!


"Go fuck your self"

Detta är en riktig jävla käftsmäll!
Härligt citat!

"Go fuck yourself!

Basically, means to just for the person to stop everything he/she is doing and find the nearest gun, point it under their chin and pull the trigger. That way they will no longer bother you and you can get some peace and quiet without their pure bullshit spewing from their mouths. If one continues you to harass you after you say this, you legally have the right to make them discover what your fist tastes like. They cannot sue you for any reason.

"Friday it is..."

Vaknade av Maltzeff som väckte mig och då var det bara att kliva upp. På med kaffe och värma en skål soppa. Sen en cigg på det, så blev det en bra start på dagen! Drog ner till tvättstugan och slängde in ett par tvättar som jag num hängt upp runt om i lägenheten, för att jag hatar stanken som blir av torktumlare(!). Unken doft lixom. Usch. Varför ha sköljmedel om dess verkan endå försvinner i Torktumlaren?!

Fan vad dag blind man blir när man är sjukskriven och bara går hemma. Folk längtar som fan till fredagen lixom. Då är det helg. Varje dag är helg för mig och det börjar bli tjötigt som fan... Tacka fan för att jag har gymmet, där jag kan ta ut mig maximalt! Så orkar man inte göra så mycket annat än att sitta vid datorn/gitarren/pianot resten av dagen....

Andra dagen på soppan, känns fortfarande bra. Ska ta en skål till snart och sen dra på gymmet. Angela skulle kanske med, likaså Nödtveidt. Så vi får se. Hoppas som fan på att mitt löshår kommer idag, så vi kan fixa skiten ikväll om Mela är up for it! Saaaaknar mitt långa hår! Fan så mycket snyggare och fan så mycket porrigare!

Fått mig en tankeställare så här på morgonkvisten.

Ang Nyförälskelse versus polare.

Är det svårt att förstå att man som nybliven dumbad INTE har lust att se på när förälskade polare håller på att ta på varandra, hånglar, kramas och sänder varandra ömma blickar?! Enligt mig så är det inte så svårt att förstå. I början av fas 1 så stannar man ju gärna hemma och myser och försöker se om det blir en lovande prognos, och då är det ju inte så jävla viktigt vad polare tycker eller inte tycker. DÅ är det DU & respektive som ska ha tid för dem själva.. Då behöver man inte umgås alla tre eller så... Funkar fint om man är ett gäng, absolut, men att vara den tredje partnern. No thnx.

Man måste få tid på sig att läka och komma på fötter innan man är redo igen. Jag VET att många med mig håller med mig.

För mig handlar det om att visa respekt och hänsyn. I don´t know? Vad tycker ni?

Så många ggr jag varit med om polare som träffat dudes & sedan försvinner och sen ser man dom aldrig igen fram tills den dagen då det tar slut. Då står dom fan och knackar på dörren eller slår en signal. Fuck it. Aldrig mer säger jag. Hänt för många gånger och inte en gång till. Polare har du i alla väder. No matter what. Riktiga polare använder man inte som en gammal jävla disktrasa. WORD!

Sen själva grejen att umgås själv med ett par, som det "femte hjulet" inte heller är så fantastiskt roligt el.ler intressant för den delen, även om jag hade vart lycklig singel... Inte mycket för parmiddagar och sånt dravel heller. Jag kanske låter som en jävla bitter fitta, men detta är mina åsikter och så här har jag alltid resonerat.

När jag träffat snubbar så har jag alltid prioriterat polare i första hand och ALDRIG lämnat vänner för att jag har blivit kär. Det funkar inte för mig. Polare betyder mer för mig en vad en snubbe någonsin kommer göra. Så högt värdesätter jag mina vänner.

Har mer att tillägga i detta ämne men kan fortsätta med det sen, ska äta mer soppa och hänga upp den sista tvätten & fortsätta peppa med Dying Fetus!

& nu precis hoppade katt jäveln upp som en galning på symthen och den rasade ner och gick i tusen jävla bitar! Helvete! Varför skaffade jag katter från första början????? Dom har fan bara försört massa här hemma, pissat ner allt & kostar bara massa jävla pengar! Katt jävlar!


" Music filled my ears with calmness..."

Fin dag idag.

Nödtveit kom på besök efter frugan dragit hem, för hon skulle på dejt ikväll, och lämnade mig ensam;) Så jag och Karl har spelat massa gitarr & sjungit, spelat piano! Sån oerhörd lättnad att jag fått tillbaka spelglädjen! Sedan fick jag fin besök av Maltzeff, så hängde med och lirade ett tag & nu nyligen drog han ut på krogen. Så jag antar jag kommer bli väckt inatt när han kommer hem och ska böka ner sig i sängen...

Vill ni höra bra musik, en bra röst, en bra gitarrist, Sing/song writer, glid in på Andreas Steinmo på Youtube där han har en egen channel. Jag kom i kontakt med honom för att han är barndomskompis med A & från första gången jag hörde hans röst var jag såld! Vi skulle egentligen träffas och jammat ihop men ja, nu blev det ju som det blev och det är kanske inte så aktuellt längre..=/ Men hur som haver, jag och Nödtveit satt och gjorde en cover på Andreas "We´ll find love". Så den ska jag spela in & lägga upp på FB inom de närmsta dagarna! Tnx Adde för att du gjort en sån sjukt bra låt! Vilken känsla=) Love love love it!

Nu är det klart, Tove har grejat hundvakt och hennes jobb är det löst med, så nu är vi fan snart på väg! Så sjukt taggad och helt pirrig i hela kroppen! Senast jag var utomlands var i November -09, då åkte jag & Pekka en sista minuten till Lanzarote från Växjö för 1200(!) spänn! Hamnade på ett Fyrstjärningt hotell=) Det kallar jag flyt. Nu lutar det åt Grekland eller Cypern. Vi åker från Arlanda är det tänkt!

Har tvätt tid i morgonbitti & det ska bli skönt att få undan all jävla tvätt! Sen behöver jag packa ner ett par shorts som ska med till utomlands;) Min väska kommer bli jävligt enkel.

*Digitalkamera
*Stash
*Medicin
*Smink
*Två par shorts
*Två strandklänningar
*Trosor
*Sandaler
*Linnen
*Tropicana olja

Har inga sommar kläder, så det får mestadels bli naket i värmen;)
Eller shoppa loss där nere! We´ll see.

Första dagen på dieten avklarad. Soppan är nästan lika god som igår kväll efter träningen... Nästan.... Har ätit den 5 ggr idag. Men det känns lovande!

Nu ska jag fan ta och lägga mig,äta upp den sista soppan i skålen & sen säger jag God natt.


" Piss and shit god damn it!"

Springer på toaletten som en vettvilling! Bra soppa det här! Skitit två ggr idag & springer och kissar var och varannan timme! Detox deluxe!
Magen är igångsatt som aldrig förr, skit bra med tanke på att så långt bak jag kan minnas skiter jag en gång var tredje-fjärde dag, så detta gillar nog magen!

Snart kommer Nödtveit & hans far och hjälper mig med ett vitrinskåp & massa annan skit som ska till tippen! Rensat ur alla skåp och under säng och förråd! Ut med det gamla och in med det nya=) Så himla tacksam för den kommande hjälpen! Tnx Dudes!<3

Dundrar Airbourne och sitter och lurar som fan över resor nästa vecka, så sjukt taggad för en outbroad trip, sååå välbehövligt så ni anar inte. Ligga på beachen, dricka drinkar,äta god mat och bara slappa! Just nu är det jävligt bra väder på Grekland och Cypern, så det lutar åt något av dom resemålen.

Ska spela lite piano nu tänkte jag, så på återseénde!

Hail!

"Diet soup"

Mmmm... God som fan alltså! huhg, den sätter igång magen med känner jag, stark var soppan! Ska bli spännande och se hur mycket man kommer gå ner, känns som att jag kommer klara den här dieten galant! Tänkte dela med mig av receptet & dietplanen för er som är intresserade!;

Sjukhusdieten:

2 brukar krossade/passerade tomater (Jag hade ca 4 burkar och säkert 1 liter vatten, gör storkok på en gång)
3 stora purjolökar eller 1 stor gul lök
2 buljongtärningar (kyckling, höns eller kött)
1 paket nudlar (Här bytte jag ut till ett paket röda linser från friggs...mer nyttigt så *inbillar jag mig iaf*)
2 burkar gröna bönor eller frysta bönor
2 gröna paprikor
0,8 kg morötter

Krydda soppan precis som du vill, t ex peppar, salt, vitlök, persilja.
Skär grönsakerna i så små bitar som du kan
Häll allting i en kastrull och häll på vatten så det täcker allt.
Koka upp tills grönsakerna blir mjuka

Du ska äta soppan hela veckan (när du är hungrig, frukost, lunch och middag och övrig tid när du är hungrig) Ät så mycket du vill för ju mer du äter desstå mer går du ner i vikt.

Du ska dricka massor av vatten! Du kan dricka te och kaffe utan socker.

Gör gärna dubbeldos av soppan om du har en tillräckligt stor gryta så slipper du koka den fler gånger i veckan när den tagit slut.

DAG 1
Ät bara frukt och soppan idag. Alla sorters frukter utom banan.

DAG 2
Idag är det grönsaker som gäller! Alla sorters grönsaker utom majs, ärtor och bönor. Ät gärna grönsaker till soppan. Till middag kan du äta 1 bakad potatis med kryddsmör. Ingen frukt alls idag.

DAG 3
Ät så mycket soppa, grönskaker och frukt du vill idag. Efter idag ska du ha gått ner minst 2 kg.

DAG 4
Idag ska du äta bananer och dricka lättmjölk. Ät minst 3 bananer och drick så mycket mjölk du kan. Kroppen behöver proteiner och kalcium. Kom ihåg att äta soppan också. Efter idag ska du märka ett mindre sug efter sötsaker.

DAG 5
Biff och tomater. Du kan äta mellan 200 och 560 gram biff och 4 tomater. Ät soppan minst 1 gång.

