"A New Year to Come"

& så var vi här igen. Ytterligare ett år har gått. Ett nytt år nu skall komma. Nya förhoppningar & nya nyårslöften.

Jag har verkligen inga nyårslöften, det blir lixom bara nya lögner & nya besvikelser. Istället så har jag idéer & krav på mig själv om 2013.

2013 SKA bli så jävla mycket bättre än 2012.

I morgon ska jag vara på gymmet, första dagen av nya tag. Jag ska bygga muskler, jobba med att forma kroppen. Har gått ner tillräckligt i vikt, Nu är det muskler som gäller. Mycket protein & mycket styrketräning. Om några veckor ska jag börja plugga. Flertalet distanskurser, digital ljudinspelnigsteknik, kost/näringsämnen, Musikteori, gitarr & piano & Photoshop teknik. Fan så kul det ska bli! Har & ska söka fler jobb på Nordby & även andra jobb i Norge. Satsa stenhårt på musiken, har nya band på G, ska boka in gig, ska lära mig Fiol. Skriva ny musik.

En summering av 2012.

Träffade min själsfrände. Förlorade Fru..
Träffade A blev kär, resulterade i att han var den värsta fittan jag någonsin träffat & han förstörde mig & raserade min själ.
Jag gick in i väggen & gick in i en rejäl depression.
Sa upp mig från jobbet på Gyproc för Antons skull, fick ett nytt på Unger AS. Fick jobb på Glitter, slutade på Glitter.
Hittade mitt nya livsprojekt & kärlek, träning. Gått ner massa i vikt & brutit dåliga vanor.
Varit nykter 8 månader av 12.
Fått min diagnos, Hyperaktiv personlighetsstörning, fått medicinering.
Fått en ny fantastisk människa i min vardag, älskade Emma<3
Träffade en kille som tog mitt hjärta, men lämnade mig & han har fortfarande mitt hjärta i hans hand...Soulmate. Du, jag & Döden.. Sermon to the Dead.
Min & Pärs relation har fördjupats sen min överdos i november & det är jag mycket glad över.
Fruktansvärt jobbig boende situation, andra gången jag är på väg att bli vräkt, ett helvete med fyllekärringen under & dom galna Hyresvärdarna.
Fått nya vänner genom träningen.
Har en jävla kass relation med mor, har ingen kontakt sen ett par månader tillbaka.
Fått psykhjälp & antidepressiv medecin.
Jag har fått upp mitt gitarrspel tack vare Nödtveit, spelar mer gitarr på sista halvåret än vad jag någonsin gjort!
Förlorat människor som betytt enormt.


Fan det är så mycket mer, men vi tar det här så länge!
Nu ska jag göra en Irish, sminka mig & byta kläder & göra det sista innan folket kommer!

Som sagt.

I belive in 2013.

Trevlig kväll!


"Will make My self more Clear.."

Låt mig klargöra ett par saker.

I den här bloggen skriver jag om mig, mitt liv & mina vänner. Jag skriver av mig mina känslor. En naken ärlig blogg.

Alla människor/vänner jag skriver om i bloggen har oftast figurerade namn för att skydda deras identiteter & för att inte sätta någon i skiten. MEN. Det finns undantag. Människor som kommer mig i vägen utelämnar jag mer än gärna för & efternamn på. Varför undrar kanske ni? Skit ska helt enkelt skit ha. Det är en jävla skillnad på skitsnack & skitsnack. Det jag skriver här på darknesss.blogg.se är ren egen erfarenhet & fakta. Om en fitta gjort mig eller ngn annan jag älskar illa, så säger jag precis vad jag tycker & tänker. Har ingenting med skitsnack att göra. Sen hurvida den eller dessa personer tar illa upp, det skiter jag fullkomligt blanka fan i! Varför ska jag bry mig om en plågoandes känslor eller tankar?! Kom igen nu för helvete! Åter igen.

Skit ska skit ha.

Sen för att återgå till det tidigare inlägget, min poäng var att få folk att se skillnad på skitsnack, uppstart av rykten & att vara en fördomsfull människa.

Jag är den minst fördomsfulla människa du kan träffa, bortsett från mina politiska åsikter. & dom tänker jag hålla för mig själv, annars blir det väl en jävla läsarstorm. Jag snackar inte skit, jag håller mig till den reala sanningen, slutsatsen av de jag själv upplevt & jag skulle A.L.D.R.I.G hitta på en historia om en annan människa för mitt eget nöje! Aldrig! Fattar du/ni skillnaden?

För övrigt vill jag tacka för alla kommentarer & era synpunkter. Flera av er skriver bra saker som ger mig funderare & ger mig tankeställare om hur jag kan bli än bättre människa & utvecklas i vardagen.

Men. Några av er har uppenbarligen problem med mig & vad jag skriver här på MIN blogg & snälla, gör er inte tid att engagera er i mitt liv om ni inte har ngt vettigt att säga. Really.

FOAD.


"Rumors and backtalking"

Kom att tänka på förutfattade meningar, folk som dömer andra förrän dom ens träffat personen i fråga, skitsnack & uppbyggnandet av rykten. Jag, Emma & Rebecka snackade om det inatt på Park....

Jag är van. Har alltid varit den folk gillar att snacka om. Har det inte handlat om hur jag ser ut, så har det handlat om hur full jag var helgen innan & hur fatalt jag gjorde bort mig, eller vem jag knullade med häromdagen ETC

I dag bryr jag mig inte nämnvärt, tycker däremot att det är härligt att folk finner mitt liv mer intressant än deras. För i tiden såg jag väldigt annorlunda på saken. I tonåren gjorde det mig jävligt illa, många gånger var det bara rent skitsnack, utan någon som helst grund till påståendena. Jag tog fruktansvärt illa vid mig. Jag är född & uppvuxen i en liten norrländsk håla där folk är inavlade jävla idioter & jag åker helst inte upp dit, även om jag har vänner som fortfarande bor kvar. Den staden sargade mig riktigt rejält & de få gånger jag varit där har jag bara påmints om all skit & hur gärna jag skulle vilja blåsa av skallen på flertalet folk.

Bara en tankeställare till alla er som gillar att snacka bakom andras ryggar, tänk en gång till innan ni snackar om andra. Det får så många människor att gå in i ett fördärv & förtvivlan. Det finns ingenting man själv kan göra för att bevisa motsatsen & har du fått rykte i en stad är det jävligt svårt att bli av med det.

Fokusera istället på era egna liv & vad ni kan göra för att krydda till eran egen vardag, så ni slipper finna glädje i att förstöra någon annans vardag & liv.

Just saying.


"I Love You"

Att en jävla mening får mig att se rött. Ta dig en riktig jävla funderare om vad ordet älska innebär. Du missbrukar ordet. & du har uppenbarligen inte heller någon jävla aning om vad ordet älska innebär! Bara ett ord du hasplar ur dig i tid & otid. Du älskade aldrig mig! Det var bara något du sa. Det lät bra.

Är jävligt trött på att bli utfrusen & bli behandlad som skit. Jag har skrivit ett brev till dig, ett brev där jag har cut My self right open i en förhoppning om att du skulle förstå mig, en förhoppning om att du skulle försöka förändra dig i samförståelse med mig, en förhoppning om en försoning & att få vårat vänskapsförhållande starkare än någonsin.

Men jag har tappat aptiten.
Jag mår illa.
Du får mig att vilja spy.

Jag kommer med största sannolikhet tända eld på det 4 sidor långa brevet jag skrivit till dig. Våran vänskap betydde aldrig något för dig har jag nu förstått.

Men en sak ska du ha förbannat klart för dig. Du betydde allt för mig.

Det är nu jag kanske ska säga, jag älskaDE dig.

Men skönt att du hittat "nya" vänner genom din förlust av mig. Skönt att se att du gått vidare.

Fy fan.


"An Irish Pleeeease"

Fredagskväll. Hemma med bror, bänkade i soffan med Dimmu Borgir Live med symfoniorkestern KORK, Irish Coffee, cigaretter, pizza!

Fan så jävla mäktig den konserten var! Skulle vart där just där & då, bodde i Oslo runt denna tid, men jag kommer fan inte håg varför jag inte kom dit... Har för mig att biljetterna var slutsåld & jag skulle fått gästlista, men att det sket sig somehow... Fruktansvärt konstnärligt & nyskapande i vart fall, MÄKTIGT, där har vi ordet:)

Blir en kväll i sann Black metal anda. Whiskey & BM dokumentärer!

Ha en trevlig kväll!


"Cleaning As A FuCk..."

6 timmar har jag hållt på att städa. Nödtveidt var förbi ett par timmar och hjälpte mig med rengörningen av ugnen.. Fortfarande massa kvar. Men det blir fint vart fall=)

Återkommer med bildbevis sen!

