"Yoga and side effects of the meds"

Så där ja då har man vart på sitt första Yoga pass, och det var en syn för gudarna. Haha! Där kom jag ingåendes och gjorde mig redo med mattan och det kommer in tjejer/kvinnor som är mer vältränade än den andra. & jag. Ett kylskåp i jämnförelse. Smidig som en säl & noll koll på andingen och att stressa ner. Det var en väldigt pedagogisk och sympatisk ledare så hon hjälpte mig på smidigt sätt, så det var ju tacksamt. Haha, fy fan, jag har ont i varenda led, varenda muskel, varje punkt i min kropp. Vill inte veta hur det kommer kännas i morgon. Säkerligen som jag skulle legat i en sträckbänk i några dagar. Ouh.



Det här var jag;



Sen när jag var färdig på gymet & skulle åka hem, så möts jag av världens finaste överraskning. Bettan har tänt upp hela lägenheten med massa tända ljus och på vardagsrums bordet står det dip/grönsaker, nybakt bröd, alkoholfria drycker( som i vanliga fall hade vart rödvin),körsbärstomater, ost & vitlöksbröd. Det är kärlek<3 Behövde vekrligen det efter i dag. U know everything comes to an end och underbart är kort. Need to say no more. Inte idag. Vi tar det en annan dag, när det gått in i mitt huvud och det verkligen känns på riktigt.



Ja och i morgon är Dagen D. Dagen då jag ska bege mig till psyk & äntligen få börja min utredning om vad som egentligen är fel på mig. Har alltid vetat att något inte riktigt stämmer och nu efter 25 år så kommer jag få reda på sanningen. Känns både skönt och vemodigt. Utredningen kommer tydligen ta flera månader och jag kommer få lämna pisse prov kontinuerligt och alla i min närvaro kommer intervjuas och jag kommer få göra massa skattningar(formulä och annat) coh göra massa tester. Tydligen ska det vara skit jobbigt. Men även värt det i slutändan.



Har fått massa jävla biverkningar av all jävla medicin som jag inte uppskattar. Svullen mage, illamående, spytt, pissar ständigt, hallucinationer ETC. Ska till alkohol läkaren Ulla om ett par veckor så ska vi se om det gått över. ANnars får man ju se över medicinerna och se om det finns andra alternativ.

Fan nu ska jag & Bettan krypa i  bingen då vi ska upp tidigt & åka med Mattias till Göteborg.

Rock On dudes & sleep tight!

"My Myspace Url u gotta have"






Glemte att ge er adressen till Myspacen så den lyder;
http://www.myspace.com/#!/576333497

"Love for music and cats"

Nu är det bestämt, jag kommer bli mamma till två helt underbart vackra små katt damer. Min goda vän Erzebeths fin fina svarta tuss Molly har fått en kull med kizzar & jag kommer bli stolt ägare av två svart lurv bollar=) Det ger mig jävligt mycket glädje, känner att det är något som lyser upp min vardag i dagens läge. Ända sedan jag lämnade från mina två hjärtan Lucifer & Mortischa när jag lämnade mitt ex så har jag saknat kärleken & glädjen som man får när man har katt. Vilken sorg det var. Hujeda mig fy fan. Kommer åka ner till Växjö i början av Januari & hälsa på Ellie & få ta med mina små hjärtan hem=)

Har börjat spana efter svart/vita klösträd, men inte hittat någon som direkt fallit mig i smaken. Någon som har något tips på bra hemsida?  Jag är jävligt noga med designen då jag vill ha ett snyggt hem och då vill jag inte bara slänga upp ett klösträd i alla världens färger utan tanke och känsla bakom. Likaså gäller kattlådan, varöfr ska det vara så jävla svårt att tillverka en svart kattlåda? HELT SVART. Men jag har en idé, jag ska lära mina kizzar att gå på toaletten, så jävla fräckt va, finns träningskit för katter så dom lär sig gå på den vanliga toaletten=)!!

Erzeneth har ju döpt kizzarna redan, men jag vill ju sätta min egen prägel på dom så jag ska dyka ner i den grekiska mytologins värld och se vad man kan hitta för intressanta namn. Kom gärna med namn förslag, gärna med "S" i.

Puh, nu till något annat.