DAG 6
Biff och grönsaker idag! Ät så mycket biff och grönsaker du vill idag och även soppan. Viktigt att inte äta någon potatis!

DAG 7
Idag ska du äta råris. Drickjuice utan socker. Ät grönsaker och kom ihåg att äta soppan. Du kan blanda kokta grönsaker i riset om du vill.


Efter dessa sju dagar ska du ha gått ner mellan 4,5 – 7,7 kg.
Du får inte göra dieten direkt efter om du gått ner mer än 7,7 kg isåfall måste du vänta minst 2 dagar.
Gör dieten så ofta du vill, det rensar bara kroppen och du får en bättre hälsa.
Det måste ha gått minst 24 timmar innan du dricker alkohol efter avslutad diet.
Dieten påverkar folk olika, du kan t ex ha mycket mer energi efter tredje dagen.
Efter några dagar kan du märka lite oroligheter i magen, ät då någon som är fiberstarkt.
Du kommer märka ett mindre sug efter koffein efter tredje dagen även om du dricker kaffe under dieten.
Soppan kan du äta när som helst under de sju dagarna, ät så mycket du vill av den.
Man kan byta ut biff mot grillad, kokt eller bakad kyckling, absolut inte skinnet! Du kan byta ut en biffdag mot fisk istället, men bara en av dem!
Du får absolut inte äta bröd, dricka alkohol, kolsyrade drycker, och mineralvatten och ingen stekt mat förrutom biffen (kycklingen/fisk)
Drick massor av vatten, minst 6-8 glas om dagen plus kombinationen av svart kaffe och te utan socker. Juice går med bra utan socker.

LYCKA TILL!

Sounds good right?

Oh yeeey! Aya var här precis och vi tog en kaffe och snackade skit & så pratade vi om dieter och träning och skit. Så tog jag fram måttbandet för att mäta mig idag nästan 2 veckor senare, (2 veckor sen jag började med träning varje dag & dieter), Jag hade fan gått ner typ 7 cm på bukfettet & 5 cm i midjan!! Härligt med resultat!

Ska nu vänta in Angie och vi ska dra på gymmet, men nu ska jag till Karma (tattoo studion i stan) & kolla in dom nya lokalerna och se Aya lägga golv=) Så en kaffe & sen gym!

We´ll keep in touch;)

(ART BY BECKY SJÖLIND)

"Frustration overarmed!"

Blev ett skönt pass på gymmet. Precis vad jag behövde!

I morgon börjar jag med en ny diet då jag inte mår bra av shake/måltidsersättningarna, kan inte träna så pass mycket & intensivt som jag gör. Sjukhusdieten kallas den. På 7 dgr ska man förlora mellan 4-8 kg! Låter för bra för att vara sant, men det grundläggande födan är en grönsaksOppa som rensar ur kroppen på gifter & slam produkter & det väger ju en del. Lite som en avgiftning för kroppen!

Stod tidigare ikväll & gjorde stor kok, ju mer soppa man äter, desto mer går man ner i vikt utlovas det! Tog en skål efter träningen & den är riktigt jävla god!

Passade på & sola när jag var på gymmet, tror dom bytt rör för så här bra har aldrig det solariet tagit:) apropå solen, blir förhoppningsvis av en sista min resa till Turkiet eller Grekland nästa vecka med Tove & Wallentin! Jävligt behövligt.

Tänkte på en sak innan idag... Allt man gör får konsekvenser. Varför är det så jävla få som kan ha stake och stå för sina misstag? Varför är största delen av människosläktet ett sånt fegt släkte? Börja att tänka innan handling & sedan stå för konsekvenSerna!

Jag säger Inte att jag lever som jag lär, hela mitt liv har bestått av att göra handlingar & sedan tänka tanken som förde mig till att jag genomförde handlingen... MEN jag har fan alltid stått för vad jag gjort, även om jag handlat sjukt fel så har jag tagit konsekvenserna!

Nattsudderi från en mentalt trött brud.

Ska försöka att INTE ta insomn tabletten... Vill minska mitt tablett intag så gott det går! Hatar att vara bunden till massa medz! Visserligen funkar Concertan & Ritalinet bra som fan, en helt ny värld har öppnat sig för mig! Har aldrig varit så samlad & lugn i huvudet som nu. Jag kommer ihåg saker jag ska göra, organiserar hemma, kan sätta mig i soffan & slappna av, utan att höra tusen tankar... Jag har bökat kunna lyssna på folk utan att tappa fokus efter några meningar.. Har verkligen varit en ur dålig lyssnare & det är en egenskap jag har hatat hos mig själv, så det börjar bli bättre:)

Ögonlocken börjar bli tunga, får passa på att blunda nu!
Good night Folkens!




"Restless and my thoughts killing me...!"

Gahh. Just nu äter mina tankar upp mig. Lova & Fru drog innan & nu är jag kvar här ensam. Med mina jävla tankar. Fuck this. Som sagt, vissa dagar är bättre, Andra mycket jävla sämre.

Har fan ingenting att skriva heller. Har inte jävla lust. FUCK THIS SHIT.

Jag drar och tränar.


"Good night"

God natt & sov gott mina vänner önskar jag & Lova!


"Vampire stylischhh...."

Kanske nya Blogg bannern.... We´ll see=)

"Long hair again!!"

Happy me god damn it. Vann auktioner på Tradera igår, 45 cm långt äkta hårextensions & ett platina vitt set med clips,oxå 45 cm=) Oh så jag har saknat mitt långa hår! Var egentligen jävlligt dum i våras, hade redan långt hår, men var sugen på typ 10(!) cm längre hår, så jag köpte mig extensions med keratinvax. Mela gjorde ett fantastiskt jobb och jag fick det hår jag alltid velat ha. Långt, vackert och inte slitet hår. Mitt eget hår var så jävla stripigt så det smälte så fint in i extensionen...

MEN. Sätter man in lim extensions så är det sjukt viktigt att borsta håret varje kväll och göra fläta, för att undvika grottbo/dreads inne vid hårbotten... Yeah, jag skötte det jätte bra i kanske 1-1 ½ månad tills jag träffade DET. För mycket sex och för mycket gnussande i kudden & att jag misskötte borstningen resulterade i att jag hade ett jävla grottbo med dreads från helvetet, som gjorde att jag var tvungen att klippa av mig mitt hår.MITT BLACK METAL hår. Vilken ångest den dagen då A;s mamma satt och klippte upp mitt hår.. Gahh... Kommer ihåg det som det var igår. Ren och skär förtvivlan.

Klippte mig & det resulterande i en schysst frisyr som jag trivdes i i kanske 1 månad... Nu är det bara vildvuxet och jag trivs inte alls i min nuvarande frisyr. Så fina Mela ska åter igen ställa upp & sätta i lim extensions i mitt hår, och denna gång ska jag sköta det! Inget gnussande i kudden här nu:P

Gick upp vid halv tio idag, diskat, käkat shake och betalat Tradera.. Druckit kaffe, rökt och funderat över framtiden... Vad jag ska göra när min sjukskrivning är över.. Känner mig snart redo att börja jobba igen & jag har kontakt med gamla arbetsgivare i Norge, Lilleström/Oslo och jag är sjukt sugen på att börja jobba där igen.

Idag blir det fotograferingsession igen. Vi ska vara ute hos Tk i hans garage och använda hans garage & hans "fin" bil som rekvesita, kommer nog bli läckert som fan! & sen har även snälla Jörgen ställt upp så vi ska få låna hans Harley Davidson för en session;) Tnx Dudes!

Har mentalt gjort mig redo för att dra på gymmet, solen skiner ute och egentligen har jag ingen lust what so ever att dra dit, men ska man bli porrstjärna må man trimma upp kroppen litt;) Det är det som driver mig känner jag. Pressar mig till det yttersta. Ska ha tajt kropp, ska känna mig helt bekväm med den. Viktigt som fan.

En solig klippa hade inte varit helt fel nu.. Men va fan!
Nu drar jag till Gymmet!

Vill även visa konsten min vän Becky gjort till mig, så sjukt duktig!



"Down and under..."

Fan har en dålig kväll.. Mår illa som fan & det har jag gjort i några timmar... Är kallsvettig och helt matt. Varit på väg att spy ett par ggr & jag har inte kunnat fått i mig någon shake efter jag & frugan käkade sallad vid 13 tiden idag... Var kanske inte så bra att äta..Eller så är det pga att jag ökat min vardagliga dos Concerta med 10 mg Ritalin på eftermiddagen tillsammans med Naltrexonet(Mot alkoholsug)

Jävla piller knaprare man blivit .. Så länge det fungerar, men det känns helt vansinne att JAG som är så jävla emot tabletter har en hel uppsjö för tillfället. På morgonen, på eftermiddagen & innan jag går och lägger mig. Har inte kunnat sluta med Immuvanet än, fortfarande stora problem vissa dagar att komma till ro & somna pga alla mina tankar... Vissa dagar går det bra, andra inte.

ENSAMHET. Jag hatar det. Hade jag inte haft FB eller ett par auktioner jag måste vinna på Tradera hade jag fan tagit sömnpillret och gått och lagt mig. Känns så fruktansvärt onödigt att vara vaken när man mår så här. Tar mer energi än vad det ger.

Visserligen, jag skulle kunna sitta i telefon och snacka skit med vänner som jag borde ringt till för länge sen.. Men jag HATAR och prata i telefon när jag inte är i skick. Eller överhuvudtaget. I love u dudes, no offense, men sms räcker bra. Kan komma tillfällen då jag faktiskt kan tycka det är kul att prata i telfon, men det är inte ofta. & då pratar man som det inte finns någon morgon dag....

Orkar inte ens engagera mig i en film... Bara sitta här i en timme till & vänta ut skiten på Tradera, sen säger jag god natt för ikväll.


"One piece Family..."

Slapp mtask dag. Men ack så mysig.

