"Pierced Genitalia"


"With needles in thin skinned places.
The warm blood of life poured on the floor,
but who gives a shit when your life is a plague.
A rollercoster ride of pain....."

(Carpathian Forest- från albumet "Black shining Leather")




Har själv inte tyckt att denna smärta jag bär,  som bara stegrats sen i tisdags har känts riktigt normal. Mycket riktigt. Becky och jag satt och letade efter information om utdragna visdomständer och komplikationer. Hittade en sida som heter "Privattandläkarna", där kan man skicka in sin fråga och få svar på. Följande stämmer in precis på mig;

"Smärta efter utdragen visdomstand Miki 2009-11-19  
Hej
Jag drog ut min visdomstand i måndags för en och en halv vecka sedan. Åkte på torsdag på semester men hade smärta där den drogs ut, tänkte inte mer på det då jag ej vet hur ont det skall göra. Fick sedan rejält ont och på söndagen när jag kom hem åkte jag till akuten för att få citodon. Åkte på måndag till tandläkaren och han spolade rent och satte i en tuss med bedövning/bakteriedödande medel. Skulle ha det tills på onsdag (detta var i måndags) men när jag vaknade på tisdag morgon värkte det enormt så jag tog ut det. Gick åter till tandläkaren och fick kåvepening samt Cordosyl att skölja. Idag är det torsdag och jag hade lagom ok i kinden igår men idag har jag ont igen. När jag försöker skratta gör det fruktansvärt ont. Är det normalt? Jag är rädd att infektionen har gått in i benen i ansiktet för i torsdags hade jag ont i hela ansiktssidan. Nu har jag ont i kinden och längre ner. Äter inte på den sidan och har fått en liten spruta så att jag lättare kan spruta rent i hålet. Hade även äcklig smak i munnen fram tills på måndag. När skall man räkna med att bli bra? Kan även tillägga att jag kände mig jättedålig dagen efter att ha dragit ut tanden, trodde jag hade åkt på förkyldning men dagen efter så mådde jag ok igen. Vad är normalt när man fått infektion?
Tack för förhand!
Sv: Smärta efter utdragen visdomstand Tdl Elisabeth Philip 2009-11-23  
Hej Michaela!
Visdomständer är ofta ett gissel, både när de sitter på plats och när de ska tas bort.
Normalt har man förstås ont några dagar efter ingreppet, att känna av området upp till 10-14 dagar är ok. Men om det uppstår en värre smärta och dålig smak efter några dagar har sannolikt en infektion tillstött. Ofta beror det på att blodkoagel försvunnit , som ska fylla ut hålet efter tandroten, skydda benet och starta läkningsprocessen. Då blottas benet och detta är mycket smärtsamt ,bakterier kan tillstöta och problemen tilltar med svullnad, sjukdomskänsla, feber ibland och involvering av lymfkörtlarna nedanför käken.
Det blottade benet bör täckas över, endera genom att sy ihop hålet vid ett mindre kirurgiskt ingrepp eller genom att täcka med en "propp" av antibakteriellt och smärtstillande medel. Antibiotika bör också sättas in.
Att spola är inte alltid bra, då hålet ju hålls öppet , men det är en balansgång. Fastnar mat måste det ju bort. Tala med din tandläkare igen om besvären inte avtagit med medicineringen."

Så en inflammation i tandhålet. Det som inträffade igår var oxå att jag ringde min tandläkare och fick Citodon utskrivet. Dock så FUNGERAR INTE Skiten på mig, smärtan går igenom. Så hela gårddags kvällen låg jag i en nedsläckt lägenhet med tårarna sprutandes nedför ansiktet, i en framstupa sido läge. Ingen jävla Jourhavande tandläkare gick att tillgå heller. Helt jävla otroligt. JOURTANDLÄKAREN var inne den 3 APRIL!

Har vaknat och somnat av och till hela natten, fick upp o ta Citodon vid 2 och en gång vid 7 i morse. Nu har jag ringt tandläkaren igen för att jag MÅSTE få komma dit SNARAST så han kan skälja rent, spruta ner medicin i hålgropen och att jag får börja med Antibiotika! Jag vill må BRA!!!!

Ska lägga mig till rätta i soffan och kolla på slutet av "Flickan som lekte med Elden" som jag somnade ifrån inatt. Jävligt bra filmer den dära trilogin som Stieg Larsson gjort.
Har ni inte sett dom, se dom.

Nu ska jag knapra piller & frukost.



"Skjend hans lik"

"Drep den forstefodte
Skjend hans lik
En fiende av gud
Til evig tid....[.....]"

(Carpathian Forest- En jävligt gó hitlåt)

Fan sitter här med illamående värre en höggravid,känner mmig yr och har ett kostigt obehag i kroppen & ögonen hänger inte riktigt med. 

Ringde tandläkaren tidigare idag, förklarade läget och sa att jag inte klarar av denna smärta som jag har haft i en veckas tid. Har inte sovit en hel natt sen i tisdags, och dettär på mig på alla sätt. Han ställde lite frågor, typ "Har du feber?", "Är du svullen i halsen?" ETC. Jag svade att ja visst, svullen i halsen på vänser sidan, men feber vette fan. Är en sån här varmblodig jävel så jag har lite svårt att veta när jag har feber och inte. Då menade han på att "Ja, din tand var ju inte det lättaste att få ut, så blir det värre så får du komma in, så får jag ta mig en titt, skölja och ge dig en spruta medicin i tandhålet, men så länge så skriver jag ut CITADON till dig"



Great tänkte jag, bara jag blir fri från denna fruktansvärda smärta jag dragits med... Kanske inte det smartaste att skriva ut ett beroendeframkallade preparat till mig, med tanke på min bakgrund, men ja, skit samma. Ska bara äta dessa tills tors, fre. Har det inte blivit bra tills dess skulle jag höra av mig. & jag MÅSTE vara på tills på fre, då jävlar bär det av på SCAMS tripp till Malmö. & Alkohol och Citadon är ingen bra blandning har jag hört:P
Så förhoppningsvis får jag sova en hel natt utan uppvaknande av PURE FUCKING PAIN.
Shit, känner mig helt beng alltså.... Blir till att dra i en film och dra täcket över mig.