Drar en sväng till Gbg i morgon för att vara sällskap till Mattias som ska ner och övningsköra för E.behörighet  & då ska jag passa på att glida in på 4 sound/Musikbörsen och köpa det mest relevanta till att börja kunna spela in! Ska bli så jävla kul, och jag ska verkligen lägga ner all min lediga tid och själ i det här. Jag får inte ge upp som jag brukar när jag ska lära mig nya saker, då jag inte har något som helst tålamod och blir förbannad och börjar gråta av tristess när saker inte går som jag vill. Samtdigt är jag förbannat envis men det är inte alltid att det egenskapen hjälper=/

Har föresten fått upp Myspace sidan nu, så bara glid in och lyssna och åtekom gärna med respond, både bra kritik och negativ! Behövs alltid!

Nej nu fan ska jag försöka städa & käka frukost. Ska även sätta upp lite tavlor & göra en beställning på tavlor som skall målas av min vän Molly här i Strömstad. Duktig som fan.

Hail so long!

"Booze issues and broken relationships"

Ex.------->U know who the fuck u are.

Vad fan, gå vidare & lägg dig fan inte i mitt förhållande med J. Jag är förbannad så klockorna stannar. DU om ngn har ingen jävla rätt till att lägga dig i våra problem. DU är fortfarande kär i J & gör vad fan vad som helst för att få honom tillbaka. Men det kan du glömma. Jag har försökt hålla mig i skymundan, låtit dig & J försöka ha en vänskapsrelation, prata i telefon, uppmuntrat J att ringa,träffa dig OSV. Jag ville inte förstöra mellan er från första början, men ödet ville annorlunda. Sms från dig där du skriver att du är "kåt", & "du vill ligga med honom", skakade jag av mig och ansåg att jaja, she will get over u. Men endå inte riktigt okej. Låt oss vara och skaffa dig ett liv, där J INTE kommer vara delaktig.

Dra åt helvete!


Klockan är halv elva & jag måste skriva av mig. Arghgh. J blev förbannad över vad jag skrev på FB, där jag har mina vänner & där mina vänner kommenterade mitt inlägg om vad som hänt i helgen. Anser jag nu i efterhand att jag gjorde fel som basunerade ut det över "hela världen"?! Nej, ångrar mig inte ett skit, det var så jag kände/känner och jag behövde prata med mina vänner & få vädra mina känslor och argumentera med dom jag känner. End of story egentligen. Jag har inte gjort ngt fel, jag anser inte heller att jag över reagerade, då jag kämpar med mina egna jävla demoner & behöver stöttning. Stöttning som jag inte känner att jag får från J. Det är nog jävla jobbigt som det är & jag vill verkligen överleva det här. Den här gången tänker jag sätta mig själv i första hand. End of Story again.



Just nu  gick jag ut från sovrummet & ligger i soffan. & här tänker jag stanna inatt. Jag är sårad & sjukt förbannad.

Känns skönt att ha bloggen att ventilera saker på, då jag själv är mycket bättre på att förklara och utveckla mina tankar på ett papper än att behöva göra det verbalt.

Just det, håller på att utveckla en sida på Myspace där jag kommer lägga upp lite inspelade låtar som jag gjort de senaste åren, så jag håller er informerade om när sidan är upplagd & klar. Så får ni glida in & lyssna på mig=) Känner att jag verkligen ska satsa på musiken nu, lägga ner tiden & pengarna som jag lade på spriten på musiken ist. Bli kreativ igen. Göra det jag är jävligt bra på. Att sjunga.



^^^^
"-Gig på Mc fest-"

Yeah... SKa ta & dona klart med den sidan kanske & försöka hitta andningsrytm igen.

Ouh.

God natt.
/E




"Cold dead Dildo, I´m on the nighttrain and my Splitted feelings.."

Några dagar sen jag bloggade sist, så nu blir det ett längre inlägg;)

Satt häromdagen och gick igenom massa notark & egenskrivna låttexter som låg i en kaos artad hög under sängen & det fick mig verkligen att le. Minnen från svunna tider dök upp i mitt huvud och näthinna. Tiden i Södertälje med Tezz, vårat band "Corpsecunts" med Onkel Kånkel liknande texter, fast på engelska. Skit bra, grymma texter.

Ett utdrag från "Ballad in my ass!;

-" What tha fuck, was was that? I don´t suck cock, i´m EATING cock. A mix of sperm and blood is my way, and i only do things my way. "Iam in charge here, couse iam your godess, your mother and i´m not your fucking lover. I´m nothing but a slut, eating cock"...

Haha! Det var tider det.

