Ledig idag=)

Haft en lugn skön dag hemma, linda o jag satt o spelade resident evil ett par timmar, så jävla skoj=)  Sen drog jag iväg till Plantagen och köpte växter med Julia o Tobbe o sen till Mediamarket o sökte jobb! 

När jag kom hem så satt jag o räknade points och bestämde vad det skulle bli till Middag, spagetti carbonara! Mums! Efter ett tag kom Linda o Elin så satte vi igång Friskis o Svettis, o körde det till svetten forsade.Sen ned till konsum o handlade käk,  hem o tillaga o sen åt! Gott bev det.nog

Nu sitter jag här, gänget drog precis o jag är så piss trött... ska nog lägga mig i sängen o glo på tv...eller plantera växter.. gahh orkar jag det?! i morgon ska jag fan upp tidigt o diska, fan det tråkigaste jag vet...

Haha, apropå ingenting så kom jag o tänka på ett samtal jag fick igår kvä min bästa polare i slöddertälje är gravid=) Helt galet terese mamma?! =) Gad som fan för henne, bestämde att jag ska åka upp om några veckor, så ska vi umgås o sen blir jag säkert gaddad med;) Terese jobbar som piercare o tatuerare på House Of Pain där uppe=) O lite fler hål i min kroppo blir det med, blir det alltid nr vi träffas=)

Nu får jag nog tacka o bocka för den här dagen...

Hell!


Dags översikt!

Så nu har en till dag gått! Har precis kommit hem, var o jobbade til halv sex o sen kom mamma o hämtade mig och så åkte vi ut till Alvesta.Där var vi hemma hos en nagel manikyr som hette Erika och hon har gjort mina naglar så jävla heta=)
Är nagelbitare,och har vart det hela mitt liv o nu har jag för första gången gjort sån manikyr,skit snyggt=) Så nu får jag hitta ngt annat o bita på:P hahaha!

Sitter nu o lyssnar på Dissection o funderar lite över vad jag ska göra sen.. Tr orjag  ska dra igång play stationet o spela Resident Evil 4 som jag köpte förra veckan, har fan itne ens öppnat förpackingen damn ít!

Måste göra mig tid för vissa grejer, har inte rört gitarren på ja, jag vet inte hur länge, gör inget annat än o jobbar!
4 jobb har jag, Sånglärare, butiksbiträde i en hårdrocks/punk butik,Karaokevärdinna o personlg assistent! Svårt o göra sig tid egentligen....

I morgon o ons är jag ledig, så då ska jag fixa sånt som man inte hinner o göra annars, greja hemma, som jag för övrigt älskar att göra o en massa annat!

Ska nu ta o lägga n lite nya bilder på helgon, har inte gjort det på ett tag fan!

Rinag Terese u o sen dona=)

God natt!

Så nu har man hittat hit oxå=)

Tjena!

Fick syn på att min polare Malin hade skaffat blogg så då måste jag oxå greja en fan=) hahaha:P
Jaha ja, nu sitter jag hemma hos Julia, vi har hyrt lite filmer som vi ska lägga oss och kolla på, det blev en thriller och Rob Zombies "the devils Reject" Nice as Hell!



I fredags åkte jag och Omen till Helsingborg och hälsade på Malin/Jörgen i deras lya,som ligger lite utanför Helsingborg, haft en lugn och skön helg, med massa mys och shopping=) Jag går ju nu på Viktväktarna, ska gå med cirka 20 kg till Sweden Rock, jag och 5 vänner till har ingått i ett vad, den som vinner blir bjuden på hela SRF=) I´m gonna fukking win damn it=)


image2
   
                           Malin Unt Jurgen


I morgon är det jobb som gäller, upp med ottan, i morgon är det personlig assistent jobbet som gälle,jobbar från kl 09.00 till 17.30!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Hell/E

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0