"Full Of ThoUgHts"

Mycket tankar idag & ikväll. Känner mig ledsen. Julhelvetet gör vissa saker så uppenbara & känslosamma. Ensamheten gör sig sjukt påmind. En annan anledning till varför jag hatar Julen. Jag ser inte julen som en familjär högtid då jag aldrig haft ngn familj själv. Förr när jag söp kunde jag supa mig igenom jularna & förtränga den bistra verkligheten. Men idag som nästan Absolutist så ter sig annorlunda ut. Mer medveten om det som nu råder.

Jag saknar vissa människor väldigt väldig Mycket. Jag är så ledsen över at jag inte har frugan kvar i mitt liv, ledsen över att mamma inte visar några som helst tendenser till att vilja mötas på halva vägen, reda upp oredan & be om ursäkt, ledsen över att han med stort H valde ett annat liv än med mig,ledsen för att jag ställer till det för mig gång på gång, ledsen över att inget just nu är helt bra. Det är massa glapp, massa tomma hål, massa frågetecken. Töcken.Dimma. Oklarheter.

Orkar inte med den här kvällen. Jag går & lägger mig.


"Studs is Love"

Fan älskar nitar. Allt i mitt liv är jävligt nischat. Fast svart är det bestående. Men i perioder så har det varit olika besattheter i tillägg till det svarta. Både i klädsel och i heminredningen. Just nu är det nitar. Gärna på ALLT.

Tidigare har det handlat om Zebra eller leopard. Men nu är det nitar all in som gäller. & Guld. Älskar Guld. Har alltid HATAT guld, men nu på senaste har det växt något oerhört på mig, och jag vekrligen älskar älskar älskar Guld i heminredning och i smink.

Classy i belive.

Sönderfrusen, mår hemskt, huvudvärken dundrar på som ett häst marathon i skallen, ögonen är like gelly balls, snoret har fyllt min skalle och näsa. Jag är riktigt jävla ynklig just nu.

Har vart ute några timmar och kom precis hem. Handlat mat och skit. Skulle handlat lite december presenter till Oliver, Sanna & Lova, men det får jag göra när jag blivit frisk. Kom in på Nordby och hjärnkontoret slutade lixom verka. Hatar att shoppa vanligtvis och nu när man är TVUNGEN och i tillägg är sjuk så blir det femtiotusen resor värre. Så kidzen får vänta till mellan dagarna ist.

Satt på kaffe, tagit fram Irish glas, håller på att vispa grädde. Whiskey är en mirakel kur! Hjälper mot allt! Dricker det nu i självmedicinerings syfte, har fortsatt slutat dricka, men nu gör jag tamefan undantag då jag mår så jävla kasst. Vet att jag blir lite piggare av det.

Så ikväll är det Whiskey, raggsockar & gitarr som gäller. ...........................

FCT! It makes me sick. More sick.

"Make up and New Shoes"

Ligger & drar mig i sängen med tända ljus & katterna. Ligga & dra sig i sängen är fan K.I.N.G. Känns som jag är lite piggare idag, så idag ska ansiktet sättas på med nytt skit snyggt guldsmink & nya Jeffery Campbell kopiorna ska på:) & jag har pyntat upp öronen med nya piercingar, blev jävligt nöjd! Töjt upp till 12 & satt i blackline tunnlar med strass & i dom satt i 16•6 Bcr ringar! Digg!

Ska försöka städa lite med, bara så det ser okej ut. Kommer inte vara hemma på ett par dagar i vart fall. Är hembjuden till Nödtveits Resident i Bogen. Så otroligt vackert där ute vid havet & klipporna. Dock skönt mentalt att komma hem & det är fint.

Ska sätta på en kanna tevatten & ta ett par Alvedon. Ska iväg på fika med A på Kaffedoppet & senare idag ska jag träffa upp E/O för ytterligare en fika. Antingen i stan eller här hemma.

Yeah Yeah, Have a nice day!


"Icecream, movies and Tea"

Världens mest menlösa dag.

Sovit, ätit glass, sovit, kollat film, sovit, ätit mer glass, kollat mer film & sovit. Sjuk som en juling. Inte kry. Oh just det. Druckit massa te.

Hade en Ozzy brevid mig när jag vaknade i morse, han hade krupit ner någon gång inatt. Låg & kramades när vi vaknade. Så mysigt. Insåg att det var så jävla länge sen jag kände manlig beröring...

Gahh vill bli frisk & ut på köttmarknaden. Känner det är dags. Måste glömma & gå vidare.

2013 ska bli ett bra år. Förändringens år. Plugga, jobba, satsa på musiken, hitta nytt boende, tatuera mig, pierca mig mer, skaffa dreads, köpa husvagn, skaffa extra jobb på helgerna...

Jag tror på nästa år.

Kan inte bli värre än året som gått vartfall:)

Ha en trevlig kväll.

Min ska fortsätta i sida framstupa läge i soffan med mer film, mer te & mer glass & Alvedon.


"Guitarplaying and Bra eller Anus"

John Blund knackar på. Klockren kväll. Mycket musik, mycket skratt.


"Shoot me."

Sjuk. Jag blir som en man när jag är sjuk. Jävligt ynklig med andra ord. Jag har ingen ork. Helt slut.

Fått hem flera Tradera fynd! Me so Happy! Skit snygga skor som satt svin bra=) Nödtveit är här och vi sitter och strängar om en gitarr och vi ska sitta & lira hela kvällen. Ozzy & Pär kommer senare så då blir vi massa gitarrisster, det är K.I.N.G!

Kanske min Vackra Emma kommer förbi ikväll, hon är och shoppar december presenter på Nordy. Försökt ringa henne för jag vill att hon ska köpa guldglitter till mig på Panduro! SÅ jag kan göra en riktigt spejsad cool sminkning ikväll;) Om jag orkar vill säga. Haha! Men lite smink kan fan göra underverk!

Nej, nu ska jag ta min obligatoriska fredags dusch, och rena kläder och dra på lite make up!

Puss på er!

"The forgotten One"

Det är en sak som jag har funderat på ett bra tag. Jag vet inte om ni kan hjälpa mig förstå. Under alla år, framförallt de senaste åren överöser vänner/bekanta mig med komplimanger. Hur bra jag är, inspirerande, snygg etc etc.

Jag försöker bara vara jag & försöker göra rätt så gott det går.. Misstag gör alla.

Men Hur kommer det sig att vänner lämnar mig & de tre killar jag dejtat/ haft förhållande med i år har lämnat mig för en annan brud. !?

Vad gör jag för fel?

Jaja, en tung fråga av en sjuk tjej, som snart får åka hem från jobbet. Jag är piss trött & mår skit. Svininfluensan kanske? Längtar hem till soffan. Kanelte. Tända ljus.





"<3"

Vaknade & slog upp ögonen & fick det bästa uppvaknandet man kunde få.

Tack Emma för att du kommit in i mitt liv & min vardag! Jag älskar att vi äntligen har träffats, bättre sent än aldrig, ight?

Du fyller mina brister, sätter ord på mina känslor, tar orden ur min mun & du har fyllt ett hål i mitt hjärta!

Ha en fin dag Bästa Vackra Du.


"A Dark Satanic Funeral"

Sjuk. Less. Matt.

Ligger i Emmas knä & ligger & pratar. Pär ligger i andra soffan & myser. Druckit kaffe, tagit en Whiskey för förkylningens skull, försökt sy. Försökt vara kreativ. Gick sådär.

Ingen motivation. Jobbig dag. Mycket känslor... Avslutat något som aldrig skulle påbörjats från första början... It was all just a fake illusion and alot of lies...

Pratade tidigare om hur vi ville ha våra begravningar om vi skulle dö inom det närmsta. Intressant fråga. Ett lite tabubelagt ämne. Men for the record, vi kan alla dö Närsom. Idag. I morgon. Om en vecka.

Jag & E är rörande överens om att om ngn av oss dör så ska det bli en festlig tillställning. Massa sprit, musik & dansa för all del i våran aska. Eller ja, i mitt fall får ni pissa, headbanga järnet, spy, skita i min aska. Allt för att hedra mig;) Hårt. Det ska inte sörjas, det ska vara en fest & hedra våra minnen genom att fortsätta era liv med glädje & tänka tillbaka på oss med ett leende:)

I mitt fall är det jävligt viktigt med borglig begravning, svart genomgående tema, blodröda rosor. Sworn to the Dark ska spelas högt som fan. Eller ja, helst live! Seize the day pga texten... Whatevva musiken är sjukt viktig. Restriktioner om vilka som får komma finns helt klart. Finns skrivet här hemma. Jag skrev ordning Vita Arkivet för några år sen, så detaljer om min död finns.

Jag ska brännas. Ska inte doneras ett skit. Vill inte att någon ska skära i min nakna kropp & gräva runt. Fuck That. Askan ska kastas ut vid havet. Eller under ett Watain gig.

Döden i all ära.

Vi börjar med att låta Darkness Embrace Me for some hours.

Livet är till för att levas.

Iaf ett litet tag till.


"

Dagen började fint med att jag försov mig sisådär 11/2 timme. Nu ett antal timmar senare sitter jag i fikarummet söndergråten, arg & känner mig så jävla felbehandlad, kanske mest jävligt orättvist behandlad.