Sen har mitt hjärta bytt däck på min bil, mina sommar däck var ju katastrofala, så nu kör jag säkert på vägarna. eller ja så säkert det går att köra när föraren heter Sörensen:P

Ja, och så till lite allvarligare ting;


Ni vet, jag skrev för några inlägg sen att jag var på väg att göra ett avgörande livsbeslut & jag har tagit steget. Jag har hoppat på tåget.En resa som kommer vara sjukt jobbig och ta mycket kraft. Jag har suttit i valet och kvalet om jag vill delge det på min blogg, och jag har beslutat mig för att jag vill det. Många av er som läser min blogg är vänner, många av er har jag känt i många år, andra kortare tid & er andra som jag inte känner så kanske det finns någon som har varit där jag är eller känner någon som har eller är där jag är nu. Till er mina vänner så hoppas jag att ni förstår och stödjer mitt val.



Sen den första dagen jag tog min första fylla så var jag fast. Jag hade funnit min livskamrat, min självsfrände. Den vän som ALLTID funnits där för mig. Genom alla svårigheter, lycka & tragedier. Nu har jag bestämt mig. Jag måste sluta dricka. Sedan jag flyttade till Strömstad för 2 ½ månad sen så har jag gjort många beslut, beslut som jag hoppas i slutändan kommer göra mig hel. Jag vill ta tag i mitt liv, jag vill vara genuint lycklig. Något jag egentligen aldrig varit. Jag har förlorat så mycket pga spriten. Vänner som betytt fruktansvärt mycket, familj, & till slut så känner jag att jag tappat mig själv.




I denna stund så väntar jag på att min Adhd/Add utredning ska sätta fart, ska på möte på Psyk nästa vecka & den resan kommer tydligen både vara tidskrävande & kräva mycket av mig själv, så det är med tvedelade känslor jag går in i denna fas. Jag har börjat ta mediciner för alkoholen, Antabus som jag tar 3 ggr i veckan på Lotzen(alkohol/missbruks enheten i Strömstad),Campral(Mot suget) & Revia.  dags läget vet jag inte mitt mål, jag vill sluta dricka helt och för alltid. Men jag orkar inte tänka så långt, utan tar en dag i taget så får vi se vad ödet vill för min del....

Det är jobbigt, fruktansvärt jävla jobbigt men den här gången ska jag fan klara det, jag måste.

Jag vet att jag har många som stöttar mig och finns där & jag vill att ni ska veta att det betyder enormt för mig. Tack.

By the way ledsnat som fan på att vara rödhårig så nu är det svart som gäller igen=)





Ha en fin afton Dudes.

/S

"Engagement, drunkness & love"

Nu har det hänt. Kärleken slog ner som en blixt & allt går i en rasande takt, precis som jag gillar. Jonathan & jag har förlovat oss, den 11/11/11 på fyllan. Känns hur jävla bra som helst!

Både jag och Jonathan resonerar lika dant, varför vänta med saker & ting när det bara känns så jävla rätt? Så många väntar och diskuterar, men varför egentligen? Vet man vad man betyder för varandra så är det bara att köra all in, finns ingen anledning att vänta.

Jonathan sa dom tre magiska orden tll mig häromdagen när vi skulle sova, och fan vad det kändes bra. Jag behöver verkligen J i mitt liv och han gör mig så glad. J är en otroligt vacker människa på alla plan, så jag har verkligen hittat mannen som jag väntat så länge på.


Älskling/jag.


I´m engaged.... and .....I fucking love it!

Nu hände det.



Det hände. Det bara hände.




Jagb äre fan förlovad!Jag är kär, jag älskar.


Jag & Jonathan<3 Det bästas, fan jag bara älskar det!!


Tack Hjärtat!

<34

Adhd/Add utredning on its way!!!

Precis hem kommen från jobb & vart ute med Zakko (Jonathans Amztaff), jävligt go hund=)  Blev ingen städning igår, så det MÅ göras idag & HELST nu. Men det är ju så jävla skönt att sätta sig och varva ner efter jobbet, men det ska man ju inte göra, man blir ju bara så dåsig av det.

Ikväll ska jag & Jonathan på middag Hos Karin & Niklas, dom har precis flyttat ut till ett hus utanför Strömstad & blivit Sambhoes, Con grats to that Dudes!

