Rottne.

Heute ist FREITAG! ûbergut!

Drar ut till mor i Rottne ikväll, vill umgås med in kära älskade mor! Så det blir god mat och mys!
Sen ska jag hälsa på Jenny som fick en liten dotra på julafton, ska bli sååå mysigt att träffa det lilla miraklet. Så helgen kommer bli lugn och skön, har även bestämt mig för att inte dricka på ett tag, det enda undantagen är när man ska på konserer. Har tagit det lugnt några veckor nu, så det ska fortsätta så hade jag tänkt.

Nu är det liv i luckan här hemma vill jag lova, lilla Noa på snart 3 år sitter och dundrar på pianot och Zonny sitter och spelar Shark Attack på Playstationet och äte människor, hahaha! Sara är i duschen och snart ska dom bege sig hemöver. Jag sitter naken med bara en handduk och ska smörja in mig och ta och dra på mig lite kläder.

Senare kommer mamma och plockar upp mig är det tänkt!

Vette fan vad jag ska skriva, finns inte så mkt intressant att berätta just för tillfället. I´ll be back!

Hail!

Mamma utskriven.

Yeah, igår skrevs mamma ut, känns både bra och dåligt. Inga direkta svar och allt är flummigt. Men mamma är sjukt tacksam över att hopn fått kommit hem. Och tacka fan för det, såååå sjukt tråkigt att vara på sjukhus, har min beskärda del av sjukhusvistelser eftersom jag brytit och spräckt och stukat de mesta ben i min kropp, haha. 
Ska nog ta och åka ut till mamma i morogn och vara i Rottne över helgen, ta hand om henne lite. Vi måste verkligen vara rädda om varandra och ta vara på den tid vi har, det är vekrligen en tankeställare man får när sådant här händer. Så kom ihåg, sänd en tanke till ngn som ni inte hört av på ett tag. Det uppskattas & det är jävligt skönt att göra det, för man vet inte hur länge man får ha varandra kvar, i denna värld vi lever i kan ALLT hända...

Har varit på badhuset med Julia & duschat & bastat (!?) haha, inget bad, men dusch. Hahahha! Var fullt med seriösa simmare och motionsfanatiker i simhallen, så jag kände att det inte riktigt var läge för mig att hoppa i.. Julia kände lika dant. Haha. Sen drog vi & åt på Baguette kungen, gott som Satan=)

Så nu sitter jag framför dumburken & ska ta tag i mitt pluggande. Teoriprovet i Naturkunskapen är det jag har framför mig nu, så det ska INTE bli spännande att se vad det handlar om. Usch, drop dead boooring. Även finlir av FE Inlämn.uppg. 1 & sen skicka in det.

Ohhh vad jag vill att det ska vara MÅNDAG! GBG HERE WE FUCKING CUME!:P
Hypocrisy var svin länge sen jag såg, och att få dregla över Tägtgren tackar jag INTE nej till....;)

Ha en god dag mina vänner & glöm inte att vara rädda om varandra!

WATAIN MERCHEN IDAG 4 veckor senare!

Yeah, idag dimpte Watain merchen ner i brevlådan! Fan vad gött hade beställt en ashet affisch på Erik, ska hänga den ovanför sängen:P Haha! Ska ta & rama in den efter jag skrivit detta inlägg! Fick även en long sleeve & en ölöppnare "Fuck The World". Tog med mig Watain tröjan och en Cradle tröja jag vann på Tradera för några veckor sen & sydde in dom på Musikhuset. Dom vart läckra=)

Var hos tandläkarn igår, och det var tamefan en nära döden upplevelse! Gahh! Tandläkaren skulle ta bort en massa tandsten, och det ilade och kändes som tänderna skulle flyga ur käften, haha, hon såg hur jag led så mycket snart hade hon på bedövningssalva, som inte hjälpte ett skit. Så då skulle vi på det starka atterliriet,SPRUTOR, SVIMFÄRDIG! Inte dom sticken gjorde någon direkt nytta heller, så det var bara att härda ut... När jag gick därifrån så var dock hela hakan avdomnad och jag gick och dreglade, bedövningen hade tagit på lite fel verkningsområde.Hahaha! Dock så fick jag sisådär 3 nyanser vitare tänder då hon avslutade allt med att polera bort alla rök/vin missfärgningar=) Sörensen jävligt nöjd!

Vidare efter tandläkaren kilade jag upp till mamma lilla på sjukhuset. Mamma är en hård jävel, som mig, så hon var pigg & alert & vi snackade och fikade i ett par timmar tills jag drog hem. Inga svar hade kommit direkt så hon blir minst kvar till i morgon. Jag & Pekka var upp till henne idag vid 6 tiden, kom nyss hem där ifrån, hon var i pigg vigör, men hennes hjärta hade haft oregelbundna slag imorse vid 5 tiden... De såg läkarna på hennes ekg, som hon har fastkopplat på bröstkorgen. Det återstår att se i morgon om dom har några direkta svar och om mamma får åka hem.....................