Tanken var ju att jag skulle ut till Universitetet och ha kurs, Pop/Rock ensamble handledningskursen som jag går. Men tydligen så var det inställt idag, och tacka vet jag det. Hade aldrig pallat det...

Fan, nog om det. Var på Ullared igår, med Anna, Niilo,Adam & Maja. Åkte vid 8 på morgonen och var inte hemma förrän vid sju påkvällen. Var en angenäm dag, och för en gångs skull kom jag bara hem med NÖDVÄNDIGA grejer. Hade hela tiden malandes i huvudet att "Ewa, u dont hve cash for this, "Eeeewa, remember no stash"...ETC.. SÅ ja, blev nöjd med inköpen. Blev blandannat ett trådlöst tangentbord och mus, så jag har kopplat in det med platt tvn, hur skönt som helst. Ett par sniziga hörlurar till Ipoden.(Har slarvat bort OTALIGA sådana i mina dgr) ljus,ljus ljus..(Räknade en gång hur många ljus jag tänder om jag tänder ALLA ljus i lyan och det tänds i runda slängar typ 100 ljus!!) Älskar ljus, skön stämmning och jag gillar mys; Ah just det, hittade typ en skinn liknande bikini, som jag ska pimpa upp som fan med nitar, så den kommer bli fräck som fan om min plan går i lås, lätt den HETASTE bikinin i sommar! ( Dock INTE i den hetaste kroppen på beachen dock:P) Haha, fan gått upp hur mycket som helst sen jag gick ner de 25 kg jag gick ner för ett par år sen. Typ uppe i samma viktklass nu som då. Hujeda mig. Men jag är SJUKT JÄVLA SNYGG endå=) Mina ögon är ju i en klass för sig har jag hört, så vad gör det om kroppen har ett par extra kilon, hahahahaha!;)



Skickade in min inlämningsuppgift 2 till Psykologi läraren i natt med, faktiskt ganska nöjd, även fastän jag inte är en hejare på att skriva just uppsatser. SÅ vi håller tummarna att det blir godkänt=)

Ska fokusera på lite plugg nu & se hur det går...

Tänkte förressten ge er några låttips som spelas mycket här hemma nu;
1.Watain-Sworn to the Dark
2.Cool RIder-Grease 2
3.The Green River Project- Dig your grave
4.Steevi Jaimz-Amazing
5.Darkthrone-FOAD
6.Carpathian Forest-Skjend hans lik
7.Edguy-No more foólin
8.Anna Bergendahl-This is my life
9.Carl-Nej, jag är inte gay, bara me dig.
10.Cradle Of filth- Fron the Cradle to enslave

Hell my friends!




"I gotta a brand new tattoo"

"Give me Noize Booze And Tattoos
Give me Noize Booze And Tattoos (Urgh)
Give me Noize Booze And Tattoos ( aáaaall niight)
Give me Noize Booze And Tattoos"

Yeah, Växjös Stoltheter The Scams.
\m/


Fan, det är lördag & jag sitter framför tvn med tandvärk & dricker vin. Kollar på Körslaget,haha!
Jo men visst. Det sjukt är att jag känner minst tre som är med där, hahaha!
Åt precis min underbara potatisgratäng, som för övrigt kicks ass;)







Jag har ont, inget nytt i min vardag senaste veckan... Förstår inte hur länge detta kommer fortsätta. Jag är konstant trött, för att gå och ha ont hela tiden tar så mycket på krafterna. Fy faan...

Denna dag har bestått av en tur till Vetlanda med Omen & hans flickvän Sara. Omen hade nämligen gjort en "bakfylle" tatuering i somras som han inte var så nöjd med.. Milt sagt.. Så vi åkte till May Dies Tattoo i Vetlanda för att rätta till misstaget. Träffade även upp Mike, som lämnat Växjö för att ha flyttat till kärleken i Vetlanda. 

Före;




Efter;





Denna dag har inte bjudit på så mycket mer, så fortsatt trevlig kväll guys! 

"I will f**k you up the ass"

"Hey motherf**ker, I'm after you. I know where you live.

I will f**k you up the ass and I will sneak into your room and cut your cock off
And stuff it in my mouth and chew it up with my little teeth.
Then fuck you with my great black Evil Dildo...."

(Skönaste texten ever, känner dock igen genren på lyricsen, då vi hade samma tema på vårat projekt "Corpsecounts" texter:P; hahahha)






Hade sån chilldag igår, så jag hann inte med att skriva bloggen igår.
Gårdagen började helt jävla galet.

<<<<<<Erzebeth hade klargjort för mig dagen innan, att affären Partaj skulle gå i KK och att dom skulle ha 70% utförsäljning & att dom skulle öppna klockan 10. Enligt Ellies Utsago. Gick upp tidigt som fan igår morse, för att smidigt ta mig in till stan med mamma och hennes surfitta till karl,för dom skulle på begravning. Kommer int ill stan vid cirkus halv tio, och jag börjar vandra omkring på stan och i den underbara vårsolen som det dock var. Går förbi Partaj och se att skiten inte öppnar förräns vid TOLV! Gahh, mycket frustrerad vart jag och i typ samma andetag får jag ett sms av Elli att hon försovit sig och att hon inte kunde komma in till stan förrän vid ELVA! Så jag fick bita i det sura äpplet att underhålla mig själv, så jag gick och köpte mig Aftonbladet/Klick och satte mig på en bänk i solen. Vips så var klockan 11, och Ellie dök upp, så vi gick och köpte sallad och satte oss på Stortorget i Växjö och chillade, tills det var dax att göra Partaj. 