Angela kom och hämtade mig i morse och så drog vi till gymmet och drog av ett pass med 50 min kondition,boxning,mage & rygg. Åkte sen och hämtade Lova på dagis och åkte hem och gjorde kyckling/fetaost sallad. Efter övervägande så känns det bättre att käka riktig mat en gång om dagen & sen övriga måltider äta måltidsersättningar, för risken är att kroppen går över på svält när vi knappat får i oss det vi ska ioch med ersättningarna. Går inte och träna så pass hårt som jag gör om jag bara äter shakesen. Tanken är nu typ shake på morgonen, dra och träna, sen en protein drink och sen lunch och sen resterande mål shakes. Fick testa en ny dietdryck av Åsa. Choklad, äta 4 ggr om dagen. Smakade skit. I klass med Blå¨bärsshaken, bara att chokladen var tjockare.MKT tjockare. Svårt att bara hälla i sig den=/

Installerat Photoshop innan idag, Nödtveit hjälpte mig att styra upp skiten, har inte tålamod till att läsa instruktioner, men det har han=) Plus att han är ett snille på datorer! Så det blir till att sitta med det ikväll & försöka uppdatera hjärnan, har inte hållt på med APS på kanske 1 ½ år... Puh. Mycket att ta igen. Men kul som fan är det=)

Var iväg en sväng innan med Lova & drog en runda i byn med våra nyinköpta One-pieces & ja..Köpte glass. Min last i livet. Glass. Fy fan. Hahaha! Fan vad vi blev uttittade, the One-Piece Family ute på tur. Såg ut som tre pingviner på hytte tur. ;) Charmigt though!

Ska sätta mig och installera Pro tools på den helt urrensade datorn som jag fick tillbaka igår av Pär & Åsa. Ska BARA ha Pro tools på den & Spotify. Tar mycket minne och kraft det programmet. Det enda glädjande med den kommande hösten är att jag ska fokusera på att lära mig Pro Tools & börja spela in här hemma... Har fan allt som behövs, gitarrer, bas,synth,inspelningsprogram, kondensator mick..PA .... Bra att min bästa vän är musikproducent så Martin kommer få ett gäng samtal det kommande...Haha!

Yeha yeah... Hörs senare!

"You are the love of My Life"

Jag säger det inte ofta, & jag vet att du vet det. Men jag älskar dig så mycket Angela, du gör mig innerligt glad, du är otroligt vacker både på utsidan & insidan! Jag är så tacksam att du finns i mitt liv! Tack!<3


"A new Era has fucking began"


"Life´s quite nice right now..."

Lyssnar på Black Label Society´s "Book Of Shadows" & den är grymt bra. Mycket fina ballader. allt Zakk Wylde rör vid blir guld. Klarar inte för många "vanliga" låtar med Black Label Society för Zakks alla jävla solon. Yeah . Han är grym på gitarr, men det blir väldigt tröttsamt i längden.

Jag känner mig som en helt ny person... Befriad från demoner som förpestat mitt sinne i snart två månader.. Tabletterna har stabiliserat mitt mående & jag är lugnare och mer tillfreds med tillvaron. Så här många "bra"dagar har jag inte haft sen i våras. Tror jag snart är ur denna jävla kris! VIll inte ta ut vinsten i förskott, men det känns som det just nu.Just idag. Jag tar mig an saker som har varit en omöjlighet tidigare, städa exempel. Så här fint som jag har det nu har jag aldrig haft det, så här länge. Det är underbart. Jag vill ha städat och snyggt. Jag vill att polare ska trivas när dom kommer hit. Det känns bra som fan.

Snackas om att vi ska dra till Trollhättan på lördag, Trident lirar där. Hade varit jävligt kul att träffa Johan & Helena som jag inte träffat på fan vet när!

Denna dag har passerat i lugn takt, gymmat med Angie & Karl & sen spelat piano & jammat med Karl. Städat. Fikat. Druckit shakes.(Urk). Ska dra iväg & göra en sista sak för att avsluta ett kapitel i mitt liv ikväll... Sen kan jag känna inre frid när det är gjort.

Önskar er en trevlig kväll....


"Changed password....."

Har nu bytt lösenord på FB då jag fått reda på att en viss idiot har varit inne och snokat runt på min sida, bland mina mail. OCH gjorde bort sig genom att han skickade ett mail från MIN FB till den berörda vännen som jag fick reda på denna informationen av! Klantigt! SÅ nu du Mr är det slut på snokande för din del & du kan nu fokusera på det som VERKLIGEN är viktigt i ditt liv. Visserligen så förstår jag dig då jag har ett så mycket mer intressant liv än dig, men tyar du inte ringa eller smsa behöver du inte heller vara inne på min FB!

Fick precis ett mail av polaren som är bekant med Ingrid Swede & hon hade svarat honom att hon skulle kontakta mig! Fan vad härligt! Så nu är jag helt upprymd=) Sedan fick jag även reda på att en gammal barndomskompis nuvarande fru har barn med Erik Fischer, så det kan nog börja hända líte grejer i grytan!

Fan sov länge idag, typ 12 timmar... Tog insomningetabletten vid typ 00 inatt, efter Nödveit, Åsa & Pär drog hem... & däckade kort efter. Skönt att sova ut ibland, tror kroppen behövde det.

Syndade med pizza igår kväll, visserligen typ bara en halv, men nu jävlar ska jag jobba dubbelt så hårt på gymmet idag! Ska väcka Nödveit och så ska vi upp till West Coast.

Ha en fin dag guys!

One thing more....

Vad var det jag sa igår? Minnet är uppenbarligen jävligt kort.
SÅ jag tar det igen.
HÖR ALDRIG NÅGONSIN MER AV DIG.

Kan kanske vara jävligt svårt att fatta med din reptilhjärna men snälla försök.


"Dirty truth.................!"

Sanna mina ord. Detta är sista jävla gången ni kommer höra mig nämna Anton vid namn. Eller överhuvudtaget för den delen. Demonerna har lämnat mig. Samma sekund jag fick detta sms igår kväll, rann allt jag någonsin känt för Anton bort.

"Du kan skriva vad du vill om mig & Emelie.Det är inget som biter på oss...Men dra inte in våra familjer. Du kommer inte kunna förstöra vårat förhållande..."

Så. Alla mina farhågor besannades. Det här har jag känt på mig så länge. Men nu fick jag det svart på vitt. Han är alltså tillsammans med det äckliga ludret. Jag skulle bra gärna vilja veta hur många gånger han EGENTLIGEN knullade horan när vi var tillsammans..Dom två tillsammans äcklar mig. Hela vårat förhållande var uppbyggt på lögner. Han har ljugit och manipulerat mig så fruktansvärt & det får mig att vilja spy. Jag vill att ALLA ska veta vilken jävla fitta han är & denna gång svartmålar jag honom inte utan bevis. Jag har tillräckligt.

"Drar in VÅRA familjer...?" Jag har aldrig sagt ett ont ord om din familj, för dom älskar jag & saknar. Tråkigt att dom fick en sån jävla nolla till son bara. MEN din hora med familj pratar folk om, i Motala med omnejd. Har inte hört något positivt överhuvudtaget om H med familj. Low life. White trash. Knarkarfamilj. Så vitt jag vet har vi yttrandefrihet i Sverige och jag öppnar min käft precis så mycket jag vill, så länge jag håller mig inom gränserna om vad som är okej.

Jag låter möjligtvis som en psykiskt jävla instabil psyko, men det är han som fått mig att bli helt jävla galen & det ÄR Antons fel att jag gick in i väggen. INGEN har någonsin fått mig att må så jävla dåligt som honom. Efter han gjorde slut via MAIL PÅ FB,så hamnade jag på psyk. Fick tillbaka min panikångest, började supa dagligen, fick tillbaka mina självskadetankar & beteende OCH hamnade på akutpsyk i Trollhättan.I förebyggande syfte att jag inte skulle göra något som jag själv skulle ångra. Hur som helst, en god vän till mig från Motala kontaktar Anton och skriver ett mail & förklarar läget, hon fick till svar i stil med att :" Oj, det var ju tråkigt, jag ringer henne i morgon....! " Jág visste att han inte skulle ha kuk nog till att våga ringa mig & kolla läget dagen efter, och det gjorde han inte heller. Han är ett fegt kräk, 24 år på pappret med stannat vid 14 i utvecklingen. Han är ett barn. Ett barn som fortfarande går i blöjor.

Men det är färdigt med självömkande och tårar för min del, jag har gråtit klart över Mr A. Han är ett minne blott & jag är sååå jävla tacksam för det smset igår kväll. ALLT rann av mig.

For the record jag gick bakom din rygg längre än vad du vet om. Du vet om en kyss.

Sen undrar jag om E vet om all jävla skit du snackat om henne? Varje gång när hon kom på tal så var det "fitta","slyna>""hora""Äcklig slampa"" Alla har knullat med henne,hon äcklar mig"...ETC.... Har du berättat detta nu när det är ni?

Är det någon som är sjuk i huvudet Anton så är det du. Du vet inte vad älska är. Du vet inte vad hata är. Du har absolut ingen koll what so ever. U are a fucking nobody.

Men åter igen jag tackar dig för att du har fått mig att förstå vem du egentligen är & nu har jag släppt dig. Du är borta. Raderad.

Som jag svarade på ditt sms...
:"Haha, lycka till ditt patetiska fan, ni passar bra ihop" Äckel ska äckel ha! Ha en fin kväll & du, hör ALDRIG av dig igen..."

Hör ALDRIG mer av dig. Jag menar vart enda jävla ord.

Så till något annat... Träffade ett gäng trevliga dudes från Norge/Polen igår på Skagerack. Mr L var ett riktigt PK (potentiellt knull), men when the magic was supposed to happen, så hade limon fyllts med folk & alla satt och gapa & tuta för att jag skulle komma & köra... God damn. That was rough. Puh. Next time right?;)

Skit kul hade jag. Rövballebandet levererar som alltid, härlig show där dom verkligen bjuder på sig själva=) Grymt! Var chaufför igår och körde limo, var riktigt nice, en ny upplevelse får jag säga! Inte lika kul att komma hem klockan 5 på morgonen piss trött och tjurig för att alla fulla människor ska av överallt....Haha! Efter giget på Skagerack så drog vi på Kattan och kolla på porrfilm & kolla strippor! Riktigt digg! Hyfsat schyssta brudar som strippade och låg och åma sig och tog på sig själva, med Volbeat i bakgrunden;)

Yeah, nu har Martina dragit på dop och jag sitter och är rastlös som fan & hungrig. Ah, en timme tills jag kan ta nästa shake..