En arbetskollega som är en jubel idiot. Innehar ingen som helst ödmjukhet. Lyssnar inte på någon annan än sig själv. Han har aldrig fel. Dominant. Gillar gärna att ta ledarrollen & dirigera ut arbetsuppgifter i tid & otid. Ngt som inte ligger på hans bord att göra. Vi har en chef. Delar gärna ut skitjobben till mig så han slipper. Kaffe, det är jävligt gott, gärna samtidigt när man tittar på när andra jobbar.


Idag rann det över. Jag är så jävla less på att käfta emot, jag är så jävla trött på att diskutera, jag är så jävla trött på att få gliringar varenda dag. Det känns som det blivit hans jävla dagsnöje att reta upp mig & göra mig förbannad. Varenda förbannade dag är det tjafs & bråk.

Är asledsen & vill verkligen bara hem.


" From me to U With Love"

Fick en sådan fin kärleksförklaring av Pär idag!
 
Musik/låtar säger mer än tusen ord och lyssna på en låt samtidigt som man läser det tillhörande texten gör under & man förstår verkligen innebörden.
 
Pär hade skickat en länk på en låt med Tiamat som heter " Messinian letter" på FB. SÅ jävla passande låttext & så mycket kärlek! Jag & du Pär<3
 
"Look outside the window
Baby everything will be just fine In just a little moment
The dark is gone and the sun will start to shine
And all the clouds of grey, they are not yours
 
So please let me see you smile again
You are my only friend
And I want you to be happy again
I know what you've been through
And I know what has to come
But please don't try to face it all alone
 
'Cause you are my only friend
You are my only friend
I am here beside you now
To help you and to guide you to the light
 
Today my darling little birds are singing
and the sun is shining bright
And all the clouds of grey, they are not yours
So please let me see you smile again
 
You are my only friend
And I want you to be happy again
I know what you've been through
And I know what has to come
But please don't try to face it all alone
 
'Cause you are my only friend
You are my only friend
 
Look beyond these corridors and the darkness in your soul
I am here to drag you up from that empty hole
Try to look beyond all the sad things in this world
There will be more wars and deaths before all flags are furled
 
But you are my only friend
You are my only friend..."
 
Fan vad jag är tacksam för alla bra vänner jag har i mitt liv och som jag älskar gränslöst mycket! Lägg noga märke till ÄLSKAR. Älska är ett stort jävla ord som man inte bara använder i en handvändning, men som tyvärr många gör ändå. Så många människor har inte en jävla aning om vad älska är! Att älska någon innebär en livslång förpliktelse, givande och tagande, finnas till i alla jävla väder, att man ställer upp, ger uppmuntrande ord, man kämpar tillsammans som en arme.
 
Det är riktig kärlek.
 
& för mina vänner skulle jag göra allt.
Jag skulle ta mitt eget liv för att någon annans skulle fortsätta.
Utan att blinka.
 
Jag älskar er! <3

"Roses and piercings"

Fick så jävla snygga rosor av E igår, svarta doppade i silver glitter! Skit snygga:) Den kvinnan vet hur hon ska få mig på fall<3

Beställde svinbilliga piercingsmycken/kanyler för någon vecka sen på crazy-factory.com. Smycken till inköps pris! Blev mäkta förvånad att allt jag beställde var med nu idag när jag öppna paketet & som sagt billigt som helvetet! 40-50 artiklar för typ en fem hunka inkl. Frakt! Rekommenderad starkt!

Jag börjar bli sjuk, hade svin ont i halsen när jag vaknade i morse & det har vart under kontroll hela dagen tills jag kom hem. Nu börjar högerörat värka & huvudet fullt v snor:( Emma kommer snart & då blir det soff häng med tillhörande glass & film.

Så jävla piss. Hade tänkt att ta igen massa missad träning & så blir man sjuk. Så jävla retsamt:(

Vill träna.
Hårt.
Intensivt.

Gah!!!!


"The Love For Music"

Emma introducerade mig för ny musik igår & jag tänker delge er dessa band/artister för många av er kommer uppskatta detta som fan!

Detta är en låt som fan berör! Det kan inte undgå någon hur vida denna låt tar sig in i alla fragment av ditt hjärta; "Skin"med Sixx AM.

Läs texten. Analysera. Sätt dig in i känslan när snubben skrev den. MÄKTIGT.

Andra artisten är en Sing/Song writer vid namn Ron Pope. Börja lyssna på "I Dont mind if you Dont mind" sn fortsätt gå igenom alla låtar på plattan "The New english sessions" Kärlek rakt igenom hela skivan:)

Ska repa in några av dessa låtar idag & spela in med web camen. Så håll utkik ikväll på FB & Youtube;)

Sovit grymt inatt, tre varma kroppar som värmde upp sängen/sovrummet. Det var guld. & det var så skönt med manlig beröring, Somnade med Ozzys armar omkring mig. Det gjorde min sömn lugn & stabil.

Har inte haft sex med någon annan än Q senaste två månaderna. Jag vill inte röra någon annan. Rädd för att jag inte skulle klara av att fullborda ett ligg som inte är med Q. Vill inte ha någon annan. Så jävla enkelt är det med det.

Ska ta & åtnjuta min lunch nu!
Have à nice day Dudes!


"Guitar eye punch"

Garvade innan så jag flög in i ett gitarrhuvud som stod vid soffan. Haha, bulan bara växer sig större & större! I morgon kommer jag med största sannolikhet ha en blå klocka på ögat!

Emma & Ozzy har & är fortsatt här hemma, just nu ligger vi i sängen & Emma med sin IPhone,Ozzy i mitten & jag med min IPhone, måste ju uppdatera bloggen innan man måste upp för en ny arbetsdag....

Underbar kväll, med underbart sällskap, god mat, nya musikupptäckter, anal porr,gitarr spel & vunna Tradera auktioner & en ny ide' om hur vi ska tjäna stålar! Vad det är tänker jag inte säga förrän stålarna börjar rulla in!

Me and Gagners strålande hjärnaktivitet som vi delar, en brinnande passion för nya idéer, sex & galenskap!

Fan, måste sova!

Well well, fin eftermiddag/kväll<3

& once again.

Jag är övertygad att jag träffat min själsfrände i Emma<3

Det känns bara så förbannat rätt på alla plan!


"Danger Danger, explosion risk..."

Jävlar vad vissa saker gör mig mer förbannad än andra. Dagen kunde vart bra som fan om man bortser från en viss människa. Men just denna person går mig på nerverna dagligen & det har gått för långt nu känner jag. Jag gillar inte att bli sur vs förbannad varenda jävla dag, minst en gång om dagen....

Mitt i all min frustration fick jag ett sånt där underbart sms från E. De smset kändes långt in i mitt hjärta & gjorde min eftermiddag!

Känner jag fortfarande sitter & ler.

Tack bästa fina Emma!


"Harley Davidson"

Tisdag & piss trött.

Är på jobbet & burnar runt i trucken, älskar motorfordon, så kul:) Jag hoppas så innerligt att jag har styrt upp min ekonomi till våren så jag kan ta Mc kortet som jag började plugga till i våras! Vill ha en HD Chopper.

Snart rast & en stor kopp kaffe gäller.


"Evidence"

Det händer grejer mina Vänner!
Med dessa bilder önskar jag er en god natt!

Vill även säga att det är sjukt kul med all respons jag får av er läsare! Inget gör mig gladare att få veta att jag inspirerat er till ett nytt levende, att jag ger er tankeställare, skratt, tårar & all jävla self esteem boost ni ger mig!

Jag är bara jag &
Här har ni den nakna sanningen.



"WörkOut..."

Käkat ägg,bacon & majskolv, bra krubb innan gymmet.

Ska kötta bövelen ikväll med Emma, så jävla kul att träna med henne!
Blir nog axlar/armar/rygg & bröst idag. Favorit muskelpartiet enligt mig. "Bullarna" på axlarna/ armarna börjar synas och det är HETT.

Riktigt jävla hett.

Håller på att ringa runt på hus och lägenheter i Strömstad området, ute i buschen helst. Helst inga grannar heller. Men det är nog för mycket begärt, men komma här från hade varit en skön start på 2013.

Fan hela dagen har jag haft en sån här jävla olust känsla i kroppen, orolig och sitter just nu med ångest tryckande i bröstet. Vette fan vad det handlar om. Saknat vissa människor alldeles sådär jätte mycket. Hela dagen. Ville bara hem från jobbet & ringa de vederbörande. Får snart träffa Gäägner, så det är skönt!

Ska ta och dra på mig träningskläderna, brygga kaffe och städa ur sminket & slå in Lovas Julklapp.

Den lilla varelsen saknar jag fruktansvärt mycket. Min lilla Lova...
Fruktansvärt tråkigt att hon försvunnit ur mitt liv bara för att Angela gjorde det valet hon gjorde. Min lilla favorit Tjej=(

Älskar henne till Döds.
& självklart Angela med.

Hon fattas.