Väl inne på Partaj så var det fett mycket med folk, men jag & Ellie hade målet i sikte, DILDOSKÅPET, så oss rörde det inte i ryggen! Vi tog vad vi skulle ha och pröjsade och gick! 
Väl hemma, efter mycket om och men, och käften som började värka redan på stan, så efter pillerknaprandet så var jag tvungen att ta en omgång med de nya leksakerna! Jag kan bara säga; Jag är NÖJD!;)

(& Ellie;)




Är ju som sagt i Rottne, så igår passade jag på att umgås med ett par vänner som nyligen fått barn, & jag blir så varm i hjärtat av att hålla små bebisar, helt underbart! Men det är ju inte bara att skaffa... Kanske Mr Right i Stockholm kan producera fram en sån till mig, eller vad säger du T?;)
Anna och hennes lilla Niilo & Jenny & hennes lilla Line. Möttes upp vid Ica och sen gick vi hem till Jenny och drack kaffe. jag bara blir så starstrucked av kidz, fan vilka mirakel! Hade en underbar eftermiddag/kväll! Tack tjejer!







Kvällen igår avslutades med en sjukt trött Sörensen, somnade runt nio tiden i soffan med laptopen..
Tand smärtan tar all min kraft och jag kan inte sluta säga det; DET ÄR FAN DET VÄRSTA JAG VART MED OM!
Inatt for example, jag har knappt sovit, vaknade vid 2 av P F P, fick ta Alvedon BARA, då Ibumitimet var slut. Alvedonen hjälpte knappt, tog bara bort smärt topparna, men den molande värken blev kvar.  Lyckades somna till igen efter kanske en halv timme, och vaknade igen vid halv sex, sprang upp och tog nya tabletter för då var smärtan mycket jävla högre än vad jag klarar av. Då kände jag att det fan inte var ngn mening att försöka somna om, så jag fick bita ihop och kollade på Michael Jacksons "This Is It".

Sen när mamma vaknade så SJÄLVKLART så hittade hon Ibumitim, så jag har lidit helt i onödan i ett antal jävla timmar. Är det ngn som dragit ut tänder som kommer ihåg hur LÄNGE ni hade ont efteråt? För jag orkar inte längre, hatar smärta över allt. 

Fan förressten, jag har knappt rökt sen jag drog ut tanden, det är ju cool=) Får se hur länge det håller nu då, har börjat snusa "Göteborgs Rapé" ist. Jag gillart! Vill sluta röka, äcklar mig själv varje gång jag tar en cigarett mot munnen... och drar in skiten i lungorna.  Usch och tvi!

Fresten, har bakat chokladmuffins som kicks ass! 
Det är inte vilka muffins som helst sörreni! Detta recept går långt bak i tiden, från jag gick på dagis, och fram till idag har INGA muffins slagit dessa! Det blir som en kladdkake/muffins modell, segt i mitten och knaprigt utanpå!
Fantastiska! Tänkte att ni som känner er sugna på att baka ska få receptet och återkom gärna med reflektioner!

 

La Recept a la Sörensén!

Sjukt goda chokladmuffins!!!!!!!!!

1 sats                                               200 grader                                     10-15min                    ca;20 st

 

 

100 g smält svalnat margarin

 

2 ägg                                                                             /

2 ½ dl socker                                / Vispas i ca 3 min, poröst och sen rör ner margarinet.

 

 

2 dl mjöl

½ tsk bakpulver

4 msk kakao

1 krm salt

1 ½ tsk vaniljsocker/ rörs ihop & sedan blanda i socker/ägg smeten.


Bon Appetit!


"Mother"

"Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
What they mean
What they say
Mother
..."

(Danzig-"Mother")


In the Bygd/Rottne i dom mörka skogarna i Småland!

Hos min älskade mor och myser till det. Sjukt skönt att umgås med mamma på tu man hand, sällan man gör det!
Mamma kom och hämtade mig i morse och sen uträttade vi lite ärenden och åkte och handlade på Ica Maxi på Norremark 6 sen hem till mor. 
Fan, körde förbi ett företag där en speciell människa jobbar och självklart var människan ute och tog en cigg när jag körde förbi. Mitt hjärta hoppade ut ur mitt bröst och in igen, andningen blev lite jobbig, och det enda jag tänkte på var "Andas Ewa"... Vissa sår läker aldrig... Men det är bara att bita ihop. Kanske en dag kommer det läka och jag kommer bli befriad från den besvikelse och sårbarhet den människan fick mig att känna.....

Yeah yeah, hur som helst så åkte vi hem hit & vårstädade altanen och gjorde det jätte fint, mamma hade köpt nya växter på Plantagen, och så några fräscha dukar och woooops, så var altanen som ny=) Sen kom Lollo & hälsade på, hon hade vart med om en jävla pärs idag, så vi mös till det på altanen med kaffe och kakor. Sen tog vi en skön promenad i Rottne skogarna i sen eftermiddags sol. Mamma har ju blivit ordinerad att vara ute och gå i 30 minuter per dag pga hjärtat. Det krävdes lite övertalning av mig och Lollo,men till slut så fick mamma lilla känna sig besegrad:P

Har inte pluggat ett skit idag, känner att jag hamnat lite på efterstjälken. Men jag ska ta igen det när jag går och lägger mig, blir att lägga sig tidigt, för att min uppsats som handlar om Socialpsykologi ska bli klar! Har skrivit en hel del, men jag måste skriva till lite mer och göra fin justeringar bara.

Har ätit våfflor nu så jag tror jag ska spy... Onyttigt påhitt det dära alltså..


Nu är det fan dax att ta kvällstabletterna, börjar känna trycket i käken, så jag måste ta dom innan smärtan strikes with full force!

Hail!


Mamma gör det sista=)


"Hell bent for leather"


"Wheels! A glint of steel and a flash of light!
Screams! From a streak of fire as he strikes!

Hell bent, hell bent for leather
Hell bent, hell bent for leather"

(Judas fucking Priest 1978-"Hell bent For leather")




Fick hem mitt ursnygga överkast igår från Jotex.
Leather it is!
Så nu har jag ett ännu porrigare sovrum;)





\m/

"Scarred for life"



"Scarred for life Scarred for life
I fought my way through the trouble and strife
I was scarred Scarred for life
My reputation it cuts like a knife..."