Angie/Lova kommer snart & då ska vi väl förhoppningsvis dra och träna. Burn som calories.

Detta kanske blev det längsta inlägg jag skrivit, & nu känner jag mig uttömd på vad jag vill säga just här och nu.

"Vomit versus shit..."

Varit på gymmet med Mela & frugan & tränat järnet. Tror jag tog ut mig lite för hårt.. Har ju börjat med sån här blåbärs protein/måldtidsersättning nu i två dagar, kombinerat med smoot´hie var 3-4 timme & jag antar kroppen håller på att ställa om sig.... Kom nyligen innanför dörren och redan när vi åkte från gymmet sa jag till Angie att jag mådde illa & jag fick sån plötslig huvudvärk. Kom inte mer än innanför dörren hemma så fick jag springa på toa för magen satte igång, satte mig och sket och mittiallt så bara känner jag spyorna välla upp i munnen så jag kasta mig över badkaret & kaskadspydde i några minuter.Kändes som en hel jävla evighet. Det enda som kom upp var vatten, blåbärsmjölk, kaffe & galla. Sitter nu and catch my breath a little, helt kallsvettig och svimfärdig.... Vilken syn det måste ha vart, haha! Det var som jag brukar säga ett riktigt "Kodak moment", haha!

Ska ta en snabbdusch & sen ta en måltidsersättning och dra på mig kläder, ska iväg med Fru/Lova till Nordby och shoppa. Behöver nya kläder. & underkläder. Ska fan köpa mig något riktigt jävla hett/sexigt till nästa fotosession=) Blev ett gäng riktigt bra bilder igår, Mela var skit duktig på att ta kort! Så det blir många fler sådana sessioner vill jag lova!

Tonight blir det Rövballebandet på Skagerack, ska bli skit kul verkligen! & fina Martina kommer på besök från Göteborg så det blir en jävla röjjig kväll ikväll! Ska vara nykter & vara chaufför och köra raggarbil, det blir något nytt;) Sen efter giget ska vi ut på Kattan, ett stripphak utanför Strömstad mot Norge. Aldrig varit där så det ska bli sjukt jävla kul=)

Duschen kallar. & arbetsförmedlingen.& Försäkringskassan. & Apoteket. Alla dessa förbannade måsten... Ha de så länge!


"Make Pornos..."

Nu är det så här att jag har nog fattat vad mitt kall i livet är. Har så länge funderat över vad jag ska plugga till om jag inte blir rockstjärna.. & jag tror jag fan har det! Börja knulla för stålar! Jag menar sex har alltid varit ett av mina största intressen, något jag oxå är jävligt bra på, så varför inte få betalt while u doin it?!

Jag har haft dom här tankarna i flera år, men inte kommit till verkstad riktigt.. Sen träffade jag A & han var inte intresserad att knulla på film. RIKTIG film alltså. Hemmainspelningar var inga problem för honom, som jag för övrigt verkligen hoppas att han har raderat... Vill inte förknippas i sexuella sammanhang med honom igen, när han knullar Motalas vidrigaste, äckligaste, billigaste våp.Som för övrigt alla mer eller mindre satt på i den umgänges kretsen. Vidrigt. No words to express. Våpet & hennes White trash morsa går & knullar samma killar på krogen, säger väl allt? UrK.

Så nu när man är fri & singel så ska jag fan försöka få till att bli porrstjärna;) Knulla dagarna i enda. Fuck, really living the dream. Ytterligare en anledning att bli fit & tränad:) sen så småningom ska silikon in i min kropp. DET ser jag fram emot!

En polare till mig har kontaktat Ingrid Swede till min fördel, då han är bekant med henne. Så vi får se vad svaret blir! Intressant! Sen har jag smsat med några gamla knull som jag verkligen tror. Passar in att göra bra porr. Stora kukar, snygga kroppar.

Nog med mitt natteri sudd, skulle fan somnat för 2 timmar sen... Imuvanet gjorde inte riktigt sin verkan denna natt.

Sleep tight Dudes!


"Chill evening..."

Kom hem för en timme sen kanske, varit iväg och badat och solat & fotograferat.. Angie nattar Lova nu och jag sitter och lyssna rpå "Simple man" med Shinedown, sådan fruktansvärt bra cover! Rekommenderas starkt!

Har egentligen inte så mycket att uppdatera alls.. Varit en lugn dag.
Måste till FK i morgon och ordna med sjukpenning... Inte jätte kul, men sån skit som måste göras. Må ju få in stålar någonstans ifrån...

Så jävla tacksamt att man har vänner som är lediga eller arbetslösa, eller pluggar... Kan verkligen inte vara själv. Tanken att vara själv är hemsk. HATAR det innerligt och för alltid. Har aldrig egentligen tyckt om att vara själv, vill alltid ha kärlek och värme runt om mig. Men efter min krasch för 1½ månad sen, så behöver jag den rörelsen,värmen & kärleken mer then ever. Sysselsätta hjärnan. För att inte gå in i mig själv. Är inte redo för det än.

Ska sätta mig & spela lite gitarr/piano med Angela nu & sen dra i "Cabin in the Woods"... Låter som en sjukt dålig B-rulle, men den hade fått högt på IMDB.


"Broken loves..."

Kom att tänka brustna kärlekar.. Så många gånger man fått höra om förhållanden som gått i kras, par som separerat som man trodde hade världens mest stabila förhållande. Fick senast höra igår, att ett par vänner till mig som jag trodde skulle vara tillsammans för alltid och som jag alltid sett som det mest stabila förhållandet i min värld, ska separera.... Wierd. Anledningen var ingen otrohet eller bråk. DOm hade bara typ "växt" ifrån varandra... Så det funkade inte....

Kändes jätte fel & sorgligt att höra det då vi mhängde jävligt mycket de första åren av deras förhållande & vi hade så jävla kul ihop... VI gjorde precis allt tillsammans. SÅ för mig känns det skit tråkigt & jag hoppas lycka till dom båda.....& någonstans så hoppas jag dom växer ihop en dag i framtiden...<3

Lilla Lova är så söt. Jag hade satt klockan på 08.00, men jag ville inte riktigt gå upp då .Lova låg och sov så sött så jag tänkte va fan jag kan fortsätta sova lii till... Nästa gång jag vaknar och vänder mig om är Lova borta! Haha, orolig som man blir hoppar jag upp yrvaken och springer ut i vardagsrummet & där ligger Lova och sträcker sig i soffan med snutten och hon hade helt enkelt gett mig sovmorgon!=) FIna lilla gumman!

Håller på att ladda ner lite "Hajar som hajar" & "Hitta Nemo" så lill damen blir sysselsatt till jag kommer på några planer för dagenm.. FUnderar på att dra med henne på Leklandet på Nordby kanske.. Eller ut i skogen och plocka blåbär... & sen göra blåbärspaj=) Det röstade Lova för nu så så blir det så;)

"...."


"........"


"Photos...."

Hittade något snabb retuscherings program på nätet jag laddade ner..
Ska fixa Photoshop till den nya datorn när jag ids driva med det...




"Memories of a child..."

Skön dag. Varit & badat & solat hela dagen, först på Seläters badplats & sen åkte vi in till stan & käkade på Heat & sen ut till Färingen för lite eftermiddags bad.

Lova ville inte åka med Angela hem, hon ville sova över hos mig & umgås med mig & Mela. & så blev fallet. Åkte och handlade lite kvällsfika & sen hem till mig & bäddade ihop sofforna & laddade ner Lorax. Så jävla härlig unge Lova, hoppas man själv kommer få ett sådant charmtroll den dagen det blir aktuellt....

Barns minnen det är ett fenomen. Vissa ord & meningar fastnar så fort. & vissa händelser & människor raderas aldrig bort. Som Anton....

Vi sitter i bilen hem från Färingen & ska handla & så tittar Lova på mig och frågar om man bara kan få ett barn ur magen..Jag svarar henne att det är ju lite beroende på hur många barn man vill ha, vissa vill ha ett medan andra vill ha tio... Lova tittar upp på mig igen och frågar-"Ska inte du ha barn....?"-"Jo, en dag när jag träffat rätt kille...." Lova tittar på mig undrandes och frågar-" Men är inte du och Anton fortfarande kära?... Jag blev helt tyst. Hmmmade fram något och jag blev helt ställd mot väggen. Vad fan ska man svara? Jag hasplade ur mig något mumlande till svar, typ att vi var kära, men att vi inte kunde vara tillsammans för att vi bråkade så mycket... Just där och då nöjde hon sig med det svaret.

Vi kommer hem och käkar,kollar på Lorax & Lova hade jävligt svårt att komma till ro i soffan. Så jag bäddade ner henne i sängen och lag mig brevid henne, sa god natt & jag älskar dig och hela den biten... Då börjar Lova prata om när jag och Anton var barnvakt åt henne, att hon sov i mitten av mig och Anton,vad vi hittade på, att vi var ute och fiskade ETC... Jag frågade Lova om hon saknade Anton...svaret var hjärtskärande. -" Ja, jag saknar Anton... Jag blev helt tårögd och sa att jag saknade honom minst lika mycket som henne... Då kom tårarna. Då fortsatte hon att prata om en annan gång när jag skulle natta henne och jag hade precis blivit tillsammans med A & vi låg och kollade på bilder av honom i min Iphone & hur gärna hon ville kolla på hans bilder igen... Jag svarade att vi gör det i morgon när vi vaknat.... Det räckte just där och då igen. Med det svaret somnade hon....