Fan insett att jag har så många olika tider inbokade och att jag blandar ihop dagar och datum och missar viktiga möten. Besiktning, fransförlängning, akrylnagel putsning, läkar tider ETC. Oh just det, NU ÄNTLIGEN har jag fått en remiss till Primär Psykvården här i Strömstad för utredning av min potentiella Add/Adhd diagnos. Fan det ska bli en intressant resa & längtar tills diagnos är ställd & medicineringen har satt igång! Tänk att BARA att kunna tänka en tanke, tänk att få slappna av i huvudet & kunna sortera tankar & inte alltid gå i hög varv!!Lovely!

Det är mycket annat som händer i mitt liv nu, saker jag vill vänta med att delge för jag har snart hoppat på et tåg som kommer rulla i rasande takt, & var jag hamnar det vet jag inte än, inte någon. Kommer bli en spännande resa, men jävligt jobbigt... Denna resa skulle jag gjort för länge sedan i mitt liv....

Puh, MÅSTE rydda nu så ni får ha en fortsatt eftermiddag;)

Rock on Dudes!

/S


In to The Darkness!

Back in buisness efter en grym helg i Gbg. Watain levererade som vanligt & generellt jävla nöjd med hela helgen!

Köpte ny Gorgoroth tröja & en Vader Sweetie & 2 affischer med Watain(kunde inte välja färg och jag ville ha ngt av Watin merchen, blev dock väldigt besviken då dom inte hade med sig ngn vettig merch alls när det kom till kläder, Watain har för övrigt & annars kanske marknadens snyggaste bandmerch!=/)




Den ovan ska jag ha=)

Nu är man tillbaka på jobbet & det är fan tungt när man vart ledig i 1 ½ vecka, men det är bara bita ihop... Man får tänka stash.

Just det sprang in på Barbarella & beställde tid för Dermal Anchors, det ska bli jävla spännande & jag är fan nervös, haha! Ska beställa tid för tatuering med snart, måste modifiera min kropp lite till=)



Har inte riktigt bestämt mig var jag ska sätta dom, men funderar på 3-4 st, antingen som denna tjej har, eller mellan brösten.. Vad tycker ni?

Idag kommer 10 avsnittet av Sons Of Anarchy säsong 4, kan vara en av de bästa serierna jag sett! Andra favoriter är ju självklart "Spartacus" (ALLT en människa behöver, Blod, knulla, fitta, kuk & inälvor, väldigt ingående scener;)) ,"Misifts" & "True Blood"(dock så har ju TB spårat ut en hel del, men funkar fortfarande om än på en hårsmån.

Fan måste städa, Moder Jord kommer på besök på torsdag, ska bli fantastiskt mysigt! Saknar henne så det gör ont!



Out for now!

Red head and a new fresh start.

Alright Dudes!

Sörensen is back again. This time to stay.

Fan mycket som har hänt sen sist. En kort sammanfattning;


Drog från piss jobbet jag hade i Norge (Heidenreich), sämsta skit jobbet jag haft(samtidigt bodde i bilen, drack mig full varje kväll för att kunna sova). Ödet förde mig till Strömstad, där jag fick en toppen lägenhet & jobb i Fredrikstad i loppet av en vecka.Sålde min älskade Svart pärla(Celican) & köpte mig en saab 900 från stenåldern. En riktig rock n roll cab.

Träffat nya vänner som jag kommer ha resten av mitt liv (andra inte,Jonas R.I.P,men du kommer alltid finnas i mitt hjärta), fått nya intressen & musiken börjar åter igen ta fart. Sörensen är inte heller längre svartskalle, hon är numera stolt Red head.

Hamnade i strul med snuten ett par ggr, åtal nedlagt i båda fall & insåg att nu är det dax att ta tag i livet. Här står jag nu, träffat kanske världens finaste kille, och vill göra skillnad på mitt liv. Jag har genom alla år träffat idioter, Sk "Bad boys", har det inte varit alkolister så har det varit narkomaner eller kriminella eller kvinno misshandlare. Finns en anledning att jag vart singel i 5 ½ år. Flyttar till Strömstad & där är han. HAN. Han jag väntat på så länge. Jonathan. <3

Här sitter jag en fredag kväll med en whiskey & tända ljus, nybadad & Jonathan ligger bakom mig i soffan och sover så gott. Kom hem från repet för ett par timmar sen & laddar inför Gbg helgen som innebär Gorgoroth/Vader i morgon kväll & Watain med support på Söndag. Bilder kommer läggas upp senare i veckan.

Ha en trevlig fredags natt & helg!
Vamp bitch!
Hell!

/Sörensen






RSS 2.0