"Fill up his Holes"

Rock n roll caben gick näääästan igenom besiktningen... En anmärkning på löst batteri!! Jag är så lättad!!! 1år till nästa besiktning.

Ska nu lägga ner mer tid på att göra Forden helt felfri. Byta motor & byta kylarbehållare. Sy suffletten så den inte läcker in. Köpa stereo anläggning. Fixa alla små fel.

Känner att det är så värt det.

Kom precis hem. Stängt in mig i sovrummet.

Dax för bögporr & invigning av nya leksakerna:)

Älskar bögporr!

K.I.N.G


"One ticket to Hell"

Sitter på Bilprovningen.

Besiktar bilen.

Mina naglar existerar inte längre & mina nagelband är obefintliga.

Det här är lixom min pärla.

Detta är typ samma ångest och nervositet när man gör H.I.V & könsjukdomstester. Dom går så jävla djupgående.

Blir bilen underkänd med massa jävla fel så blir det körförbud. & jag måste ha bilen till jobbet. Jag har inte råd med en ny bil.

Svarta faran måste klara sig!

Jag har bara negativa erfarenheter av bilbesiktningar sen innan. Både Celican & saaben vart underkända. Celican blev en folracingbil & saaben fick möta sitt öde på Skroten.

Jag har det på känn.

Bilen kommer få massa anmärkningar, & jag ska vara jävligt tacksam om det inte blir körförbud.


"Studded cap"

Åter igen har jag vunnit ett jävligt fränt kap på Tradera! Nitkeps.

Alltså jag har aldrig vart en huvudbonadsmänniska. Aldrig använt mössa, Luva eller keps.

Men.

Det var innan mitt långa vackra hår vart förstört & jag var tvungen att klippa av skiten.

HATAR mitt korta hår.

Så nu använder jag mössa varje dag, gärna luva i tillägg!

& nu har jag en stenhård keps.


"........"

 


" Porno and Swingers..."

Jag & Mela har utformat en motsats till Glory Hole.

Lick Hole.

Tänk er in i situationen; En gynstol, tre uppskurna hål i väggen för ben och fitta. & en man/kvinna/transexuell/hen väggen bakom.

Varför har ingen sökt patent på den förrut? Hahaha!
Krävs två brudar i de kvällsliga konversationer för att komma på något så här uppfinningsrikt genialt!

Anledningen till at vi började utformingen av denna fantastiska idé var pga av vårat besök tidigare idag på Hönan Agda.

En historie för sig vill jag lova er.

Glider in där, ett hus som ser ut som det skulle rasat för länge sen. Ska köpa porr. Uppdatera bibblan lite. Börjar snacka med ägaren, en mycket trevlig man. Sökte jobb. Tog rundtur i bygget.

Fräckt om ni frågar mig. Inte en helt vanlig porrbutik. Fanns runkbås med tvskärmar i varenda ett, en stor "bio" salong med två stora bildskärmar där det var hardcore porr, ett "knull" rum med säng... Porrbelysning. Det var fräckt som fan!

Vårat samtal med ägaren resulterade i att vi blev inbjudna anytime gratis på Hönan Agda!

Sen på den andra porrbutiken som vi var in på där jag köpte en analplugg & en klittvibrator fick jag 10 % rabatt. Bara sådär. Inget speciellt erbjudande eller speciell dag. Killen i kassan var bara väldigt snäll. Kan ha berott på att det inte är så många dagar kvar till jul, eller hur?:D

Whatevva. Var på Nordby några timmar och uträttade lite andra ärenden, träffade hjärtat på hennes jobb, tog en kram och lite tjöt och sen var hennes lunch slut. Mela letade julklappar. VI handlade bakprylar.

Så nu har vi bakat i flera timmar, blev Rocky Roads, Lussebullar & Snickers. Inte så speciellt mycket protein vill jag lova. Haha.

Riktat in mig på riktig hård träning denna vecka, ska även börja äta efter mitt specialutformade matschema som Linn gjort till mig!
Wörk om några timmar.
Försöka sova.
Vill inte.
Inte trött.
För mycket tankar.
För mycket känslor.

Saknar.
Tänker på Dig.
Vill att våran tid ska komma.
NU.

Inte sen.

......

Ang youtube kanalen, sök på Ewa Sörensen så kommer den upp.
Za


"Dreams of you...!!

Drömt om O i natt. Lika stressad varje morgon när jag drömt om honom. Det blir lixom inte bra.

Jag vaknar helt salig och lycklig som få. Vänder mig om och öppnar ögonen och ska kyssa honom godmorgon... Men lika lamslagen blir jag varje gång då han inte är där....

Han är fan det vackraste jag vet.


"Me <3 Music"


"Youtube Channel..."

Äntligen har jag styrt upp en kanal på Youtube som möjlighetsgör att alla kan kolla in mig & mina lirsessioner, inte bara mina polare på Facebook!

http://www.youtube.com/watch?v=xrL3xP0Gg0k

Vette fan hur man söker upp mig , men jag fick användarnamnet Darkness med jävligt många s. Typ kanske 7-8 s?!

Med detta säger jag god natt!

"Lonely day.."

Pictures från denna peaceful day.


"Damn i miss u man...!"

Det typ värker i mitt hjärta. Värker för att jag saknar Han med stort H. Min självfrände. Min andra hälft. Jag önskar så innerligt att dagen snart kommer då han bryter med sin tjej. Hemskt att säga. Men jag vill leva med honom, jag vill vakna upp varje morgon och sa hans vackra ansikte och underbara ögon..

Jag skickade han ett sms för några dagar sen där jag bröt kontakten. Jag fick ett svar. Jag ville egentligen inte ha svar på det jag skrev. Allt blev så jävla verkligt när jag fick ett långt välformulerat sms tillbaka. Det r jobbigt för båda två. Känslorna finns där och vi båda vet att vi skulle få det så jävla fint tillsammans. MEN.

Han har en son.

En son som betyder mest i hela världen för honom och hans behov går ju självklart först och det är ju jul och allt nu...
Så man kan ju inte förstöra julefriden genom att bryta upp...
Det vore ju helt galet...

Hela julen skulle ju bli förstörd.

Till viss del förstår jag R, jag förstår hans tankesätt, för honom står mycket på spel, men för mig är det så självklart. Är du inte kär längre i den du är tillsammans med, även om det är mamman till ditt barn, du träffar en person som får hela din värld att gunga. Då tar du chansen.

Chansen till att få älska igen.

Spelar ingen roll om du känt personen i 5 minuter.

Känns det rätt så gör det.

Visst, jag är en väldigt impulstagande människa,men jag anser att när man känner att det är rätt så är det rätt.

Jag saknar han väldigt mycket idag. Tänkt hela dagen på hur vårat liv skulle kunna sett ut.

Om det blir vi en dag, när kommer det bli?

Även om vi brytit IGEN, för 3-4 gången så känns den här gången på allvar. Väldigt på riktigt. MEN. Jag vet samtidigt att vi kommer mötas igen om det är menat att det ska vara vi.

Jag har satt mitt liv i play igen, hade det pausat för ett tag för hans skull. Men på något sätt så är mitt liv endå ofrivilligt pausat.

Jag vill inte titta åt någon annans håll, jag vill inte ligga med någon annan, jag vill inte känna någon annans beröring och jag vill inte höra någon annans röst.

Men samtidigt så vill jag gå vidare. Men jag kan inte.Inte just nu. Jag vill vänta. För ngonstans inom mig så vet jag att våra vägar kommer korsas snart igen.

Vi är som två magneter.
Vi kan inte hålla oss borta från varandra.
Vi delar en passion & en bubblande attraktion för varandra.

& jag saknar dig mer och mer för varje dag som går....



In to the Darkness!

Ensam dag. Väldigt ensam.
 
Städat,tänt hela lägenheten med ljus, spelat gitarr & kollat film. & Sovit. Sovit flera jävla timmar. Hatar när jag sover bort dagar. Finns bättre saker att göra. Visserligen behövde jag det då jag hade sprängande huvudvärk och mentalt slutkörd.
 
Var inte det bästa sällskapet till Ganer igår kväll kan jag lova. Samtidigt som hon skulle natta Olli så lyckas jag somna i soffan, men fan vad jag kämpade att vara vaken. Men det gick sådär. Haha! Så en ny mysakväll är bokad ikväll=)  Vi ska göra Någon sorts av keso pannkakor med kesella & grädde/bär....Låter sådär gott. Men My Lady sa att det var något av det godaste hon käkat, så jag. I have to trust her<3
 
Ska ta & tända upp lyan med mer ljus & så ska jag diska.
 
& spela gitarr.
 
Spela Pink.
 
Dear Mr President.
 
 

......

Axel. Du tror att du är så jävla häftig. Så jävla respektingivande. Hägt med i blackmetal världen sen ur innestider, mordhot till höger & vänster, du är Satans högra hand.. Yadayadayada..Men du.Wake up,

Reality du är en nolla. En nofucking body.

Jag VET att stormen är intågandes, men mordhotar du mig en jävla gång till eller att något händer med mig så vet ALLA vem som står bakom.