Jag låg brevid henne ett tag efter hon hade somnat och lyssnade på hennes andetag och minnen började dyka fram på min näthinna. Bra minnen. Saker jag & A gjorde tillsammans som var bra. När vi var glada, när vi skrattade ihop & när vi älskade.... Våra framtida planer om barn... Vi ville ha en Lova. Ett barn gjort av kärlek och som var det lilla charmtroll Lova är. Anton älskade henne med. Han var så bra med L, kommer bli världens bästa pappa en dag.

Heartbreaking.

Whatever... Nu sitter jag här ensam med mina tankar igen. Ska nog gå in & lägga mig hos Lova och somna. Vakna till en ny dag. Utvilad & beredd på en ny dag full av glädje, stoj och lek.






"Sweet dreams..."

Ytterligare en natt i soffan avverkad & jag vaknade av stekande sol som sken in rakt på mig & Akeescha som pockade på uppmärksamhet... Detta förbannade trampande.Och slickande. & bitande i näsan... Varför gör katter så? Har dock bara varit med om detta fenomen med Ixxi & Akeescha... Uppmärksamhet får dom ju, så det är ju inte det som är problemet...

Fint väder idag, så det blir nog Capri, med vit sandstrand & hav som gäller idag....Eller Färingen;) Beror på vad Mela känner för.

Ska ta & börja min diet nu & göra en smoothie & packa strandväskan....

Röck ön.




"Time to drag my ass to the sofa..."

Fuck.Svetten bara sprutar. Var ett intensivt pass på gymmet med blandad kondition, styrka och boxning.Trodde det skulle bli skit jobbigt att träna idag med tanke på kalas fyllan i lördags, men inga problem här inte=)

Kom hem för ett litet tag sen och hamnade som vanligt framför datorn & nu har jag gjort en tränings Spotify lista, "Träna Satan" heter den. Bra blandad metal/hårdrock som gör att adrenalinet bara sprutar;) Allt från Deicide,Sepultura,Volbeat till At the Gates,Lamb of God & Manson.. God blandning med andra ord.

Ska ta en natta cigg & dra i en rulle, laddade ner ett gäng i går..Får se om det var någon sevärd! Har ni några tips, skicka tipsen till mig=)

Alright, i morgon kör jag igång med smoothie dieten...Får se hur länge man klarar den då... Tycker ju skiten mättar bra, lätt ätet och det är ju gott. MEN man kommer med all säkerhet bli less på skiten efter några dagar..... Skitsamma, jag ska bli fit och då får det fan kosta vad det vill.

Nu lägger jag mig i soffan & önskar er alla en god natt.

"Playing some guitar.."

Suttit med gitarren & Keyboarden mesta tiden denna dag, jävligt skönt. Hittat lusten att börja spela igen... Gått igenom massa gamla låtar som jag skrivit genom åren men aldrig slutfört, så det är en projekt som heter duga. Men det är cool, all tid i världen nu när man är sjukskriven...

Har för övrigt gjord den äckligaste smoothisen ever... Med björnbär och jordnötter. Rekommenderas INTE. Det är fullt med kärnor & sen jordnötsbitar på det, fy fan.. Förstår inte hur jag ska få i mig skiten... Har ni några tips på bra smoothisar som innehåller en hel måltid? Har fått för mig att bara ä´ta smoothisar nu för att få en snabb och effektiv viktnedgång & SEN bygga upp muskler.. Fått det tipset och det lät bra tycker jag=)

Ska dra till gymet snart med M, var ute och sprang runt halva Färingen innan, var en sjukt skön tur bara jag & naturen och sjön! Otroligt vackert där ute med. Det har lixom blivit mitt ställe som jag åker till när jag vill varva ner, gråta, skrika, bara vara jag. Älskar Färingen!

Nej, jag häller ut den här skiten och gör en ny. Urk.


"Sexual transmitted Diseases.."

Så där ja, bokat tid till Sesammottagningen här i Strömstad om en månad. Ska ta cellprov, ta ut p-staven ( som för övrigt gick ut den 20 Mars...), kanske sätta i spiral eller en ny stav.. Vette fan, jävligt kluven... Vad hade ni valt? Är det en myt att det tar månader/år för kroppen att ställa om sig till att göra sig redo för att bli gravid efter man tagit ur en p-stav? Det är det som gör mig tveksam till att sätta i en ny.. Jag vill fan ha barn. Helst NU. Men den planen gick ju direkt ner i helvetet....

Ska även kolla könssjukdomar,Klamydia, syfilis, gonorre & H.I.V. Skönt att få det gjort. Gjorde H.I.V test i Januari & jag har inte haft så mycket tillfälliga sexuella partners sen dess eftersom jag träffade Anton i början av Mars.. Men jag har nu börjat tagit igen missad frukt så att säga, så det är lika bra att göra en reality check.

Sen kom en representant från Hälso-miljö styrelsen hit och dokumenterade mitt badrum. Skönt att äntligen tagit tag i det. I nästan ett år har jag bott i denna lägenhet och hyresvärdarna har fortfarande INTE, efter MYCKET jävla tjat renoverat badrummet som är fullt av mögel, spruckna våtmattor/tapeter,toaletten läcker och likaså badkaret... Har nu gjort en anmälan hos Hyresgästföreningen och nu börjar det hända grejer. Bra som fan.

Satte mig med keyboarden innan och har fastnat framför den i några timmar, rensat igenom högar med gamla låttexter som jag tänkte göra musik till och få färdiga. Finns några lovande hit låtar vill jag säga;)

Ska ta mitt ass ut i solen nu och ut & motionera,intervall träna tänkte jag... Gå rask takt och sen springa ett par minuter ETC...

Ska på gymmet med Mela ikväll, ska bli gott som fan då jag haft tre dagar utan träning=/

Ciao.

/E




"True love"

Sitter på Psyk nu & väntar på en sköterska som ska ta lite olika prover, typ EKG,leverprov & blodtryck. Ska ha uppföljning på Concertan, för & nackdelar, om jag har känt av bieffekter,om jag har rätt dos... Har känt av lite hallisar ibland & mitt närminne har blivit jävligt defekt.. :/

Proverna var bra, stabilt blodtryck & puls, urinprovet var alright med:) Fick väga mig oxå, fan 83 kg, träningen börjar ge effekt! Nice! Ska iväg med fru & barn snart & bada/fika, ska bli mysigt! Älskar den kvinnan mest i hela världen, eller delad första plats med mor;) Angie är underbar på alla sätt, har aldrig känt Sån kärlek som jag gör för henne med någon.. Hon har allt jag vill ha, hon är bara så fantastiSk! Vi har haft det jobbigt ett tag, men äkta kärlek håller. Vi har pratat ut & vi förstår varandra. Skönt som fan!

Nu ska jag käka frukost & städa lite i väntan på A & L, ha en fin dag guys!


"Rock n roll highway..!"

Ny vecka & ny dag. Piss dag har det varit sen jag vaknat.Sovit skit dåligt och ångest hela dagen tills jag tog ångestdämp... Var hos kuratorn innan & pratade..Fan det är jobbigt att prata om vissa saker. Gör så jävla ont. Pratade mest om separationen från A... & det drar ju upp minnen... Sen har jag slutat prata om A med mina vänner för att jag vet att ¨många är less på att höra mitt eviga tjat om A & att se mig söndergråten och förtvivlad. & sen när jag pratar om honom med min handläggare eller med kuratorn så bara kommer alla känslorna på en och samma gång..=( All förtvivlan b yggs upp inom mig och när jag väl pratar om honom så finns det inget stopp på tårarna....

Jag har haft flera bra dagar på senaste veckan och det är skönt.. Men sen kommer såna här jävla dagar och då är det svårt att tänka att det blir bättre dagar=( Blev fortsatt sjukskriven i 1 månad till... Känner ingen som helst motivation att börja jobba... Jobb som annars ALLTID varit min trygghet och glädje har nu bara blivit en plåga att tänka på. Jag kan inte lova vilket skick jag är i från dag till dag...Som sagt vissa dgr bättre, andra sämre..

Till något roligare. Var ett jävla bra drag i lördags, hände mycket spännande grejer och det var svinmycket folk & schyssta crusing bilar i Halden. Cruisade runt i byn och drack bärs & en del sexuella aktiviter skedde, så det var rock n roll. En jävligt sjuk sak hände i gula faran, jag & Angie skit fulla börjar rå hångla på golvet i bilen och någonstans där så häktade vi fast i varandras piercingringar i näsan & helvete vilken smärta! Ingen trodde på allvar att vi satt fast utan alla trodde vi bara låg och hångla satan, men så var ju inte fallet. Alla ryck och alla inbromsningar och folk som drog i en fick mig att tro att min näsa skulle klyvas i mitten! Angie löste det på något sätt och sisådär en 15 minuter senare så var vi lösgjorda, haha! Har fortfarande svin ont i näsan och ena sidan är lite svullen. Har ont överallt efter lördagen, i lårmusklerna,näsan, ryggen ETC.. It is a hardrock life;)

Dock så har jag insett en sak och det är att jag kan inte dricka på Concerta tabletterna, har druckit två ggr sen jag började med dom och båda gångerna så är jag fortfarande full när jag vaknar dagen efter. Tror tabletterna gör så att alkoholen stannar kvar längre i kroppen=/ Men egentligen så är det skitsamma, för att jag ska ändå sluta dricka för att jag vet att jag mår bättre av att vara nykter... Sen ska jag satsa fullt ut på träningen och att gå ner i vikt & då är ju alkohol skit att ha med att göra...

Nu kom Frun/Lova, så nu ska vi umgås & jag ska tappa upp ett bubbelskums bad åt Lova.

På återseénde..


"Sexy and i know it..."

LMFAO. kul låt. Jävligt bra träningsmusik. Satt i system att när det börjar bli jobbigt så drar jag på dom. Haha, inte Cannibal Corpse eller Watain. LMFAO;) Bra beats, bra dunka dunka muskik som man blir jävligt peppad av!

Fan skulle egentligen till gymet nu tänkte jag, men det är så sjukt fint jävla fint väder.Så jag drar med mig Aya och åker och solar vid havet någonstans istället;) Sov lite länge idag, hade satt klockan på 8.00 för jag skulle åka till gymmet vid 09.00, det blev ju en jävla stor failure.... Försöka ta träningen mellan solningen och att vi ska dra på Crusing/Raggarträff i Halden/Norge.