(Rose Tattoo-"Scarred for Life")
Härligt live band, såg dom på Graspop Metal meeting 08, GRYMT!





Ny dag och nya äventyr i Sörensens liv!

Idag har det handlat mycket om vänskap, min jävla tand & företagande. 

För det första väcktes jag av att min älskade T från Stockholm ringde. Alldeles för länge sen vi hördes, så det värmde verkligen i hjärtat att höra hennes röst, & lilla N jollrande i bakgrunden! Låt oss spela tillbaka klockan ett par dagar,kvällen då jag lag ut min kontaktannons här på bloggen. Tog inte många minuter förrän det plingade till i inkorgen på hotmailen, och där finner jag ett mail, där T skriver att hon & M har killen för mig=) Så annonsen gav resultat:P Summan av kardemumman så skulle denna kille J, vara killen med STORT K för mig. Jag litar hel hjärtat på T då hon känner mig utan och innan och vet vad jag vill ha för sorts kille och vad jag behöver.

Hur som haver, snackade på som fan idag i telefon, där det troligtvis bestämdes att jag ska till La Familia L när Sweden Rock båten ägt rum den 8-9 april, och om allt går i stöpet få umgås med La familia, gå på dejt och bli gaddad;) Så vi håller tummarna stenhårt att allt går som tänkt!<3

& nu till den här FÖRBANNADE TANDEN, det gör mig less less less less less. Det gör ont som satan, ser ut som någon spytt i munnen på mig, en jävla krater som är brun/svart och det smakar järn järn järn i min mun! Vid halv tre i natt, slår jag upp ögonen och är gråtfärdig, för smärtan är så påtaglig och jag tror jag skulle svimma, så upp ur sängen famlandes i mörkret, springer in på toan river fram alla tabletter och sväljer en efter en. Famlar tillbaka i mörkret till sängen, lägger mig ner och börjar gny som ett litet barn, FUCKING PAIN! Försöker lägga mig till rätta med huvudet, lixom högt med massa kuddar under, för jag har hört att det kan underlätta smärta. Vare sig du brytit foten eller dragit ut en tand. Jag menar det är ju logiskt att håller du huvudet högt så kommer ingen blodtillförsel som trycker på det ömma. Men det hjälpte föga. Så jag låg vaken och kramde i ett gäng minuter tills tabletterna hade börjat värka. USCH! ALDRIG MER EN TANDUTDRAGNING! Nu har jag lagt mig tillrätta i sängen och precis tagit tabletterna, och nu får jag sätta klockhelvetet på ringning vid 6 tiden i morogn bitti för att ta tabletterna. Skit kul. NOT.

Bortsett från tanden så har denna dag varit fin, lyckan av att pratat med T & smidit planer, fikat med Erzebeth & kvällen som slutade på ett sånt bra sätt, ngt som gör mig så varm av glädje inombords.

The story is following;

Jag har två människor i mitt liv som jag älskar oerhört mycket, det är mamma & en väldigt nära vän Omen. För lite mindre än ett år sen så gjorde jag bort mig fullkomligt för Omen, något jag ångrat och mått sjukt dåligt över. Jag förlorade honom. En del av mitt allt. Jag kan inte dricka sprit, Framförallt inte blanda spritsorter. Jag blir helt jävla dum i huvudet av skiten. Vad som hände behöver vi inte gå in på, men ja, jag gjorde ngt jag har fått grämt mig över i snart ett år. Gråtit floder över Omen och saknat ihjäl mig efter min stora trygga famn som alltid funnits där för mig de senaste åren. Ikväll var kvällen som jag väntat på i snart ett år. Tidpunkten i våra liv blev rätt och vi bestämde oss för att träffas. Det har ALDRIG känts så rätt. Det var som förr. Inget kändes annorlunda. Kändes som det var igår vi umgicks jämt. Vi snackade, käkade mat, pratade om en del känsliga grejer och om Omens nya företag(försäljning av hårdrockprodukter) som han startat upp. Jag är sjukt glad för honom. & stolt. Jag ska hjälpa honom med allt han behöver hjälp med och finnas där för honom. It´s time for payback time for me! Omen, läser du det här; Tack för att jag fick chansen ikväll att visa att saker & ting har förändrat och jag älskar dig otroligt mycket! <3


Omen & jag för 2 år sen.
Min bättre hälft!

T gjorde sin ALLRA första gaddning på mig! Sjukt stolt ägare är jag=)


NOSTALGI BILD från att Sörensen var 17 år och oförstörd!
Tack Tuva Nordlund för bilden & för att du har kvar alla våra modellsessioner som vi gjort genom åren, som har försvunnit från mig!TACK!


"I would be my own reaper"

"You are falling,deeper and deeper..
and I can´t be by your side,becuse then i would be my own reaper,
I´m sorry, i dont want to hurt you, but in this case, this is for the best...."


Jag låter dessa ord säga det jag vill ha sagt för tillfället.

"I wanna know what love is"

"I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me
Aaaah woah-oh-ooh" [.....]

(Klyschigt, jag vet;P)

Jag har en idé!

Ideén som kanske gör att jag kommer träffa mitt livs kärlek;)
Den går ut på att jag kommer skriva en kontaktannons här i min blogg ikväll, & eran uppgift där ute som läser min blogg är att möjligtvis hjälpa mig=) Om ni kanske har någon vän, någon släkting, något ex eller möjligen ni själva som skulle känna er intresserade av en dejt med mig! Känner att detta är en bättre idé än att bli medlem i massa jävla dejt chatter på nätet, har inte mycket övers till det.

