"Its the little things in life....."

..." makes true happiness.."

Ä nog fan redo att hålla med om det=)

Detta inlägg tänker jag tillägna en viss person för att DU gör mig glad,varm & bubblig i hela kroppen!
Livet gör sina plötsliga svängar ibland;)



"Keep On Fuckin´"


"Keep on fuckin'
Well, it's God's first commandment
Keep on fuckin'
Even the dogs understand it
Keep on fuckin'
Well of all the things I say to you
Keep on fuckin'
It's the only one you'll go and do
Go...[....]"



Fuck, en vecka sen jag uppdaterade! Yeah yeah, det blir så när man har mycket på schemat och helt ärligt INTE haft lust att skriva ett skit.. På en vecka i Ewa Sörensens liv så hinner det hända mycket. Så jag ska försöka sammanfatta lite kort.

I det stora hela har jag nog allt en liten livskris just nu, är stressad tamefan hela jävla tiden. konstant. Så mycket måsten heeela tiden. Är det inte det ena så är det det andra. Plugg, jobbsökande,utbildningsletande, ivägskickningar med ansökningar,mail,rensa ut mitt liv på det gamla i mitt hem/garderoben/in med nytt och fräscht,möbelletande,åka land och rike för bortsupna grejer... Va sa JAG Bortsupna grejer?! Kan mycket väl vara så, så jag kan lika gärna ta storyn nu;

Fredag; SCAMS tripp till Malmö, taggade som satan, men frågan jag ställde mig när vi precis satt oss på bussen och käften började värka och suget efter en Citodon ökade radikalt; "Ska jag ta en Citodon och sen dricka?,Är det okej? Efter mycket om och men tog jag beslutet att kröka på det. Det gick därefter. 
  Mötte upp Mr X när vi väl var frame utanför Bodoni, drog in på stället och gick till baren. Inte långt därefter tag mitt minne slut. En ridå som drogs ner framför mina ögon & mitt nästa minne är att jag försöker ta mig från busstationen i Växjö hem till en polare som bor i närheten. Ingen aning, kan likväl ha slocknat på stationen och vaknat till för att jag frös röven av mig.   
  Sagt & gjort vaknade sen kanske 6 timmar senare med sjukaste ängsten någonsin... Vaknade 1 skulle hem till mamma vid två.Lyckat. Kom till mamma för övrigt vid fem på eftermiddagen..... Bakfulll och sliten som ett jävla drägg... Gahh!Hur som, så fick jag alla pusselbitar på plats om vad som EGENTLIGEN hände på Bodoni i fredags, när vi kom ner till Mr X i Malmö igår.

 Summan av kardemumman, Mr X & jag hade uppenbarligen varit inne på herrtoan och haft en gemytlig stund, vi blev störda och sen drog jag med Mr X ut till en undanskymd plats, medans Scams spelade, till en skinnsoffa, där jag drar av mig byxorna och ja, visar hela härlig heten och säger; X,knulla mig här och nu, jag vill ha dig NUUUUUUUUUuuuuuuuuuu"... Eh..okej... Hahaha.. Sen var det vissa andra puselbitar till, men ja... detta var fruktansvärt genant, absolut inte för mig, då jag skiter i vilket, då jag är en väldigt "naken" personlighet, men för Mr X. Han kände typ halva stället.. Haha;)

Jag gillar Mr X, stenhårt, jag vet att du läser bloggen, så.. Vi ses snart UTAN några sexuella bedrifter ute i offentligeheten.. Vi håller oss i lägenheten den här gången kanske?!Eller?;)

Summan av kardemumman av Malmö trippen, fick en underbar dag med Mr X och Linus, strosandes i solen, mys vid kanalen och vandrande längs Malmös natur och gator. OCH hämtade ALLA grejer. ALLT låg kvar. Min mob, Linus mob, smink & plånbok med ALLT kvar. Hur skönt som helst, ångesten släppte genast.

Fyller på veckans händelser i morgon fan, sitter och upplever gamla minnen genom gamla kort... Det var bättre förr;) Lite nostalgisk är man allt.


SCAMS resa till Nässjö 08


Lägger upp mer festival/konser pics tomorrow damn it...
Time for some nightmares....

"Suffer in Silence"

"You can make your choice,
You have the right to choose
It is nobody's business, what you decide to do
Fuck them and fuck the world, just fuck it all
If you decide to end it, then we have to accept it
(but we will be questioning your motives)"

(Impaled Nazarene-"Suffer in Silence")





Så där ja, nu behöver ni inte lyssna på min klagande ang tanden, för nu jävlar börjar det reda sig!
Har inte skrivit ngt på bloggen på två dgr bara för att jag vill bespara er mitt gnäll. Har äntligen fått Antibiotika utskrivet och det HJÄLPER!! Så jag är evigt tacksam min tandläkare, fy fan, jag börjar känna mig levande igen.
As Elvid always said; I´m Taking Care OF Buisness"

Sitter här hemma, lite smått påtänd av Citodonet och skriver uppsats. Uppsats om Lisbeth Salander. Jävligt kul att göra ett psykiatriskt utlåtande om henne. Jag skulle fan passa som psykolog:P Hahaha! Men tänkte ta och städa nu då jag får besök om ett tag av Marre och hennes polare Niklas från Skåneland.

Yeeah, over and out for the moment.


RSS 2.0