Ska fan knulla ikväll. Jag behöver det. Knulla som att jag aldrig sett en kuk. Hahaha! Mr E kommer, så det är awesome, tänkte ta och utnyttja han lite! Do u need cock, take it. ;)

Fin dag i dag och det ska utnyttjas till fullo.

Jag hoppas ni får en minst lika fin dag som jag tänkte ha!

Rock On!


"Worked my ass of..."

Kom precis hem från gymmet, fuck vad skönt, körde kontidion i 45 minuter och pressa mig till max! Sitter och dricker en Smootihie nu, jävligt god. Banan, hallon,ägg,naturell yogurth & mjölk. Ni som tränar, fungerar verkligen proteinpulver? Alltså gör den den verkan den ska? Är jävligt skeptisk mot alla pulver preparat,"öka fettförbränningen","Ökar styrkan." ETC. Kluven om jag ska ner och köpa något pulver, men vad isåf?

Skrev en jävligt förbannad lapp på bilen innan, är så sjukt jävla less på alla norrmän som tar de få parkeringar vi redan har i Strömstad. OCH jag som bor här inte får möjlighet till parkeringsplats, utan måste betala 20 kr/T för att få stå där jag bor? Hur skevt är inte det?! Nitiska är dom jävla parkeringsvakterna med, ja, förutom en. Har betalat hur många tusen i parkeringsböter sen jag flyttade hit för 11 månader sen pga att det inte finns några parkeringar och jag är trött på att betala. Räknade på hur mkt det skulle kosta mig under sommarhalvåret att stå nere på parkeringen för ett tag sen. 4000 jävla tusen!Argh! Fuck it!

En sak lugnade ner mig tidigare idag, jag har ju varit sjukskriven i 2 veckor tills förra veckan. Gick tillbaka till jobbet för tidigt och det gick åt helvete, så en vecka har jag nu då varit arbetslös och med det = ingen inkomst. Ringde till Psyk och snackade med en sköterska där och hon förklarade att man kan retroaktivt sjukskriva personer & det innebär att jag kommer bli berättigad sjukpenning för denna vecka och framöver. Puh.

Jag ville så gärna vara redo att gå tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning, men med allt som är och med mina medz och att mitt dagsskick kan pendla så jävla mycket, så kan jag inte jobba nu. Jävligt enkelt. Min läkare frågade mig om jag ville ha fortsatt sjukskrivning då på mötet då jag fick diagnosen, men jag svarade "Nej, gotta get back to work"... Har sån jävla hög arbetsmoral och jag vill så mycket. Sen glömmer jag bort att känna hur jag egentligen mår och vad jag behöver.... Så ska jag få mer recept utskrivna på måndag, behöver mer Concerta och mer Imuvane(insomning), har såna insomningsproblem och jag vet inte när det kommer gå över.... Jag ligger och gråter & ångest när ensamheten infamnar mig, och det är då saknanden är som störst...

Life a bitch and then u die, right?

Ska iväg på möte nu hos min handläggare på Soc, prata av mig lite & uppdatera sen sist vi sågs!

Ha de!

"Beautiful day"

Fin dag idag med. Bortsett från tomheten & förtvivlan jag kände när jag kom hem ensam.... Tårarna bara kom när jag stängde dörren & tittade mig själv i spegeln. Hur fan kan saknad göra så ont? Visserligen känns det som Anton har dött. Han finns inte & han existerar inte. Ingen kontakt från hans sida sen den dagen han lämnade
Mig för lite över en månad sen....Det är som att VI aldrig existerat....

Skitsamma. Fin dag over and all. Tränade i morse, drog & sola på klipporna i Färingen med Karin & Jennie. Sen tog jag & Karin & modellade & fotograferade i ett par timmar. Det var nice, blev ett gäng bra bilder;)

Ikväll har jag varit hos M/N med Aya & Hanna & grillat. Krubbet var grymt gott & sen kollade vi på Hungry Games & åt efterrätt! Sweet.

Nu ligger jag & väntar på att insomningstabletten ska verka, orkar inte vara vaken med mina tankar:/

Upp tidigt i möra & ta sig en sväng på gymmet, eller kanske rent av intervall träna i elljusspåret.. Det hade vart gott & sen lite boxning på det:) Hursom raggarträff i Halden i morgon,så då blir det till att kröka, svina & knulla;)

Over and out.


"Sex is good for your health"

Så sant som det är sagt.Känner att det är dax snart, fuck and get over lixom.Tänkte passa på att dra på en roadtrip inom de närmsta dagarna och hälsa på lite polare uppåt Sverige.. Ska bli gott. Behöver det. Tänkte köra Uppsala,Mjölby,Örebro, Stockholm, så känner ni för att träffas hör av er, annars gör jag det;) Sen kan man se det hur man vill, tänkte använda resan som ett förena nytta med nöje;)

Yeah, upp med tuppen och ringt runt och väckt sömntutorna för lite exercise! Bästa kalori losten är på morgonen, då är träningen som mest effektiv! Så det blir väl i runda slängar en 30-45 minuter kond!

Hoppas ni får en bra morgon guys, för det tänker fan jag ha, solen skiner och efter träningen drar vi och lägger oss på playan och solar och badar! Livet på Västkusten är inte helt fel!

Rock On!


"Naked,tired and on fire..."

Kom precis från gymmet, fan körde kondition & armar,axlar & rygg, fan hela jag skakar av utmattning!Helt jävla fantastiskt! Älskar att träna! Varför har jag inte gjort det så här seriöst innan? Får mina impuls iniativ och sen tröttnar jag efter ett tag. Känns annorlunda den här gången! Jag & Mela är sjukt bra på att puscha varandra, och det är ju ett måste för att man ska bli bra träningspartners.
Var tidigare idag på gymmet oxå, drog en 45 minuters Konditions pass, brände 300 Kalorier;)

Nu sitter jag här, naken, svettig och utmattad, fast endå uppspeedad till helvete,ska roa mig ner litt & ta en banan & en riskaka & dra på en film så kanske man varvar ner.

Fin dag idag oxå, vaknade, gjorde ägg & bacon,satt och slösurfa & spela gitarr.. Skrev om mitt CV, ringde några viktiga samtal, mailade några mail. Kollade efter jobb... Sen drog jag som sagt till gymmet och sen drog jag och hämtade upp Aya & käkade lunch med honom på torget. Sen drog jag och Nödveit ner med gitarrerna till parken och satt & lirade ett par timmar. Det var sjukt nice med gassande sol;) Efter det tog jag bilen ut till TK och tog en kaffe och tjötade om livets mysterier. Älskar att vara hos honom, lugnet på landet lixom! hus avskilt från stan, med massa raggar bilar på tomten och ett skitigt garage och härlig veranda.. You just cant not not love it;)

Som sagt andra riktigt bra dagen på länge=) Ingen ångest,bara total avslappning. Love it. Jag hoppas det fortsätter så här nu. Uppåt. Spika jävla vägen rakt uppåt! Allt handlar om att kämpa och vilja må bra & den viljan känner jag att jag har sakta men säkert börjat få tillbaka.. En dag i taget, ett andetag in och ett andetag ut. En dag går väl livet vidare antar jag=/

Nej fan, nu ska jag slänga mig in i duschen & sen dra på lite hårdporr på datorn & sen blir det till att crascha i bingen!

Ciao for so long!

"I just wanna add something.."

För er som känner er träffade av förra inlägget, tro fan inte att det bara är att komma tillbaka när jag börjar må bra igen, för hos mig har ni inte ett jävla skit att hämta om ni inte hör av er inom det närmaste och ber om ursäkt.& en JÄVLIGT bra förklaring till varför det blivit som det blivit.

WORD.

"Seize the day"

"Fånga dagen". Ett riktigt bra ordspråk. För i morgon kan allt du har, någon du älskar vara borta. Vi måste lära oss att bli bättre på att just fånga dagen. Det är jävligt lätt att vara efterklok, att börja tänka så efter man förlorat någon. Tro mig jag vet.

Tänkte i detta inlägg skriva om förlust. Vänner. Vad är dom till? Hänga, ha det gött med, kröka? För många räcker det där. För mig är en riktig vän någon som finns där i vått och torrt, no matter what, i tårar, sorg, i glädje och som lyssnar, någon som ger dig kärlek med kramar & fina ord.

Efter det tog slut med A, så har mitt liv varit kaos, sån ångest som jag haft nu under en längre tid har jag ALDRIG haft, sån sorg har jag aldrig känt förrut & sån förtvivlan går inte ens att förklara. Under den senaste perioden har jag märkt vilka som är mina riktiga vänner. Andra har jag märkt glidit undan... Varför? Är övettygad om att dom inte orkar/orkade höra på mina problem & se mina tårar. Ewa Sörensen är ju inte sån egentligen, hon är ju en glad, utåtriktad tudd brud, men vilket vrak hon har blivit, fan orkar inte lyssna på det här något mer.... Det jävliga är att ingen har sagt det till mig, en enda mening hade räckt" Du Ewa, jag är ledsen jag förstår att du har jobbigt, men ja ghar så mycket med mig själv nu eller jag har så mycket i mitt liv just nu så jag kan inte räcka till till dig med". En mening. Så jävla lätt att säga. Än att bara ta svansen mellan benen och sluta höra av sig. Ni som känner er träffade kan ju ta en funderare & fråga er själva om det var värt det? Jag hade lätt kunnat tagit att fått den förklaringen. Ärlighet ni vet, varar fan längt i längen. Oftast iallafall. Så med detta vill jag ge er en jävla käftsmäll & säga att ni sårat mig mer än vad ni kan ana.

Vänskap har alltid betytt mest i hela mitt jävla liv då jag inte har en familj, så mina vänner har alltid varit min familj & jag älskar mina vänner över allt annat. Thats why this hurts.