Vem jag är som person?
*En utåtriktad glad tjej med många grejer igång jämt.
*Spontan & impulsiv
*Snygg och jävligt mysig tjej;)

Vad är Sörensens intressen?
*Gillar att åka på festivaler & konserer då musik är en mycket stor del av mitt liv, skulle nog vilja påstå att musik är HELA mitt liv. Föredrar hårdrock/ metal, lyssnar dock gärna på mycket annat så som blues, soul och jävligt skitig rock n roll!
*Spelar gitarr,bas,piano & my main instrument sång
*Umgås med vänner & mama
*Kroppskonst, såsom piercingar och tatueringar
*Matlagning

Vad för sors kille söker jag?
*Snygg,vackra ögon väger tyngst,varm, ärlig, genuin människa. Sjukt rolig så man kan dela en jävla massa skratt! Karisma & utstrålning och MÅSTE vara pratglad som jag:P
Gärna musikintresse. Tatueringar och/eller piercingar är att föredra. Långt hår/rakad.
Normalbyggd/smal.  Gärne se bad ass ut, men ha ett stort hjärta:P

Hur som haver, skulle någon/eller kanske JUST DU känna sig passa in i denna annons, skicka gärna iväg ett mail på [email protected]  ,skriv några rader om dig själv och en bild så kanske det blir just du och jag som sitter vid en solnedgång i sommar;)


Maybe the Girl in your dreams?!;)



"Devil's Blood"

"And in unbearable shame, enlighted by your fathomless dark
I kneel unto thee, father, i am opened
Let your daggers pierce through and their poisonous grace be unleashed
through these hungering veins

The impurest of blood, the greatest of pains!!!"


(Watain-"Devils Blood")


Dregel, dregel & ännu mer dregel. Munnen och halva ansiktet är paralyserad av tandläkarbedövningen och jag är helt slut. Detta är något av det värsta jag varit med om. Kom till tandläkaren vid kvar i två och när jag satt i väntrummet fylldes hela jag av en sådan sjuk ångest, redan i väntrummet började tårarna rinna. När jag sedan kom in & lag mig i stolen, så fick jag en jävla ångestattack och började stor lipa. ALDRIG MER. Fy faaan!
Själva utdragningen tog cirkus en halv timme, pga att tanden var halvt som halvt sönderrutten så var det svårt att få upp skiten med tången. Men nu är det gjort, magen kurrar och jag får inte äta på minst en timme till. SKIT KUL. Blodet bara sprutar i munnen och allt smakar fucking järn. Helvete, vill hem och dyka ner i sängen och stanna där tills det är bra. Blir så sjukt självömklig. Men NEJ, Sörensen måste plugga och fokusera på det hon ska göra och sen ska hon ut på Universitetet och FÖRSÖKA sjunga och lira lite musik. Känns inte så motiverande just nu.



"Rock N Roll High School"



"Well I don't care about history
Rock, rock, rock'n'roll high school
'Cause that's not where I wanna be
Rock, rock, rock'n'roll high school
I just wanna have some kicks
I just wanna get some chicks
(DICKS)
Rock, rock, rock, rock, rock'n'roll high school"



I guess that it´s time for a new report of my life.

Tänkte så här, jag gillar ideén som Ozolins har med sin blogg, att köra ett utdrag av en låt i början av varje inlägg. Ett skönt sätt att börja läsa ett inlägg. Så jag tar ideén och gör den till min;) En låt som skulle kunna känneteckna mitt humör och liv just nu skulle vara....... Fucking "Rock n Roll Highschool" med Ramones. Hela mitt liv kretsar runt detta pluggande, och som det gjort senaste månaderna sedan jag vart arbetslös. Men med en positiv framåt anda så kommer jag greja det här inom snar framtid! Man får ta det för vad det är och göra det bästa av situationen! Ska fan inte klaga heller, då detta har utvecklat mig, och den person jag är. Så jag är NÖJD, sjukt NÖJD.

Kom på mig själv häromdagen att sitta och tänka på att mitt sexliv i princip är utdött. Som en ancient dinosair känner jag mig. Det behöver livas upp. Eller rättare sagt livas upp med en villig själ som kan ge mig det jag vill ha och uppfylla mina önskningar. Med andra ord SKAFFA ETT SEXLIV GOD DAMN IT. Jag undrar om det fan inte var lättare när man var yngre alltså.. Nu menar jag inte att jag vid 24 års ålder har knutit ihop säcken och redo för graven, men fan visst var det lättare innan om åren?! Innan tog man för sig mer, sket i om man dyngpackad stod och drog ngn sjukt dålig raggningsreplik och drog med sig någon hem. Tycker fan inte för det första att det är så jävla kul att supa längre, har tröttnat. Som FAN. Med det följer vuxenpoäng,jag vet. Skit tråkigt att inse såna här saker tycker jag. Men vad fan, jag är med på att livet har sina outgrundliga vägar... Just bite in the sour apple, and welcome to the adult world! Sedan för det andra, jag finner absolut INGET nöje att dra med någon vilt främmande karl in i mitt hem och min säng. Krogen är det knappast jag befinner mig på längre. SKIT TRÅKIGT. Om jag inte vill ut och hitta ngn random dude på gatan, hur faaaan ska jag hitta någon? Några intressanta tips från någon?

En sak jag nog inte kommer tröttna på när det kommer till sex och annat gotte, är festivalligg. Det är så charmerande och mysigt. Jag gillart! Vem kan tacka nej till detta erbjudande exempelvis på SRF, solen skiner & alla är laddade, på mer än bara ett sätt; Snygg kille VS me:  "Hej, läget?"-"Bra tack, vill du hänga med till tältet på en omgång?!"Jag säger bara "JAJJEMENSAN". Det är iaf såna grejer som förgyller den gråa trista vardagen IRL, när man tänker tillbaka på alla jävla festivaler och underbara människor man träffat under årens lopp. & alla faktiskt, FANTASTISKA ligg man haft. Självklart finns det undantag, men det finns verkligen dessa små guldkorn. Jag säger bara SRF -08,MetalCamp -08 & Srf -04... *saknar*

Nehe, Sörensen har vuxit upp & känner sig redo för att träffa en stabil och rubust karl,hitta ett hus,skaffa sig det jobb jag verkligen vill ha, bli gravid och få små ättlingar. I´m ready mine Friends! Det är väl var jag typ står i dagens läge känner jag. Visst fan vill jag bli rockstjärna och ut och spela världen runt, med för att se det jävligt realistiskt, innan jag hade vart 30 så hade jag supit och knarkat ihjäl mig. Det är sanningen. Jag har ingen jävla karaktär när det kommer till sånt. & det är jag mycket väl medveten om.Så på något sätt vill jag stanna i min trygghet Sverige. Mitt vackra Sverige. & inom snar framtid sitta på min veranda i mitt drömhus, en varm sommarkväll och blicka ut över vattnet med en kopp kaffe i min hand och med Watain dundrades ur högtalarna och ekot som skallrar över sjön & med min älskade brevid mig hållandes min hand...;)

Men vem säger att jag är dagens sierska? Jag har så många tankar och bollar i mitt huvud dagligen så det går inte att hålla reda och få styr på dom, så nästa vecka så kanske jag känner ngt helt annorlunda. Välkommen till Sörensens karusell! 