Dra åt helvete!


"D.I.E"

Som ni vet hade jag en inneboende i början av detta året. Liza. Jag älskade henne, jag ville rädda henne. Hon har alla diagnoser som man kan ha, sönderskuren från topp till tå. Hon förlorade sin Jonas när han var på turné med Lifelover i Tyskland i september förra året. Jag tog hand om henne när hon blev utskriven från psyk där hon var inlagd i fyra jävla månader. Jag hade en fling med Axel, som spelar i IXXI & Ondskapt. Dom går bakom ryggen på mig och blir tillsammans. Jag kastar ut Liza. Enkelt och greit. Hade kunnat stannat där. MEN.
 
Det blev en jävla sörja av allt, smutskastning till höger och vänster från deras håll gentemot mig. Fick en jävligt sjukt bloggkommentar i somars här på bloggen om hur gärna dom ville att jag skulle träffa en man som skulle våldta mig varje dag, resten av mitt värdelösa liv, hur gärna dom ville se mig ruttna i RIKTIG ångest, vilken jävla fitta jag OCH min mor är ETC ETC.....
 
Helt vidrigt inlägg, där du som läsare på en gång kunde förstå att det är riktigt sjuka mäniskor som diktat ihop inlägget. Jag kunde inte i min värld förstå hur fan en människa som jag ställt upp för så jävligt kunde skriva såna fruktansvärda grejer. Med all säkerhet så var dom påtänd och full. En vardag för dom. Jävla knarkar as.
 
Häromdagen när jag skulle dra till jobbet ser jag att jag har missade samtal, kollar upp numren på Eniro och se där ja, Axels nr. Hade ringt några gånger under natten.
 
Vad han ville har jag fått klart för mig nu.
 
Liza & P har varit bästa vänner i flera år och nu helt plötsligt så får inte L ha kontakt med P. ?! Saaaay what? Axel är en överdominerande jävla fitta, Liza får med all säkerhet inte ens torka sig i röven utan hans överseénde! Jag blir så förbannat jävla arg, då jag hade lagt den här historien bakom mig, men nu rivs alla minnen och känslor upp.IGEN. Jag ville inte bli inblandad med dom här jävla människorna igen. Jag mår illa av tanken.
 
Jag skickade ett sms till A där jag klargjorde att ett enda jävla samtal, sms eller ett hot till så gör jag polisanmälan.
 
Sjuka jävla människa! Du/ni behöver psykhjälp, gärna inläggning på ett mentalsjukhus där ni får stanna resten av era miserabla liv!! Inlåsta/inspärrade med stora jävla metallblock för fönstrena och stora feta kättingar/kedjor som gör det omöjligt att komma ut!
 
Verkligen go and fuck yourself all over!!!

"Pleasure To Kill..."

Krymplingen Sörensen har precis kommit hem från jobbet & är relativt less på min kropp just idag. Ådrog mig en arbetsskada för ett par år se, sen inflammation i tumme/handled pga en helt oergonomisk truck. Provat med kortison sprutor och receptbelagda Voltaren, men inget har hjälp. Beroende på vad jag haft för jobb så har skadan gjort sig påmind mer och mindre. Nu har dte varit bra som fan ett tag, spelat mycket gitarr senaste månaderna så jag har arbetat upp musklerna i och runt om tummen/handleden.... EN jävla dag med intensiv truckkörning så är det kört igen. Ska kontakta läkaren i morogn och be om en remiss till Ortopeden i Uddevalla. Kommer med all säkerhet behövas en operation och rehablitering och sjukskrivning... Men visserligen bättre det och man blir helt bra och sen kunna jobba full tid igen...  Sen har jag typ mensvärk eller ngt, svullen som fan i magen och det känns som jag är i tionde månaden... OCH ont i ryggen.... Och trött... Haha, alla fel hörrni:D
 
Skit samma det löser sig. Just bite the bullet.
 
My Lady har varit här ikväll och vi har haft det jävligt mysigt och mycket tjöt som vanligt när vi ses=) haha, känns som vi känt varandra i en hel jävla evighet, gillar verkligen läget nu! Jag tror som fan på 2013, jag har kommit in på flera distansutbildningar inom musik & fototeknik & en på jobbet har blivit sjukanmäld för en dålig axel, så jag kommer troligt ha jobb  en längre tid.
 
Satt ut annon ang efterlysning ang hus i denna veckas Björklövet, så nu är det bara hålla tummarna att det finns ett hus till mig häromkring! Träffat Emma som redan känns som min andra hälft.<3
 
Börja lira med Wrath.
 
Boka in en fjällen resa & åka massa Snowboard och hänga på Afterski och ragga kött! Gäääängnöööör & Sörensen på Köttmarknad, det kan fan sluta preeeecis hur som helst;)
 
Skaffa helg jobb på Nordby.
 
Lira ennumer med Nödtveit och få in några till musiker & skaffa gig.
 
Pink live at Globen i maj.
 
Satsa ännu hårdare på träningen och få den drömkropp jag önskar.
 
Beställa tid för konsulation för bröstoperation.
 
2013 ska fan bli allt som INTE 2012 var.
 
OCH.
 
JAG SKA INTE TRÄFFA EN YTTERLIGARE JÄVLA ANTON FITTA.
Min största lärdom av 2012. & mitt största misstag.
 
Jag önskar att jag aldrig hade träffat honom.
Önskar att han aldrig hade besudlat mig och stoppat in hans äckliga kuk i mig någonsin.
 
Skönt att man lärt sig något av denna soppa vartfall=) Haha!
 
Satt och pratade med Emma innan om A och i am so over him på alla plan. Jag kom på mig själv när jag skulle förklara för henne hur jag känner för Anton idag att jag inte ens är arg längre. Började med att först säga med hat och förakt i rösten att "fan om jag skulle se den jäveln så skulle jag knäcka hans jävla näsben, dra ut varenda tand jävel med en tång och spy han i halsen medans jag samtidigt pissade på han..." MEN. Jag stannade upp och tog tillbaka allt jag precis sagt. Tog en konstpaus och sa-" Fast nej Emma, skulle jag se han idag så skulle jag bara hånle mot honom och vända ryggen..." Han är verligen inte värd ett piss längre för mig.
 
Livet har gått vidare.
 
Även killen med Stort H har jag backat undan från.Han som betyder fruktansvärt mycket för mig. Saknar M varje dag, tänker på honom varje dag. Saknar hans röst, saknar hans sms, saknar hans värme, saknar hans ömhet, saknar fan allt med honom. MEN. Jag tänker inte tappa bort mig själv en gång till.
 
Jag har tagit bort honom från FB, tagit bort alla sms, mms, tagit bort hans nr. Jag har några kort kvar på oss tillsammans. Det är typ det. Jag har brytit och denna gången kommmr jag stå fast vi detta. Jag tänker inte vara hans älskarinna som det passar att knulla när det behagar honom. Han får avsluta det han har i nutid och komma i fas med sina demoner om det någonsin ska bli aktuellt att det blir VI.
 
VI.
 
Vi som i han och mig.
 
Känns jävligt mörkt på den fronten just nu, men may it so be.
 
Andra saker som jag prioiterar just nu.
 
Jag kan inte tvinga honom att älska mig.
 
Jag kan inte tvinga honom till att lämna sin tjej.
 
Jag kan inte göra mer än vad jag sagt och gjort.
 
& bara varit jag.
 
Han måste göra ett avgörande beslut.
Ett beslut som skulle förändra hela hans värld.
 
Utan kärlek så är ett förhållande över. Bara ta steget.....
 
Han kunde fått allt.
 
Just det innan jag avrundar, var på Morbid Angel/Kreator i tisdags i Göteborg på Trägårn, så jävla fett! Kreator levererar tamefan ALLTID! & Morbid körde bara massa gammalt, knappt en låt från nya albumet & Kreator körde alla "hits"! Det var bra mina vänner, snuskigt bra!
 
Ska ta mig en kvällsfika i form av tonfisk, tomat och fetaost & crasha i soffan.
 
Vi hörs!
 
 
 

"Straight to My heart..."

Jag älskar när människor talar/skriver från hjärtat. True shit. Inga krusiduller, bara så rakt & genuint som möjligt.

När du som läsare blir berörd. När fysiska symptom visas. Gåshud. Tårar. Leende. Rysningar. Det är vackert.

& detta var precis vad Emmas ord gjorde med mig. Otroligt fina ord & jag tog alla ord in till mitt hjärta<3

Tack fina fina du!


"Gagners fabulous body"

Sitter & taggar mentalt för gymmet nu!! Ska köra hårt som fan idag, ta igen över en veckas missad frukt va fan!

However det här är mitt mål vartfall, kolla Emmas kropp för bövelen!

Fuck Yeah!

Har liiiiite att jobba med:D


"Friendship and Love at first sight....""