Sen har vi alla er som varit hos mig, hållt mig i era armar, medans jag gråtit, skrikit och haft ångestattacker, hållt om mig och smekt mig i håret,lyssnat medan jag pratat tills det inte längre fanns något mer att säga & vart helt fantastiska. I ow you big time! Även alla ni som ringt och smsat och mailat & skrivit boostade mail & kärleksförklaringar. Det värmer långt in i mitt hjärta att ni orkar & bryr er.<3

Med det vill jag bara tacka er för allt stöd.
Älskar er!

"Good day"

Idag har vart en bra dag. Inga tårar, ingen direkt ångest. Bästa dagen på länge... Vaknade hos K i morse & chillade några timmar, sen drog vi hem till Mela & Nicklas för kaffe & kidnappade med oss M för lite terräng träning & kantarell plockning. Var underbart, var ute & gick ett par timmar i riktig symbios med skogen & hittade andan för ett tag. Sen drog vi hem till mig & gjorde kantarell soppa med vitlöksbröd, jävligt gott! Sen jävlar blev det träning på West Coast, brände några hundra kalorier, körde kondition, boxning & mage! Grymt pass! Efteråt blev det bastu & massagepass.

Ligger nu i sängen, kl är 02.00 & M har dragit hem & är glad över en sån bra dag. Kollade på Swamp Shark, skit rulle, men bra nervarvning efter träningen:) Nu är det jag, mörkret & ensamheten kvar.. Ska försöka somna utan Immuvanet, lättare att komma upp i morgon utan att ta dom. Upp tidigt ringa lite samtal & maila viktiga mail. Göra stadig frukost & sen dra på gymmet.

 

Din plats ekar tomt här bredvid mig... Men i mina tankar är du här & lukten av dig har inte falnat... Jag känner den som det var igår... Jag sluter mina ögon & tänker på alla våra fina stunder & ler. Jag saknar den Anton jag lärde känna. Jag saknar inte alla våra bråk, alla hårda ord, den Anton du blev & den Ewa jag blev. Du saknas, du fattas. Jag älskar dig, nu & förevigt.

Vad är det man säger?! " Livets stora gåta är att glömma,älska & förlåta"? En dag kanske jag kommer förlåta dina snedsteg, dina lögner, dina Hårda ord. Men jag kommer aldrig glömma. Du har trasat & raserat mig, det kommer följa mig resten av mitt liv & jag hoppas en dag att du förstår vad du gjort mot mig. För du gör inte det idag.

 

"Att lida är svårt, att lida utan att älska är svårt. Att älska utan att lida är inte möjligt. Att älska är svårt...."


"Dreams of you"

Fan, inte ens i sömnen får jag vara i fred. De senaste nätterna har jag drömt om dig.. Denna morgon vaknade jag blöt av svett.. Bilder från drömmen hur du knullade horan, hur du tog på hennes kropp, sättet du kysste henne, jag äcklas. Verkligen ÄCKLAS.


"Everything i do, reminds me of you.."

Var på gymet med Mela & brände kalorier innan, gött som fan! Boxades & det måste vara min favorit träning of all Times! Få ut ilska, frustration, förtvivlAn på en som bara står & tar emot! Underbart! I morgon blir det boxning i gruppträning, Pia som är ledaren är så jävla grym på att vara instruktör, älskar hennes träningsätt & motivations boostning!:) Efter träningen drog jag ut till Dyne, till K&N för mys kväll med film & hemma gjord choklad. Har precis duschat & har krupit upp i soffan & bara slappar & bara är. Så skönt. En sak som inte är lika skön är att vad jag än gör, vad jag än är & vad jag än säger så påminds jag om A. Exempel; Svettig efter gympasset lånar jag duschen hos K, i duschen uppfylls jag om minnen om en mindre trevlig kväll. En kväll som kunde vart jävligt trevlig, men jag & A bråkade kvällen igenom, gap, skrik & tårar! Jag bad A följa med mig in i duschen för att prata, det var tidigt på kvällen, men samtalet i duschen urartade & kvällen blev förstörd.... Igår när jag var hos Tk, gick jag till bakgården & ställde mig & tittade upp mot skjulet. Där jag & A knullade mot väggen på Midsommarafton, en kväll som faktiskt var bra & trevlig... Skitsamma. Allt som är i min vardag påminner om honom. En dag kanske minnena blir vagare... Men det kommer ta tid, en sjuhelvetisk läkeprocess. Kärlek gör ont.


"Fuck site maybe?"

Ouh, knappt ätit på 4 dgr... Egentligen är det längre bakåt, då matlusten inte vart på topp på bra länge nu... Men nu är det pga medzern, Concertan kunde tydligen göra så att man tappade aptiten.Försöker trycka i mig en Risifrutti men riskornen bara växer i munnen... Ska fan börja träna nu och då måste jag ju äta.. Gahh...
De senaste 4 dagarna har jag ätit, en pizzaslice,en macka & lite glass...
De ggr jag försökt stoppa i mig ngt för ätandets skull så får ångesten som rullar igång mig att vilja spy ut det lilla jag just fått i mig.... I dessa stunder är kaffet & ciggen mina bästa vänner. Röker typ ett pakke om dagen & dricker liter vis av kaffe. Det var en effekt av Voxran, att man skulle få minskat röksug pga att det är något ämne i dom tabletterna som även finns i receptbelagda "sluta röka" tabletter. Men det har jag då fan inte märkt av.

Så var man utan jobb. Mitt vikariat har kommit till sitt slut & nu är Sörensen arbetslös. Tråkigt som fan då jag älskade jobbet på Glitter...Karin & jag ska söka jobb i morgon....

Men som jag känner nu ska jag fokusera på mig själv nu, mitt mående & få en fungerande vardag igen.Utan jobb. Vi satt & kollade på sista minuten resor innan & det fanns ett gäng till Grekland inom det närmaste. & det BEHÖVER jag. Från & med nu ska jag göra saker som får mig att må bättre. Ta en sista minuten resa,börja träna som fan(Gå ner i vikt & bli FIT), ha lägenheten snygg & städad ALLTID,börja gå hos psykolog,sluta dricka,satsa mer på musiken & göra mer egen musik, & slutligen tatuera mig!

Ska beställa tid för tatuering & göra något impulsivt på överarmen. Jag vet inte mer än att det ska vara svart/gråskalig,dödskalle tema & någonstans i tatueringen skall det stå "Until Death Rip us apart"...
Finns dock så jävla många bra tatuerare så det är jävligt svårt att bestämma sig.

Lyssnat på Sepultura & Cradle Of Filth hela dagen... Länge sen, men ack så jävla bra.

Jag ska väl försöka fortsätta få i mig den här Risifruttin & fortsätta självboosta mig själv med att framtiden ska bli ljus. Den måste bli det snart. Kanske gå med i ngn jävla dejting sajt? Eller knullkontakt.com? Knulla har jag hört hjälper mot hjärtesorg, kanske fungerar för mig med?

Skitsamma,whatever,Nevermind.


"Dark angel Dark angel lend me your light..."

Sitter & lyssnar på Cralde O Filth.. Älskar plattan "MIdian". Den sista plattan dom gjorde som var riktigt snuskigt bra.Bra stöd musik.
Hållt på att städa som fan, och betalat massa jävla räkningar för hur många tusen som helst. Bra start på dagen.

Men endå.Bättre dag än igår. Jag känner mig mer stabil idag.

Jag vet fan inte vad jag ska skriva. Känner mig ganska uttömd på känslor idag,allt kom igår kväll. Grät,grät grät... Fanns inget jävla stopp. Today i am Numb.

Ska iväg på ett möte i eftermiddag & sen ska jag dra ut i skogen tror jag & plocka svamp. Bli ett med naturen. Yeah.

"End of days"

Jag är förlamad av ångest. Benen bär mig knappt. Hur kunde det gå såhär långt? Jag har haft allt för många dåliga dagar på sistonde... Fast idag är det något som känns värre. Jag sitter vid en sjö i en skog & funderar på hur jag ska överleva det här. Allt är svart. Jag trodde jag höll på att resa mig,det kändes så i veckan. Men nu har jag rasat ner längre ner än vad jag trodde var möjligt.. Jag vill helst bara sova, och aldrig mer vakna.


"Fuck it"

Mår skit. Inget känns rätt. Dålig dag idag. Fick lämna jobbet igår pga att jag fick en jävla ångest attack av medzen som jag inte är van med... Fick dra på sjukhuset för att kolla hjärtat, det skenade iväg i jävlig takt & jag fick tabz för att komma ner. Fan jag vill bara må bra!!! Har alltid lidit av depressioner så långt bak jag kan minnas, men nu efter Anton lämnade mig så har det spårat ur. Har aldrig mått så här sjukt jävla dåligt, varje dag är en kamp att ta sig upp ur sängen... Försöker se ljust på framtiden men det är sjukt svårt... Jag hoppas att jag kommer i fas med tabletterna, att Anton & jag kan träffas & prata, att alla problem kommer lösa sig. Ser fram emot att börja ha kontakt med psykolog & prata, någon utomstående att bolla med. Ska även sluta dricka igen, drickandet har spårat ur igen & enligt läkaren så är inte det bra att blanda Concerta & alkohol.... Puh, förändringarnas tid right?


"A fucking new day"

Sovit kasst som fan, drömt mardrömmar, vridit och vänt på mig. När jag väl vaknade hade jag sovit i runda slängar 12 timmar. Det var en fruktansvärt tung insomningsprocess. Tårarna bara sprutade, låg och skakade och höll kramaktigt i hans tshirt.

Nu är det ny dag & bara sätta igång med alla måste.Har ökat medecinnivån nu, så två 18 mg Concerta & två Voxra gäller nu och för ett tag framöver så får vi se om det gör den magin den ska & som jag hoppas på... Disken har växt sig till en abnorm hög ute i hela köket så det tänkte jag börja med att avverka. Dra på hög jävla Dying Fetus & diska så att tallrikarna flyger!

Vädret förstör alla tänkta planer på att åka båt ut till Koster, ligga och klucka i havet med ett fiske spö i hand. Så vad dagens äventyr blir har jag inte en aning om. We´ll see.

Hoppas ni får en bra dag guys!


