"Mobile is fucking gone and i wanna call my love..."

Hur fan kan mobil jäveln bara försvinna? Hade den innan jag åkte till jobbet och har inte haft den sen des....Kommer hem och jag kan inte hitta den. Milla försöker ringa den med det går inte fram några signaler, hon kommer direkt till telefon svararen. Gah säkert batteritorsk och det är ju jävligt typiskt. Nu behöver man inte ens vara full för att tappa bort saker.....



"I love u Mother"

Fan vad bra musikrummet blir,helt wunderbar som Liza sa! Var sak på sin plats & snart är det bara att köra igång med inspelning och jamning!


Kom på en sak som jag inte berättat, jag har blivit beviljad boendestöd 2 timmar i veckan, ett par personal som kommer hem och hjälper till med just din problematik. I mitt fall så har jag stora koncentration/fokuserings problem och med det så är jag är fruktansvärt oorganiserad person. Så vi ska sitta ner och jag får hjälp med vardagen, saker som ska göras och städning/betalning av räkningar. Ska bli sån lättnad att få hjälp med det, då jag verkligen VILL vara organiserad men mitt huvud vill inte riktigt vara med.

Ska bli kombo med mitt hjärta Liza, och det är oxå en sak som glädjer mig oerhört då jag hatar att vara ensam & ensam är inte alltid starkast. TIllsammans är framtiden ljus!

<3



Dock något som stör mig är att det känns osm ADHD utredningen har fastnat. Står helt still. Har inte varit på Psyk på kanske 3 veckor, och den enda tiden jag har inbokad på Psyk är den 1 februari. & det mötet har inte med utredningen att göra. Ska nog ringa i morgon och höra mig för vad som händer. Känner att jag inte har all tid i världen. Jag vill må bra. Ite vara stressad hela jävla tiden. Helt enkelt vill jag ha ett inre lugn.

Min älskade mamma är på sjukhus, hon har haft fruktansvärda problem med ryggen i några veckor, troligtvis ischias nerven som kommit i kläm och diskkoteförskjutning... =( Så hon har sådana fruktasnsvärda smärtor så hon inte kan gå... Så jävla piss att man sitter typ 50 mil ifrån henne, jag känner mig så otillräcklig. & som grädden på moset så har vi bråkat och knappt pratat under flera veckor. Vad vi bråkar om är svårt att säga. Så här har det ALLTID varit. Jag och mamma kan inte kommunicera, vi är som två pitbulls som först inte förstår varandra pga bristande kommunikation och sen så börjar den ena hetsa upp sig och sen är det kört. Ett inferno av gap och skrik och tjurighet. Has always been that way.=/ Men hur som haver så älskar jag mamma mer än livet själv.



I morgon får L permiss så jag måste styra upp lägenheten så det är fint när min Kombo kommer hem!

Ha de Dudes!

"Swedish Psychiatric Mental Care is SHIT!"

Jobabde natt inatt och jag kom på mig själv vara som ett åskmoln största delen av tiden på jobbet. Pga vissa orsaker så kom jag på att tänka på den svenska psykvården. & it makes me pissed of! Totally!

Jag har aldrig varit nöjd med psykvården då jag själv har flera års erfarenhet av den, i och med behandlingshem, psykavdelningar, Soc etc. Känns dock som den har blivit värre. Vi kan ta exempelvis kroppsvisitering. Det ska väl för helvete vara en självklarhet om du haft permiss och kommer tillbaka tilla avdelningen och personalen kollar igenom dig så du inte har med dig olämliga ting så som rakblad, knark mm!? Men nej förstår ni, inte ens på en sluten psykavdelning är det TILLÅTET med kroppsvistitering! Det är ju helt jävla vansinne!


Sen undrar jag lite var fan deras skyldighet ligger, när det kommer att släppa ut en självmordsbenägen person på permiss, utan några skyddsnät, bara släpper iväg vind för våg, ingen kontakt person som är med och inte styrt upp en resa hem. Förväntar psykvården att man själv ska ombesörja det när man är psykiskt sjuk?! Hur mkt begär dom att man ska orka?!

Vad för sorts inkompentet personal släpper iväg en sargad person på dags "permiss" och sedan inte reagerar när personen i fråga skulle vart tillbaka vid 14 men inte är inne när jag ringer vid 4? Där det sen visade sej att personen dragit iväg gjort unhealty shit och blir fortsatt erbjuden dags permisar!!??! Nej vet ni vad, jag ska fan gå ett korståg, kontakta tidningar och tv och röra om i grytan, för som det ser ut i dag inom psykiatrin, jag blir fan mörkrädd!

En annan sak som also crossed my mind är att jag tror inte på pyskavdelningar, jag tror på behandlingshem. JAg menar av egen erfarenhet och jag har inget positivt att säga om att vara inlagd, vita väggar, andra människor med annan problematik,du mår inte bättre. Det blir snarare sämre. Du är så jävla mottaglig för andras problematik när du själv är så svag, så du lätt blir influerad av andras ohälsa. Som när jag var på ett behandlingshem i Sundsvall för fan gud, 10 år sen är det, haha! Helvete vad tiden går! Jag menar jag var där för jag hade stor problematik hemmavid, skolissues och att jag var hård på kröken, medans 98% av dom andra var där för att dom punda. Tror ni inte att jag som hade rökt hash typ ett par ggr blev nyfiken att veta mer? Vad var det där vita pulvret som fick ditt självförtroende att slå i taket, oh undra hur det känns att ta syra och se världen i ett helt annat perspektiv med rosa kullar och gröna elefanter...?!

Nej tack, jag ska fan göra skillnad. Det finns en anledning till att jag vill bli behandlingspedagog. Som sagt, göra skillnad, röra om i psykvården och ta tag i saker som ingen annan tar tag i! Det får fan vara nog!!

SWEDISH MENTAL CARE EQUALE SHIT!


"I would die for you...."

Chaos.

Tuff dag. Har en vän som betyder så jävla mycket för mig, skulle gå igenom eld för henne. Uppskurna ben, ambulansfärd & sjukhus & tons of tears har denna dagen bestått av. Så jävla jobbigt att känns sig otillräcklig att inte kunna trolla. Jag älskar dig hjärtat & tillsammans ska vi fixa det här. Jag vet att du klarar det här.DU måste.
Fina fina du.... 

<3


RSS 2.0