Det är så sällan det händer. Händer typ fan aldrig. Att man träffar en människa som det bara "klickar" med. På alla plan. Nu snackar vi vänskap. Inte kärlek vid första ögonkastet. Eller jo. Självklart till viss del med. En av grundstenarna till alla sorts förhållanden är kärlek. Kärlek och respekt.
 
Jag träffade Emma i helgen.
 
I lördags närmare bestämt. Var på Återbruket och satt & underhöll kunderna på pianounderhållning och shoppade loss lite inredningsfynd. Så bara ramlade hon med stort H in. Emma skulle hämta Lars och det slutade med att hon erbjöd plats till mina grejer i hennes bil, då det inte fick plats i Forden. Jag bjöd upp Emma & Lars på fika. Här hemma blev vi kvar hela eftermiddagen/kvällen med massa tända ljus, gitarrlir, prat och häng. Det var som inte Lars & Pär fanns, vi satt i våran egen bubbla mesta dels av tiden och tjöta, töta och tjöta! Fanns inget stopp på vårat prat! Haha! Resten är historia;)
 
Fantastisk brud. Snygg. Smart. Sunda värderingar och åsikter. Rak i ryggen och skinn på näsan. En ny vänskap är sådd och gror intensivt=) Ett av hennes största intressen är styrketräning & har en sjukt vältränad och fit kropp! Min nya Idol! Ikväll blir det hård träning tillsammans, vi ska köra axlar/rygg/bröst och massa magövningar! Ni skulle bara se hennes mage! gahhh! En sån där man har som mål. Sjukt snygg! Har nu fått ytterligare en push i rätt riktning med Emma som träningsmate, kan inte bli bättre! Jag kommer få lära mig av den bästa=)
 
 
Gah måste springa ner på banken & sätta in lönen så jag kan betala alldeles för sena räkningar IGEN.... Skicka delgivningsskit till Fogden, hämta ut Tradera paket på Posten, försöka hitta några rena träningskläder, diska...& typ helst dra en pulloff oxå. Lätta måndagsstresstrycket:D
 
På ca 1 timme.
Fuck.
 
I Gotta Go.

"Waiting for a call..."

Fick ett märkligt samtal igår. Ett samtal som fick mig att förvånas & ett samtal som fick mig att förundras över hur vissa människor bara klickar. Jag ser redan fram emot nästa samtal hörru:P

Tänkte skicka ett sms igår kväll, men så insåg jag att jag inte har ditt telefonnummer. Skicka ett sms till "Dolt nummer" kommer man inte så långt med...

En kille ringer när jag är på väg hem från jobbet, har ingen aning vem snubben är. Han säger att han hittat mig genom bloggen & att han blev helt såld. Intresset väcktes jävligt fort hos mig då killen i fråga hade världens skönaste inställning till livet, lättsam som fan att prata med och att vi båda vill ha samma sak. No fucking Strings attached. Bara knulla. Uppfylla varandras sexuella begär och fantasier.

Jag har ingen som helst aning om vem snubben är, mer än hans namn & han har långdistansförhållande,hans ålder. Sen vem vet om den informationen stämmer. Det är på något sätt det som tänder igång mig. Jag vet inte ett förbannat skit om honom men han vet väldigt mycket om mig. OCH han vill veta ALLT om mig.

Han satte verkligen igång mina tankar och jag ser fram emot att träffa honom och göra det jag gör bäst.
To Fuck.




"Ford Escort -85"

Efter 10 timmars arbete med bilen fick vi höra det fantastiska ljudet av "brumbrum"! Svarta faran gick igång and it's alive and kicking!:)

Längtar tills jag stabiliserat upp ekonomin & jag kan köpa mig en riktigt vettig vuxen bil! Sen jag fick köra min goda vän Annas Peguoet 307 med Griffepaketet har jag vetat att jag ska köpa en sån modell. Svart, med panorama fönster i taket, svart skinnklädsel, combi & så otroligt härlig att köra! Bra bil!

Snart lunch på jobbet!
Ha en snizig dag friends!


"Goddess Of Darkness Art"


"Frostbitten"

Vinter. Fy fan.

Mekkade med bilen igår.

När vi trodde vi var färdig med att byta ledstag & däck & fixat lite annat små krams, så startar INTE bilfan! Jag blir så sjukt trött. Jag är så jävla beroende av bilen med tanke på pendlingen till Norge... Blir till att meka med skiten idag med:/ Sov hos Eric, arbekollegan, slutar väl med att jag får börja husera hos honom i veckorna....

Fan, såg en sån fin skriven Statusupdate på FB som var skrivet av en gammal fling. Var tvungen att printscreena!!


"Kaoset Sörensen"

Funderar starkt på att lägga till ett namn till. Inte så att jag har tillräckligt menar jag:D Jag är född vid namn Eva Linnea Margaretha Stjernberg den 8/1-86. När mor/far skiljdes vid 8 års ålder lade mor till Sörensen. (Hennes efternamn)När jag var 16 år tog jag bort min fars efternamn då jag inte vill bli förknippad med honom & samtidigt lade jag till Darkness, moderniserade Tant namnet Eva med ett W, lade till Andréa. Så hela mitt namn är i dagens läge Darkness Ewa Andrea Linne'a Margaretha Sörensen.. MEN. Jag är sjukt sugen på att lägga till "Kaoset" innan Sörensen. Haha! Visserligen har mitt kaos i huvudet blivit bättre sen jag började medicinera, men fan. Ibland lever jag kvar i kaoset som var innan. Glömmer saker!

Som idag. Vad glömmer jag hemma?? Bil nyckeln. Självklart. Vi ska laga bilhelvetet idag. Kommer inte gå om inte vi får bilen i rullning! & det innebär. Jag kommer inte hem.

Så vad tror ni?

Darkness Ewa Andrea Linnea Margaretha KAOSET Sörensen?;)


"Damn Disquisting X-Maz..."

Jag älskar att denna dag började bra som fan. Återigen ett sms som förgyllde min dag. Ett sms ända från Los Angeles! Från Alex! <3 See u tonight On Skype Meastro;)

Fan vad gott jag sovit i soffan, varm & mysigt & damerna har sovit, trampat, slickat & bitit mig i piercingarna i vanlig ordning. Så allt har varit som sig bör;)

& Så var den här igen... Den högtid som får ångesten att vältra inombords... Som ni alla vet så HATAR jag julen, av många anledningar. Den största anledningen är att julen symboliserar något som gör mig spyfärdig. Kristendomen.(Religon överhuvudtaget gör mig heligt förbannad, jävla hyckleri!) Egentligen räcker det där. MEN. Det är så mycket mer som gör mig upprörd när det kommer till det här jippot. Människor sitter runt stora flashiga jävla julbord & vräker i sig fet mat som det inte skulle finnas en morgondag, utan att ägna en enda jävla tanke på människor runt om i världen som ligger under en kartongbit med en filt, under en bro, i en kllarnedgång, i en skog, utan värme, utan kärlek & utan mat! Människor svälter & fryser ihjäl! & så den här förbannade julklapps hysterin!!!!! För varje år som går blir julklapparna flådigare & flådigare. Familjer ska bräcka varandra genom att köpa de dyraste & finaste julklapparna. UTAN en tanke bakom köpen. Folk sätter sig i ekonomiska kriser, tar lån för att kunna köpa julklappar i dagens 2012. Where is the love?!

Dom bästa gåvorna är när man har en tanke bakom. Gärna gjort själv. Personligen gillar jag att köpa "vardagspresenter. Eller spela in skivor, göra fotoalbum Etc. Hade jag haft gåvan att kunna rita/måla hade jag gjort Canvas tavlor till förbannelse:) Eller då som sagt, spontan gåvor, som förgyller mottagarens vardag,Såna där spontana köp, lixom "Fan den tröjan har Pär letat efter länge, den kommer han uppskatta". ! SÅNT uppskattar jag. SOM FAN!

Detta blir andra julen som jag inte tänker dela med min mor. Vi har inte pratat sen sist... Sen sprickan & barriären mellan oss blev avgrundsdjup. Efter bråket om pengar & min ekonomi. -"Ewa lilla gumman, Du måste ju förstå att du måste ha framförhållning, annars kommer du ihamna i såna här ekonomiska kriser igen ..." Där gick en artär i mitt huvud. Jag tappade behärskningen. Kom fan inte & säg att jag ska ha i åtanke att jag "kanske någongång framöver träffar en jävla fitta som får hela min värld att rasa samman, som gör att jag blir sjukskriven så att jag inte kan ta mig till jobbet pga panikångestattacker, att jag var full varje dag för att dämpa min smärta som brann inombords & som helt enkelt gjorde mig så fruktansvärt svag och nedbrytbar"... Jag kan inte ha framförhållning med detta. & jag kunde verkligen inte det då. Hur fan skulle jag veta att Anton skulle göra mig så där fruktansvärt illa?! Jag trodde det skulle vara vi för evigt. Sjukt svårt att ha "framförhållning" då. Så ingen som helst kontakt sen dess. Så kommer det vara till mamma ber om förlåtelse & för en gångs jävla skull fattar vad hon har gjort fel. Jg älskar mamma över allt, men jag kommer stå på mig den här gången.