Tänkte avsluta mitt nattsudd & nattliga funderingar med en fin bild som min älskade Becky fin lirat till   <3




"Running wild"

"You got me runnin' wild and free
Runnin' wild and free
You got me runnin' wild and free
Runnin' wild and free
............."

Precis så kände jag när Airbourne lirade den låten, så sjukt bra live, lätt ett av de bästa live banden jag sett!
Hade en mycket angenäm afton igår! Jag,Claudia,Kvisten,Ander & Erik tog bilden & drog ner till Malmö & det löste sig med biljett! (Som alltid för mig, av någon konstig anledning);)

Dock inget wikedi wikedi för mig då det ORDAGRANT dröp svett om mig när giget var slut, stå inne på ett knockfullt KB med skinnpaj och en jävla handväska & tjocktröja. (Som alltid HATAR jag handväskor, jag är inte en sån typ av brud, det värsta påfund EVER. Var på väg att tömma väskan och kasta iväg skiten, men efter jag drog sönder kedjan på väskan, för den hade fastnat, så insåg jag att jag hde LITE för mycket grejer i den..Gahhh!)
Så duschen var efterlängtad idag må ni tro=)

En ny vecka i morgon, nya tag. Ska söka mer jobb, ringa runt och så ska jag sätta mig ner och skriva ansökan till KY-utbildningen, typ en presentation om mig och varför jag söker utbildningen till Behandlings ass. Var fresten på arbetsintervju förra veckan för ett kundsupport jobb på DHL, och det var tamefan den sjukaste intervjun jag någonsin vart på. Vilken andlening det var jag vi ta en annan gång, men jag kan säga att efter intervjun var jag mer uttömd på mitt innehåll än jag någonsin varit när jag gick hos en psykolog! CRAZY! Så vi får se vart det leder. Troligtvis ser det även lovande ut för mig på SSS (Rättpsyk i Växjö) & som vikarie på dagis och skolor ETC.

Började plugga Psykologi förra måndagen, mycet intressant ämne, dock väldigt mycket läsning om begrepp man inte har en susning om vad det betyder. Uppgiften som jag ska skriva en uppsats om är att göra en psykiatrisk analys på en karaktär i en film eller bok, och jag valde "Män som hatar Kvinnor", och Lisbet Salander. Så den uppsatsen ska jag börja med i morgon=)  Det börjar verkligen dra ihop sig för mitt SLUTBETYG på 2500 p, har bara Psykologi  B kvar efter denna A kurs, dock så ska jag läsa upp ENGELSKA C bara för att jag tycker engelska är sjukt skoj. Så här i efterhand är jag jävligt glad att det gick som det gick när jag gick på gymnasiet då jag verkligen har plugg lust nu, + att jag VERKLIGEN behövde en paus från att jobba. Efter att man jobbat med 4-5 jobb parallellt i 2 ½ år så blir man psykiskt trött och även fysiskt trött. Men nu börjar det vekrligen klia i fingrarna igen, behöver ut, behöver komma ut och ha "många bollar i luften"!

Den här grejen med att ha sexblogg har jag insett blir lite svårt att uppfylla varje dag, för jag har inte sån stor lust att skriva inlägg varje dag, men om min blogg ska bli stor och känd så måste jag väl uppdatera mycket oftare än vad jag gör. & GÄRNA skriva om sex. Har förstått att SEX är en sjukt bra grej att skriva om, folk intresserar sig:P And i can see the reason... Hahaha!

Nej fan, nu ska jag ta och dra i "The Uninvited" medan tvätten sköter sig i tvättstugan, så ÄNTLIGEN att man får rena kläder. Yeah!

Guten Abend meine Freunden!


XXX


HELVETE,AIRBOURNE BILJETTERNA ÄR SLUT!

Gahh, fick reda på att Airbourne biljetterna är slut, hur jävla irreterande är inte detta då?! Ska kolla med Martin ang chans till g-lista.. Hoppas starkt!

Jag vad fan har hänt sen sist? Jag har avslutat Företagsekonomin, ska ha betygssamtal i veckan, Dock så blir det nog G, har fått Godkänt på allt jag gjort och skickat in! Så det är bara hålla tummarna! Började med psykologin i måndags, tjohej vad mycket man ska läsa. Helt jävla GALET! Men men, ack så intressant.

Köpt en ny fungerande dator, sjukt jävla skönt vill jag lova, varit utan laptop i flera månader så detta att bara kunna fälla upp locket är som en sjörungandes orgasm:P  Så jag gillar läget vill jag lova=)

Nej, nu ska jag ta och läsa min Psykologi, hur mycket det än tar emot fan..


Den utlovade Anekdoten.

Hey Guys!

Fan lovade att återkomma igår med ett färskt inlägg från min tidigare ungdom, men det blev idag istället!
\m/

Under mina år som sexuellt aktiv så har det inträffat en HEL DEL sjuka grejer, men ska ta & försöka återberätta en historia som jag sent kommer glömma, och försöka få det låta lika kul som det var;)

SRF (Sweden Rock Festival)07 tror jag bestämt att det var.