"Hate that i love you so"

Fy fan vilken passande låttitel/låttext jag kom över precis.
P.R.E.C.I.S så känner jag för dig Anton. Precis.

"But I hate it
You know exactly what to do
So that I can’t stay mad at you
For too long, that’s wrong
But, I hate it
You know exactly how to touch
So that I don’t wanna fuss and fight no more
Said, I despise that I adore you

And I hate how much I love you, boy
I can’t stand how much I need you
And I hate how much I love you, boy
But I just can’t let you go
And I hate that I love you so

And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh
Sad and it’s not fair how you take advantage of the fact
That I love you beyond the reason why
And it just ain’t right

And I hate how much I love you,
can’t stand how much I need you
And I hate how much I love you
But I just can’t let you go..."...

Så fort jag blir ensam blir jag galen. Jag orkar inte vara vaken längre stunder, jag tar din jävla tshirt och tar mina tabletter & går & lägger mig & väntar ut ytterligare en dag i denna jävla värld utan dig. Din tirsa luktar fortfarande Du. Varje kväll ensam, somnar jag gråtandes. Du fattas.Du är saknad. Du har hela mitt hjärta i din hand.....

Utan din famn, dina trygga stora armar,utan en godnatt kyss, utan din varma underbara kropp... Varför tillät jag mig bli kär igen? Jag hade lovat mig själv för flertalet år sen, att ALDRIG bli kär igen. Kärlek gör ont. För jävla ont.

Du hade allt, trodde jag. Du gav mig allt jag behövde. I början gav du mig så mycket kärlek som jag ej trodde var möjligt att man kunde få. Jag kände mig trygg hos dig. Har väldigt svårt att lita på människor, i synnerhet män, men jag litaDE på dig.... Jag var så förbannat lycklig med dig, du fick mig att skratta på ett sådant genuint sätt. Ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Du fick mig att älska igen....

Hur arg jag än är, hur besviken jag än är, hur jävla ledsen jag än är, hur kränkt jag än känner mig så kan jag inte bortse från det faktum att jag helvete älskar dig! Jag har ringt dig som en galning, jag har smsat massa skit i förtvivlan och panik.Det enda jag får av dig är tystnad Jag tänker inte be om ursäkt, det är mitt sätt att få dig att fatta hur jävla illa du gör mig med din tystnad.. Det är det värsta. Du vet jag lider. Men som jag skrev i ett sms till dig i helgen, jag håller på att resa mig, ordna upp mitt liv & jag hoppas en dag att du gör det oxå. Men allt har sin tid.

Jag satt innan och tänkte på början av våran tid. Satt & tittade upp mot himlen & log. Vi hade det så fint. Du var den jag ville leva med för alltid. Jag visste att jag älskade dig efter en vecka.... Första gången jag sa att jag älskade dig var hemma hos dig, i soffan.Tända ljus & "Never Think" Med Robert Pattinsson. Vi låg och bara höll om varandra och såg varandra in i ögonen utan att säga ett ord. & hela jag fylldes av sådan kärlek & tårar av glädje rann ner för mina kinder & jag sa till dig " Jag älskar dig".

Just nu rinner bara tårar av en sådan otrolig sorg och förtvivlan... Mitt hjärta är i tusen bitar.


"When the love surrounds u...."

Ny dag, nya tag. Right?

Ytterligare en bra dag, utan ngn vidare ångest, bara en sån där lätt ångest som jag kan hantera.

Vaknade med Mela brevid mig & vi drog på oss kläderna och drog ner på Kaffedoppet & käkade frukost, inget vidare väder i dag, men vi trotsade det trots allt;) Efter frukosten åkte vi ut till Tk & fikade & snacka massa skit. & mitt i allt kommer fina Martina på besök från Gbg ,så hon svängde in och joinade.

Sen kolla Tk in Forden, då det är ngt galet jävla klickande i motorn & det är troligtvis ngt grenrörspackning & toppackning som måste bytas. Lätta grejer trodde han! Får fan hoppas på det, hatar att ha problem med bilar... Har haft min del av den skiten i 1 ½ år. Ägt tre bilar. Min första kärlek kommer jag ALDRIG glömma. Toyota Celica. Blank svart. As schyssta kurvor. Yeah, hon var vacker. Blir till att köpa en ny sådan tror jag allt. Miss her too much.

Vi hade planer på att spela torsdagsbangolf, men vädret sprack rejält. På väg hem från Tk så började det spöregna, då jävlar är det schysst att åka ner cabbat:P Hårt som Satan!;)

Vi drog hem till mig en sväng, chillade, lyssnade på musik och jag satte på mig ansiktet för käk på Resturang Park.

Nu har jag precis kommit hem där i från & Martina har åkt hem till sin mor och far! As fin middag. Behövdes. Var skit länge sen vi sågs, så vi hade en del att snacka om.

Under samtalet med Martina kom jag på mig själv berätta saker jag hade förträngt om Anton. Saker som jag på något sätt låtsas att dom aldrig funnit. Saker jag störde mig på. Hans JÄVLA Youtube tittande. Det kunde göra mig galen. Hans JÄVLA lyssnande på hans SKIT musik. Hardcore. Urgh. Värsta jag vet. Nästan samma klass som trance/techno. Hate it. Piss och blä. Hans slacker behavior.

Jag satt över fan en timme & malde på om Anton, våran historia, hur den sett ut från dag ett & det oundvikliga slutet. Vi som var det perfekta paret, utåt sätt var vi snyggast & personiellt perfekta för varandra. INGEN kunde ana ugglor i mossen de första månaderna. Absolut ingen. We were a match in Hell. Yeah. Den muren krakulerade jävligt rejält mot slutet. Alla blev fan inblandade i våran smörja. T.O.M våra jävla morsor. Vi snackar om Vuxna människor där mammorna till dessa människor är tvungen att medla mellan sina barn. Dom ville ju så gärna att det skulle vara jag & Anton. Mamma älskade honom. Marina, A;s mamma tyckte väldigt mycket om mig. Dom kämpade lika mycket för mig & Anton som jag gjorde. Kanske Anton med från början tills han gav upp.

Ska nu dricka ett par glas vin, färga hår,måla naglarna, bara vara.
Andas. Känslorna, tankarna äter upp mig så fort jag är själv.

"Miracal Pills...."

Yeah. Haft en jävligt bra dag.

Chillat själv vid en sjö,åkte hem till K & N käkade lite mat & drack kaffe. Tog mig en skön stund i hängmattan, där jag började läsa en bok... Första boken i Twhilight böckerna. Den om vad hon nu hette. Bree tror jag. Älskar dom böckerna, var länge sen jag läste, så det är skönt att börja igen....

Sen drog vi in till Lagunen, ett jätte fint bad/lek/äventyrs ställe lite utanför Std & spelade skiten ur oss på Beach Volleyball. Gah svettigt vill jag lova, men det var kul=)

Sen efter två timmars spelande körde jag hem folket och drog till TK och snackade skit över en kaffe. Nu är jag hemma och håller på att leta ihjäl mig efter min jävla internet dosa, måste betala räkningar. Lätta ångesten. Gå ner till brevlådan och öppna den. Genom alla år medför det en jävla stress och onödig ångest..
Jag har pengar, det är inte det det handlar om, men just själva grejen, vad väntar i brevlådan..Så många jävla ggr man har fått överraskningar från snuten, kronofogden, inkasso, Försäkringskasan ETC Palla.

Snart kommer Milla med, ska ha myskväll, kolla film & bara vara. Käka chips & dricka cola. Yeah ni hörde rätt:P Har druckit en hel del på sistonde för att dämpa den smärta jag känner inombords av förlusten av Anton & annan skit. Men det får vara bra någonstans. Sen med nya medzen ska jag inte dricka, kan påverka effekten... Jaja... Apråpå medzen, vilka jävla mirakel pills!! Jag tog en tab i morse & jag kände skillnad.

Ska äta en tab i tre dagar, sen ska jag öka dosen till två tab på morgonen. Kände sån jävla lättnad när jag kände inom mig ett lugn jag aldrig känt förrut. Det går inte att beskriva känslan!

Kände på eftan att jag började stressa upp mig & få tillbaka den molande ångesten i bröstet.... Vi har börjat på en låg dos och sen kommer vi öka efter hand för att se vad som är ultimat för mig.Jag hoppas så mycket på dessa tabletter så det är inte sant. Jag överlämnar mig helt i dess händer, för det MÅSTE fungera för mitt fortsatta levende.

För att få må bra.

Säger God natt for now,måste hitta den här jävla dosan & färga håret & nu kommer Mela!







"Stay just another day.."

Ligger helt avskilt på en klippavsats vid en sjö utanför Std. Vinden fläktar,solen värmer & vattnets kluckande gör mig lugn. Är här själv & det känns helt okej. Behöver ge mina tankar en chans att få redas ut. Vad jag måste göra. Jag önskar dock att A var här. Hade velat prata öga mot öga med honom en sista gång. Fråga honom varför? Varför alla dessa lögner? Varför vi var tillsammans när han hela tiden velat ha en annan!? Varför jag/vi avslutade oss way back? Varför han har behandlat mig som han gjort? Så många frågor, så jävla lite svar. Jag hade helt klart önskat ett annat avslut, sen han gjorde slut så skiter han fullkomligt i mig, vi har inte pratat en enda jävla gång, mer än några sms där han fullkomligt har pissat på mig & gjort klart att han aldrig mer vill ha med mig att göra.... Frågan jag ställer mig är vad jag har gjort för att förtjäna de behandlandet av honom? Anton var ju min "familj" som han så fint uttryckte det för inte alls länge sen.. Lies lies lies... Låg & tryckte i soffan framför ett par filmer igår kväll, ångest & tårar. Orkade inte vara vaken Så jag tog ångest dämp & sömntab, tog A;s tröja och gick & lag mig vid 22 tiden... Vaknade till en ny dag, första dagen på Concerta, hoppas fan på dessa att dom gör mirakel. Mitt sista hopp. Känns att idag är en bättre dag än igår.


RSS 2.0