Jag vet livet är för kort. & för skört & ömtåligt. MEN. Jag är så van med att förlora människor jag älskar & bryr mig om att jag har sluta brytt mig. Då har det fan gått långt... Förluster är vardagsmat. Det känns inte längre.

Även när folk hör mina argument till varför jag hatar julen, så kan folk fortsatt frågasätta.-" Men Ewa, julen som är så mysig & så härlig, varför? Så mysigt med alla glittrande belysning & tända ljus, god mat & att vara med dom man håller kär..." Fuck That shit. Varje dag, dom resterande 364 dagarna försöker jag vara med dom jag älskar, tända ljus är min lägenhet belamrad av VARJE dag, efterom jag uppskattar "mysighet" & jag är en jävel.på att laga mat & bjuda hem vänner på middag! That is how i Work. Känslan & gemenskapen som alla ska ha över julen, har jag hela tiden! No more has to be Said!

So over and all, FUCK X-MAZ!!!!


"Music Fucking Recording my Friends!"

Nu har grabbarna grus gått hem. Suttit och strängat om Maltzeffs gura och jag har försökt mig på att sy... TIlls nålhelvetet gick av. Det blev nästan två par spandex insydda och klara. Men ni vet. BARA nästan. I morgon efter jobb blir det till att sticka inom en syaffär och skaffa nål! & hör & häpna. GARN. Hallbergs gulliga mor ska lära mig att sticka raggsockor och Lovika vantar. Men INTE vilka Raggisar & Lovikavantar som helst. VIktigt med egen prägel, så jag har tänkt att göra band merch=) På Lovikavantarna ska det sys ex Watain där de röda/gula trådarna brukar vara. Sen ska ju självklart LV vara svarta. Likaså Raggisarna! Så inköp av svart/rött & Vitt garn it is!

OHHHH Just det! Glömt att berätta att jag fick ett sms av en person denna morgon som gjorde hela min jävla dag! Martin heter han. En polare/flirt från Karlstad. Vi går fan waaaay back. Typ 10 år! & så hör han av sig och vill att jag ska komma upp och köra en inspelningshelg med honom i Karlstad! Något vi pratat om shit load de senaste åren då vi haft sporadisk kontakt! Vackra människa! Så jag är upprymd av förväntan & spänning=) Känns så jävla härligt för det kommer bli mycket inspelning det närmsta, först nu helgen den ska jag ner till min bästa vän Martin som jobbar på PAMA Records & spela in all weekend long & umgås med bara honom! Var typ SRF senast=/ Sen ska jag snart ner till älskade Norman i Göteborg & ha en såndär fantastisk helg vi hade för några veckor sen OCH spela in OCH nu då även en resa till Martin I Karlstad för häng & inspelning! Jag är euforisk och lycklig!

Som ni vet ME fucking
P.S Checka upp Niklas Kvarforth-SHINING, killen som hatar alla & som inte har några känslor, har gjort en jävla Cover på Kents "Utan dina Andetag..."... En av dom mest känslosammaste låtar jag någonsin hört....Som jag tidigare sagt, livet slutar ALDRIG att förvåna...;)

"Thank U Lord For Jack Daniels"

Kom precis hem, fick skjuts av min underbara arbetskollega Erik! Han körde två flugor i en smäll, körde hem mig och passade på att handla billigt nikotin! All love to you Man! I morgon ska vi meka med bilen, & Erik har sagt att han ska lära mig allt han kan, så det ska bli sjukt kul! Har tänkt flera gånger att utbilda mig till bilmekaniker då jag är jävligt intresserad av bilar/Mc & tycker det är underbart avslappnade att ligga under en bil och skita ner sig;)

Satte precis igång Facebook när jag kom innanför dörren och ser att jag fått en ny vänförfrågan, från Eric, sångaren och gitarristen i Sex Slaves! Blev jävligt glad över detta faktum då Sex Slaves är ett band jag älskade från första stund jag hörde dom! Min goda vän Milla flyttade ihop med sin kille Dizzy i höstas, & dom bor i Philly, inte långt från N.Y.(Där SS kommer ifrån) Så en dag för inte länge sen får jag en avi att jag har ett paket att hämta ut på Posten. Går ner och hämtar ut paketet och där i ligger en tavla, med en Dollar Bill med Eric från Sex Slaves autograf och hälsningar till mig! Det var så sjukt jävla gulligt gjort, Milla vet att jag hade haft det kämpigt så hon ville lysa upp min tillvaro, och det gjorde hon kan jag lova<3 Hur som, Eric är tydligen en av Dizzys polare, så det ska bli jävligt kul att träffa honom när jag åker över till U.S.A för att hälsa på Milla & Dizzy=) Dom ska flytta till L.A i vår, så en resa dit nästa år försöker jag rikta in mig på! Det kommer bli en upplevelse!

En dröm jag har är att köra Route 66(6) med min alldeles EGNA HD Chopper! En dag SKA den drömmen bli sann!<3 Me<3Bikes.

Jaha, nu är måndagen avklarad, vart hemma cirkus en timme. Käkat och halvfärdig diskad, så ska ta och avsluta den skiten.

Ha en fin kväll!

"Pix fr.o.m. The Weekend"


"Car demolition!!..."

Som många av er vet så smashade jag bilen førra veckan, så jag har en icke fungerande bil. Jævligt irriterande då jag ær så beroende av den, måste ha den till jobbet varje dag. Kør 10 mil tur och retur. Sverige-Norge/Norge-Sverige.

Jag har åkt mer Erik några dagar och æven fått låna bil av en arbetskollega. Skulle fått låna bilen av arbetskollegan Jens denn vecka, till bilen ær kirrad, men nu hade hans dotters bil fryst, så hon var tvungen att ha den=/ & Erik har børjat nytt jobb idag och han har har andra arbetstider som gør det omøjligt før mig att åka med honom hem...

Så.... En skøn frisk promenad på 5 mil? Skulle man palla det?Kænns så jævla piss. Har massa att gøra idag. Tanken var inte att jag skulle ut och gå i flera timmar. Hela kvællen rættare sagt. Kan lika gærna sova kvar hær då. På jobbet i en overall, haha!

Nej, men det får fan løsa sig på ngt sætt. Vi ska mekka med bilen i morgon, så får vi se vem som ær min ræddande mørka ængel idag! Om någon har lust att hæmta mig eller om jag får lifta...

Ha en fin dag folkens!


"One thing more. About me..."

Ensam hemma gör att mina tankar surrar igång som en jävla båtmotor. Jag har bestämt mig hur jag ska ta tag i ett par av mina svarta orosmoln som hänger över mitt huvud just nu.

För det första. Jag MÅSTE hitta ett annat boende. Det finns inga andra alternativ. Jag orkar inte mer. Orkar inte kämpa för något som aldrig kommer bli bra. Kärringen helvetet bor fortsatt kvar & kukhuvudena till hyresvärdar äger fortfarande denna byggnad.

Var ute hos Nödtveits far ute i Bogen idag, fick tid att tänka och tid att göra beslut.Var ute på en vinterpromenad runt om i skogarna, spelade piano & fikade. I.LOVED.IT. När jag är på landet så slappnar jag av, se träden utanför fönstrena, känna lugnet av att bara vara, hittar tillbaka till inspirationen att göra musik & att bara finnas till. & vara glad över att få leva och uppleva saker....

Ett hus på landet ska jag nu i veckan leta efter mer än tidigare, ett hus som jag kan hyra. Den nuvarande Hyran på 6500 tusen är för saftig, så om jag kunde sänka hyran med ngn tusenlapp så hade det välkomnats med öppna armar. Jag ska sätta ut en annons i Björklövet om att jag letar hus, det är en gratis tidning som alla hushåll i STD med omnejd får varje vecka. Typ alla läser den. Inkl. jag.

Jag har beslutat mig för att jag vill stanna kvar i STD, jag tänker inte ge upp denna stad, jag trivs så jävla bra och när jag flyttade hit för över ett år sen, så var det första gången jag kände att jag var färdig med att flytta. Sluta vara en rastlös själ. Sluta fly. Jag tog tag i mina demoner och vägrade ge upp. Jag tog tag i mina alkoholproblem, jag fick en ADHD utredning & en diagnos & fick hjälp med mina psykiska problem. Även om livet är lite ur balans just nu och jag förlorat människor jag älskar mer än allt, så har jag fortsatt många fina vänner som jag älskar och som jag inte vill flytta ifrån. Strömstad är helt enkelt staden för mig.

Jag har även beslutat mig för att dra till Oslo för att jobba röven av mig, jobba massa övertid och dra in stålar på kontot, så jag kan bli av med mina skulder & komma ikapp. Jag har alltid de senaste åren haft bra med stålar & jag har aldrig varit sjukskriven. Så för mig kom det som en chock när sjukpenningen ramlade in på kontot & tack vare den och en jävligt oarbetsmedgörlig A-Kassa rasade min ekonomi ihop. Fatalt. Pengar är tyvärr något vi MÅSTE ha. Det sägs att man inte blir lycklig av pengar. Fuck U säger jag bara, för pengar är ett måste för att kunna leva i Sverige 2012 & för att kunna må bra. Jävligt enkel ekvation. Har du inga pengar, hur fan ska du kunna leva det liv du vill? Livet är för jävla kort!HATAR att behöva tänka på att vända på varenda krona. Jag vill helt enkelt leva det liv jag önskar. Cash IS King.