Trekant var planen, jag M & D, i slutändan så blev det jag,M & V. Möts någonstans i dimman på natten, virrades runt tält och svineri, finner varandra och ser varandra djupt in i ögonen och bestämmer att det är dax. Dax för händelsen som kommer ha följt mig genom åren som ngt av de starkaste festival minnena! Jag och polarna campade med ett stort gäng människor,från Nordens alla hörn och många satt o krökade medan vi smet in i ett tält. (Ett tält som för övrigt inte var mitt, utan tillhörde en av mina pedantaste vänner, tror han än idag inte har en aning om denna händelse, för ALLA visste dennes väns pedantiska sidor) & lika bra är väl det, haha!

Hur som haver vi satte gång med det som skulle göras, får upp M:s medan V värmer upp mig, samtidigt som han gö detta har jag gjort M redo och vi kör igång. I samma veva drar jag ner V brallor & det var nu det vände sig i magen på mig. Det stank, det var odör som sträckte sig över halva NorjeBokes camping! Killen i fråga hade säkerligen inte duschat på en vecka,säkert idkat otukt med ngn annan. Redan här ville jag ju inte fortsätta, men dock så hade jag ringande i huvudet att " Fan Ewa , do it for the art", "Detta kommer bli årets SRF event! (Mycket riktigt, många har fått sig många goda skratt av denna berättelse, så det var värt det!)
För att fortsätta, så jag fortsätter med det jag ska och helt plötsligt hör man klamp utanför tältet och med bestämt drag så tittar Omen in i tältet och typ i instinktivt agg med ryggen slänger sig ut från tältet & gastar, "FAN,det stinker så näsan håller på att trilla av"... Någonstans där tappade jag fotfästet och började asgarva, och kravlade mig ut ur tältet. Med fanan högt i topp, tyckte jag:P springer jag ett ärevarv, spritt språngande naken runt gänget som sitter och festar och överlycklig klargör att jag har haft trekant.... Självklart hög & ljudligt så säkert HELA campingen hörde & såg spektaklet:P

Sen fortsatte festen!

Yeah, ther u go, hoped u enjoyed=)
Finns otaligt många av denna sorts storys,önskar ni så berättar jag gärna, hahaha!


Fan man saknar, saknar årets grej...SRF... Så underbart fina minnen man har från denna gudsförgätna festival, så oerhört fina människor man träffat, så grymma band man sett.. Det närmar sig med stormsteg.. Livet är fan värt att leva för denna festival!!! En gång om året, och man vill bara att det ska vara den veckan i början av Juni.. Blir nästan lite sentimental nu när jag skriver om det^^ Förfesten blir nu i April på SRF kryssen, sjukt kul ska det bli,för länge sen jag var på en fyllekryss som denna, så det ska bli grymt! Jag,Berg & Srf red.=)

Det som nu härnäst står på listan med events är att Claudia baby kommer ner från Oslo till mig & Växjö på tors & sen ska vi på på Airbourne i Malmö, fan nästan så jag redan peppar sönder sängen här hemma:P  Min oskuld med Airbourne kommer bli tagen, och detta ser jag såå mycket fram emot!
Därefter blir det den årliga Scams fylle resan, denna gång bär det iväg till Malmö, fan även nu senast efter jag & Ozolins hade vart på Lanzarote så lirade dom i Malmö med.. Hoppas dock det blir på KB denna gång:O
& veckan efter det fylle tripp te S-holm och SRF kryssen!
Here we coooome!

Några som har lust att hänga på, hör av er;)

Nej fan, nu kallar mörkret, så jag skall ge mig hän denna önska....
;)

På återseénde!

Sexblogg!!!!!!

Så där ja mina vänner!
Saken är avklarad!

Sex sex sex sex ska denna blogg handla om! Massa jävla sex, rått, mjukt, chill,mys.. Ja allt det alla vill ha..
I slutändan... ;)

Kvällen som vart as nice resulterade i detta faktum.
Jag är grym på många saker. Men en av mina starka sidor är Sex. Har alltid varit. Så vi kör på det! Kommer vara mycket annat i denna bloggen med, men största del kommer det handla om sex & relationer. Känns bra?

På något sätt så är det sex alla talar om, sex som alla VILL tala om, och jag är grymt med på det faktumet. Sex är för många något tabu, för mig är det vardag.
Sexolog är något jag funderat på att utbilda mig som, för det är något som står mig nära hjärtat, och som skulle vara sjukt bra och utbildande. FÛR ALLES!

Tänkte dra mig till sängs, till den halv nakna karl jag har där, så återkommer jag i morgon, och drar en ankedot från förr, något som kan värmas allas hjärtan!

Guten abend!
/D

Reinkaos in Gothenburg

Yeah , Hey guys!

Fan kom hem i förrgår, efter en minnesvärd vecka hos Martina i gbg. Haft det fantastiskt, med MYCKET god mat,(BURGER KING)haha, snyggt sällskap och kärleksfulla vänner! (Vi lagade faktiskt mat ett par dgr;)

Hypocrisy var grymt, som vanligt, dock så blev Sörensen jävligt besviken. Jag har ju en vision, en dröm. En dröm som faktiskt INTE har uppfyllts än, och det är att få träffa Peter Tägtgren i egen hög person, ge honom en kram och bara få dyrka ett tag. För det första så är killen ett musikaliskt geni och allt han rör vid blir guld och gröna skogar. För den adra är killen en skänk från den undre världen, så sjukt jävla snygg/vacker. I mångas ögon INKL mina så är Tägtgren en hårdrocksversion av Johnny Depp. Jag hade ju tänkt att äntligen skulle jag få träffa honom, så efter giget så ställde jag mig som en 14 årig vid kravallstaketet och pratade med säkerhetsvakten om att jag ville träffa honom. Kille i fråga säger, absolut, men vänta bara lite. Tiden gick. Jag väntade. Frågade igen om det hände ngt. ICKE. Så jag vände på klackarna och så drog vi te Rockbaren ist. Senare fick jag veta att Natali hade lämnat fram en lapp till en annan vakt med skriften typ " Jag har en polare som verkligen vill träffa dig, hrmmm... det skulle typ betyda allt för henne"... Hahahaha! Jag vill göra barnförbjudna saker med den karln!
Summan av kardemumman av kvällen var TOP NOCH!

