"Time to start over"

Mycket har hänt i mitt liv. Därav tystnaden. Inte haft tid,ork eller möjlighet för den delen att sitta ner och skriva.
Men nu jävlar kör vi igen;)
 
Som jag sa, mycket har hänt. Var ska jag börja?
 
Jag har precis flyttat till Kstd på heltid, fått första hands kontrakt på en stuga i Alster (lite utanför Kstd i skogen),skolan rullar på, kirrade C-teori provet och nu väntar jag på uppkörning som kommer infalla inom de närmsta veckorna. Jag har jobbat aset av mig på jobbet på Nordby i Std på helgerna och sedan pluggat i veckorna i Kstd. Pendlat som en galning, men nu äntligen är det snart slut på det. Det enda jag har kvar på Västkusten är husvagnen och några lådor, resten har jag tagit upp hit. Hade inga möbler så det underlättade jävligt, hade bara alla musikprylar och tavlor kvar från den tidigare lyan.
 
Människorna som jag hyr av M & P är världens mest fantastiska människor och har nu blivit en del av mitt liv & min vardag. Deras hjärtan är större än världens alla hav och vi har fått en väldigt fin kontakt. P är som den pappa jag aldrig haft och bara det är en sån jävla trygghet. Jag kommer snart få nyrenoverat bad & kök så det kommer bli spännande att se resultatet=)
 
För första gången i mitt liv tror jag på mitt muciserande och en tro att jag ÄNTLIGEN kommer ha ro att skapa massa bra jävla musik här och kunna göra mig ett namn pga min musik och etablera mig i musiklivet här i Kstd. Den stabilitet jag håller på att bygga upp här är få för unnat i mitt liv och det känns så jävla bra! Jag ser mig här i stugan i höst, med massa tända ljus och total fokusering på skapandet och allt som kommer spelas in. Kärleken jag alltid känt för musik brinner intensivare än någonsin förr!
 
Det kommer bli magiskt.
 
Håller på med uppbyggandet av inspelningsstudion, ska iväg i veckan och köpa ett grymt ljudsystem & en gitarrförstärkare i tillägg till det jag redan har och ÄNTLIGEN få den musikstudio jag drömt om. På den korta tid jag bott här har jag redan fått upp kreativiteten och skrivit flera nya låt texter=) Det bara strömmar ur mig och då är det så sjukt kul att skriva musik, när det bara kommer. När man inte behöver tänka, utan att det bara kommer per autmatik.
 
Just fucking love it.
 
Sen jag sist skrev så har jag vart iväg på Sweden Rock, Dansbandsveckan i Malung, Gyllene Tider & semestrat på västkusten. Om ett par veckor ska jag upp till Stockholm på Gröna Lund och Slayer/Tenacious D & återse goda vänner & bara ha det så jävla nice.
 
Den här uppdateringen skulle kunna bli hur jävla lång som helst, men jag känner att det får räcka så här för ikväll. Vill röra gitarren;)
 
Fortsättning följer....
 
 
 

RSS 2.0