Två stora beslut. Nu är det bara sätta bollen i rullning!

Sweet.

OCH. På Fredag smäller det.
FÖRSTA REPET MED WRATH!!!

"Cheatful Shitfucks..."

Hur faaaan kommer det sig att typ alla är otrogna?! Jag har varit "den andra" bruden så många gånger. Man träffas på festival,konser,krogen & tycke fattas och sen är resten historia.

Jag har på senare åren resonerat att så länge jag INTE är polare med bruden så skiter jag i vilket, då det inte är MITT problem om killen i fråga är otrogen. Han är INTE min.

Men det är så jävla slut med det resonerandet nu, efter Anton historian & nu den senaste i raden har gjort mig fucking spyfärdig när jag kommer att tänka på otrohet och affärer. För helvete, varför inte göra slut INNAN man sätter kuken i någon annan? Det skulle bespara så jävla mycket tårar & förtvivlan. Män är fega små jävla kräk. Jag har ALDRIG mött en kille/man som vågat stå för sina handlingar när det kommit fram. För fram kommer det förr eller senare. Dom springer iväg långt åt helvete med svansen mellan benen!

Jag fick ett sms igår kväll, där det var från en kille som jag haft en sorts av relation med i tre år kanske. När vi fick kontakt (som var via en gemensam polare) så var det bara inriktat på sex. Vi skulle knulla. Vi hade det vi båda ville ha och var ute efter. MEN. M hade tjej. Sen fucking flera år tillbaka. I början av våran relation (som bestod av sms/telefonsamtal/mail/Mms) så frågade jag honom VARFÖR han ville vara otrogen. Han spelade/spelar i ett relativt känt band så han hade varit otrogen innan.(Något man får ta om man är brud till en kille som är ute på turneér, så HAR jag resonerat förr i tiden?!?!) Svaret jag fick var att han inte blev tillfredsställd på det sexuella planet av hans dåvarande tjej & att jag & han skulle komplettera varandra mycket bättre. Alright tänkte jag, men frågade OM dom hade suttit sig ner och snackat om problemet? För att inte vara nöjd med sitt sexliv i ett förhållande är fan dödsdömt. Man MÅSTE ha ett bra sexliv. All beröring, kroppskontakt, kyssar/kramar, penetrering utlöser substanser/känslor i kroppen som får oss att må bra. Så visst fan om man inte har ett levande sexliv hemma att man går och knullar med andra. Eller biter ihop och bara accepterar att sitt sexliv är misslyckat. ELLER. Så pratar man om det & försöker krydda upp ens sexliv och jobbar på det tillsammans. Kommunikation i ett förhållande är så fruktansvärt viktigt och för att man ska hålla i längden så MÅSTE man prata.

Hur som helst, jag fick till svar att det inte var någon mening. Dom hade redan försökt.

Nu tre år senare har M skaffat sig en ny tjej, för ca en månad sen. Då borde man vara jävligt nykär och lycklig ikke sant? Inte vilja vara otrogen det första man gör? För att återgå till smset.

"Du, kan inte du skicka en helkroppsbild på dig? Naken? Och så vill jag att vi är diskreta...Ok?"

?!?!

M är något av det snyggaste jag vet, fulltatuerad, piercad, långt svart hår, en riktig black metal snubbe, allt jag älskar. MEN. Efter det som varit senaste året, jag kan inte med otrohet, jag vill inte vara delaktig. Jag vill INTE vara "den andra bruden".

JAG VILL BLI ÄLSKAD FÖR DEN JAG ÄR,HUR JAG ÄR SOM PERSON, INTE BARA FÖR ATT JAG ÄR ETT BRA JÄVLA KNULL & ÄR SNYGG!

En sak med M som jag undrat är varför det aldrig blivit mer mellan oss?! Våran relation djupnade som fan efter sex grejen som varat av och till i de senaste åren, men efter ett tag så kretsade inte allt runt sex utan våra privata tankar/känslor, vi lärde känna varandra på alla plan. Han är en människa jag verkligen skulle kunna tänka mig att vara mer med, än bara det vi är idag.Han är fin. Fan hör av dig när du är redo för en riktig kvinna på heltid för fan!

Men ja, nu har han då tjej igen och vill vara otrogen. Yeah.

Men jag bockar vänligt men bestämt nej tack.

Jag vill ha HELA kakan, inte bara provsmaka. Är trött på den skiten. FRUKTANSVÄRT JÄVLA trött.

Jag saknar DIG. Tänkt på dig massa idag, eller egentligen hela helgen. Svårt att släppa taget. VI har försökt flera gånger den senaste tiden, men det slutar med att vi kommer tillbaka till varandra. Varför?! Jo därför att vi behöver varandra, vi är menade att vara tillsammans. Tyvärr tillåter inte den rådande situationen oss att få leva tillsammans som vi vill. MEN. Det är DU som gjort det valet. INTE jag. Man måste våga för att vinna, right? Jag tänker verkligen lägga ner hela min jävla själ att INTE höra av mig till dig,för du hör inte av dig.Det känns som du redan släppt taget. Kanske ditt sätt att hantera detta. MEN. Dörren står öppen för dig, den dagen du väljer att göra slut. DU vet det.


" Sweet smell of Mental satisfaction..."

Jag har fått förlika mig med tanken om att det aldrig kommer bli jag och Han med stort H. Av många anledningar. Men största insikten när jag pratade med en killpolare häromdagen och han bara såg mig i ögonen & sa-" Ewa, fattar du inte att du bara är en madrass för honom? Ha lite kul på sidan av sitt förhållande som kanske inte är så bra? Lixom han vill äta kakan men samtidigt ha kvar den..." -" Jag vet, för jag har varit sån själv. Genom alla år.

Visst fan har jag tänkt tanken att jag bara är ett sidan om nöje & att alla hans löften om att göra slut inte kommer uppfyllas inom det närmsta.... MEN. När E sa det up in my face,så bara ramlade poletten ner. Jag fattade det. Just då i det ögonblicket.

Jag är inget annat än ett knull. Allt han sagt till mig, allt vi gjort, alla ömma ord, alla förbjudna beröringar, alla sms/telefonsamtal har inte betytt ett skit. INGENTING är viktigare för honom än hans barn.& det är equale med att han inte kommer göra slut med hans barns mamma för att ta en chansning med mig. ÄVEN om han vet att jag menar vartenda ord jag sagt till honom. Jag vill inte ha någon annan än honom. & det var preciiiis detta som INTE skulle hända. Det här var det sista jag önskade med tanke på min undergång i somras efter A.

MEN. det är ok. Jag får bara bita ihop. Bita ihop är något jag är jävligt bra på, då jag fått göra det så förbannat mycket i mitt miserabla jävla kukliv. Så varför inte bita ihop liiiite till. Bita ihop så att käkarna skakar och saliven fradgar sig. Bara liiiiite till.

Som sagt det är okej.

Sitter & lyssnar på Marduk, vart ute och sprungit i detta iskalla väder så nu känns det som en förbannad raspfil i min hals.... UrK...

Städning står på dagsschemat & det måste jag sätta igång med NU. Inte sen. NU. Fan.

Sen ska jag duscha & sminka mig. Vi ska ha födelsedagsfest för Nödtveit så jag måste ordna med allt jag måste göra innan vi åker ut till huset på Bogen=)

Yeah, ha en bra lördags eftermiddag!


"Shit week..."

Yeah, fan sovit i nästan 12 timmar, helt slut som människa. MEN. Skönt att sovit. Jag & Pär låg och kollade på "The Dark Night Rises" för andra gången igår, men jag somnade. Så vi har sovit i varsin soffa & det har vart riktigt kosigt.

Klockan är 08 på morgonen & mycket skall göras idag. Ska börja med att städa,sätta på kaffe & lite akustisk musik. Kanske lite Black Label Society "Book Of Shadows". För jävla bra platta.

Sen ska jag ut & springa tänkte jag, inte vart på gymmet på några dagar. Vart för utsliten mentalt och fyskiskt.

Känns som det bara är att sätta igång med skiten, så vi hörs senare!

Ciao!

"Shit week..."

Yeah, fan sovit i nästan 12 timmar, helt slut som människa. MEN. Skönt att sovit. Jag & Pär låg och kollade på "The Dark Night Rises" för andra gången igår, men jag somnade. Så vi har sovit i varsin soffa & det har vart riktigt kosigt.

Klockan är 08 på morgonen & mycket skall göras idag. Ska börja med att städa
+,0 3&++++++66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666p66666dw6f66666sättaEGJ66269666 på kaffe

RSS 2.0