Men nu är man hemma i vardagen och allt som hör till. Alla JÄVLA förpliktelser. GALET. Hatar verkligen att vara arbetslös, det tär så innåthelvete,och vissa dgr vill man bara ligga kvar under täcket och inte gå upp. Jag är en sån här spontan, utåtriktad brud så jag har vart runt överallt i affärer och cafeer och kioskeroch lämnat in CV. INGET RESULTAT! Igår satt jag och skrev upp massa ställen som jag inte pratat med som jag ska ringa till idag. På något sätt så gäller det ju att inte ge upp, utan att fortsätta kämpa. Men visst fan är det jobbigt, när man bara får nej,nej,nej,nej..... Under 2 ½ år hade jag 4-5 jobb, gjorde inget annat än att jobba. Men jag vill inte gå tillbaka till det. Det tärde för mycket på mig som människa. men ETT jobb hade jag varit sjukt förbannat tacksam för.
Jaja..

Planerna för Karlstad måste jag sätta lite mer till verket, kolla lägenheter och jobb och allt som hör till. JAG VILL FLYTTA! Känner att jag gjort mitt i Växjö för ett tag, Mycket skit hände 2009 och jag är inte riktigt färdigläkt från det, så jag behöver nya möjligheter och nya chanser!Ska skriva ansökan om mig till den KY ytbildningen jag tänkt gå för att bli Behandlings assistent. Skönt att få det gjort.

Vad mer... jo fan morsan är alright och är uppe i Norrland hos syster och systerdotter. Det som hände var att mamma har ett medfött hjärtfel som heter VPV. Man föds med en extra ledning till hjärtat och i juli 08 så opererade som bort den ledningen i Karlskrona, en lättsam operation som tog ca en timme. Denna operation görs för att undvika att patienten fortsättningsvis ska få hjärtflimmer och att hjärtat rusar iväg. Dock så kan undantag förekomma, och mor var en av dom. Av ngn lustig anledning som jag inte redigt fått grepp om, så har hon fortfarande problem med det. =/ Dock så kommer en fortsatt utredning pågå.

Perkele, gotta go!

Mycket att fixa med idag.

Här följer några sköna bilder från Gbg.Drunken sailors.

Hail!


Raggartag i GBG.

GAHH!

Hade skrivet ett sjukt långt inlägg som bara försvann för detta skit internet som Kim äger.FAN!
Bara försöka återberätta så gott det går.

Alright, helgne har gått, redan Söndag. Har haft en sjukt skön & mysig helg med min mor hemma hos henne i Rottne. Vi har lagat god mat, myst, rensat garderob,shoppat,bakat & haft chillkväll framför Melodifestivalen. Verkligen rått om varandra. 
Melodifestivalen, ack vilket jippo, men ack vilket roligt jippo. Jag gillar Melodifestivalen, jag verkligen gillar Melodifestivalen, jag ÄLSKAR musik, så länge det är BRA musik.
Det är en jävligt rolig syn att se mig och min mor uppeldade till Satan & sitter och gapar om både det ena än det andra, vilka frisyrer artisterna har, vilka kläder, vilka sångröster och det som i slutändan EGENTLIGEN räknas, själva LÅTEN, Det ena värre än det andra, fy fan säger jag bara.
Årets bidrag i Melodifestivalen har varit sjukt snörpliga, patetiska bidrag! Finns dock några undantag, och dessa bidrag fick mina ögon att tåras och gladde mig åt att FAN det finns verkligen några bra låtskrivare och kompetenta musiker i detta avlånga mainstream land.  Anna Bergendahls "This is my life" & Andreas Johnsons "We can work it out". Fan vilka höjdar låtar! Visst, absoluit inga schlager låtar, men HIT låtar & kommer inbringa massa stash!  Var det ngn som sa MAINSTREAM?!:P

Vad fan hände med den rediga schlagern?! Perelli, Carola, Kicki Danielsson, Lena PH, Wahlgren... Ja precis, Wahlgren, det enda bidraget som var av förstaklassig schlager,den låten bara gnistrade schlager och precis så där klatschig som schlager SKA vara!

Men i slutändan så vill jag att CB ska vinna, detta för att bevisa att i slutändan så krossar hårdrocken ALLT!\m/
Dock så tror jag inte ett dugg på svenska folkets röster, det har påvisats gång på gång att S F inte har en jväla susning om vad som är BRA musik.  Men det återstår att se, jag SKA rösta på Crucified, snygga brudar som lirar hårdrock & klädda i läder, finns det ngt bättre?!

Kom hem för några timmar sen från mor, fick besök av Sara, som kommer över på en kopp kaffe och lite snick snack. Mycket fort efter hon kom innanför dörren sa jag besviket" Nej Sara, det vart inget "Wigediwigedi" för mig.... Lite besviken blev jag, men detta har hänt innan med denna människa, och absolut inte värd att spilla någon tår för, det kommer fler tåg;) Visst Mr R är jväligt nice men det är ju inte så att han är det skönaste jag erövrat i mina dgr! Sara o andra sidan var fruktansvärt nöjd, haha, good for her:P Hon hade fått sin beskärda del av kärlek i helgen. Så nu har jag beslutat mig för att gå ALL IN i Götet, satsa 110% på raggartagen i GBG med andra ord! Med mig & Martina bakom rodret kan INGET gå fel;)

FAN, jag är så sjukt ladda för GBG, träffa mina oldies and goldies som jag inte träffat på länge, dra på HYPOCRISY, dricka bärsa och bara vara den gamle hårdrockarräven jag egentligen är:P Känns som det varit sån sjuk torka på konserer och annat skoj denna vinter. Tvi och blä för detta. Känner även att min tarm börjar sukta efter lite vätska, så det ska bli skönt att stilla alkoholtarmens begär;)

Nej, fan brudar, vi kommer ha sjukt skoj tillsammans, Lina, Martina, Natali, Sandra,My & Pekka, see u in the FOG!
Syns på tis, och börja ladda för ons, då jävlar sitter INGEN säker I GBG;)

Guten nacht meine Freunden!

RSS 2.0