Vad har hänt annars idag?! Började plugga Företagsekonomi A. Suttit med det hela eftermiddagen & även gjort sista veckans närvaroprov i NK, det slutgiltliga teoretiska provet får jag ta itu med i morgon.

Sitter hemma nu, lyssnar på Live & ska gå ner i tvättstugan & dra några tvättar. Sen göra en kopp te och krypa upp is ottan med FE boken och fortsätta på inlämningsuppgift 1. Upp med Ottan i morgon, då jag ska vara med på ett förbannat skitmöte på Arbetsförmedlingen 10.15. Varför finns Ams egentligen? Usch, överbetalda svin, och va fan får man för hjälp med jobb? Gah inte ett skit! Vill man ha jobb så får man ordna det själv!

Fan just det, Cinderella släppt till SRF, det är COOL!
Dock årets bästa bandsläpp hittills LÄTT, är W:O:A, fy fan vilken line-up,  Slayer, Watain, Mötley, Maiden,Arch Enemy, Devils Blood and so on...

Ta en cig & hitta krafterna att lalla ner till tvättstugan...En tröja jag letat efter flera år och hittade den på Tradera!\m/

Enjoy your evening guys!Nya tröjan, snygg som Satan!


Mor blir inlagd längre....

En ny dag & nya tag. Mor blir inlagd längre än vad dom trodde, fler tester ska göras. Jag är rädd. Jag är så sjukt rädd att förlora det mest värdefulla jag har. Jag vill att allt ska bli bra. Mor skulle blivit utskriven idag, men nu blir hon inlagd längre, hur länge vet ingen.. Jag ska till tandläkaren vid 13.30 och därefter ska jag dra mig uppåt sjukhuset och  kolla läget med henne.....

Sitter hemma & väntar på posten... Det senaste vardagsnöjet de senaste veckorna. Väntar på WATAIN merch som inte behagat komma. Över tre veckor sen jag beställde, och fortfarande ingen merch. Sen väntar jag även på Företagsekonomi boken som skall komma idag, så jag får något att göra. HATAR att vara arbetslös, men desto bättre är det för mina studier, att jag kan lägga all tid på dom. Ska ha ett slutbetyg och jag ska bli allmänbildad, det är ju min plan för våren=) Jag är ju en sån människa som vill ha många bollar i luften, det är då jag mår som bäst. Så helst skulle jag se att jag fick ett deltidsjobb med, ska ringa DHL,Infocare,SSS & Systembolaget idag och höra mig för på personalavdelningen om det finns något av intresse.

Det värsta med att vara arbetslös är stålarna, att inte kunna göra vad man vill. Tacka vet jag de 2 ½ år jag hade 4-5 jobb, jobbade konstant och jävlar vad stash jag hade. Men tiden är passé nu. Men allt löser sig, bara att ha en positiv framåt anda!

Fan vad jag ser fram emot att dra till GBG & dra på konser, var alldeles för länge sen nu.. Om jag inte missminner mig så var senaste konseren Hardcore Superstar på Lisebergshallen i höstas... & Hypocrisy i sin tur var jävligt länge sen jag såg, så detta kommer bli TOP NOCH! Ett brudgäng,massa bärsa & metal kan det bli bättre?;)

Suck... va fan är postgubben... måste dra ner till Musikhuset och snacka med min handledare på Basement om att jag hittat nagelteknolog utbildning & att jag lämnat in en ansökan på Komvux för att få göra en prövning i Engelska C & sen vidare till tandläkar helvetet...Usch det är något av det värsta jag vet. Bara ordet TANDLÄKAREN gör mig yr. Ta bort en massa jävla tandsten... Hade inte vart hos tandläkaren på typ fem år tills för några veckor sen, jag hade inte ett enda hål bara en halvbortruttnad visdomstand, tandsten och tanköttsinflammation pga tandstenen. Det var sjukt skönt att få veta. Trodde ju med i mina hypokondriska tankeban
or att jag höll på att få tandlossning och skit, hehe, men tandläkaren sa att jag hade jsukt bra tänder. Så.. Good for me.

Alright, nu sötter jag mig under fläkten & tar en cig, och sen måste jag fan bege mig..Säkert snöovädret som gjort att dom är sena. Hmmpf...

Rock on Biatches!

/E

Mum und Ich.

My beloved mum!

Älskade mor.........

Ringde mamma förmíddag & får veta att hon är inlagd på sjukhus. Hon blev hämtad av ambulans igårkväll vid sex tiden.... Pga hjärtflimmer. Senaste två åren har varit kantade ned sjukhusbesök pga hennes KOL som hon dragits med i två ½ år & hjärtat. Det har varit lunginflammationer,hjärtflimmer och hjärtoperation. Det är så sjukt jävla tungt för man står handfallen och vet inte vad man ska göra. Jag älskar min mamma mest av allt här i världen, då jag alltid bara haft mamma och vi står varandra jävligt nära och jag kommer alltid vara hennes "lilla sladdis". Hennes närvaro gör mig glad och varm inombords och den dagen hon inte finns längre...ja.... jag vette fan vad jag kommer göra... Jag vill inte ens tänka tanken. Det kommer knäcka mig totalt. Mamma ÄR mitt allt.

Troligtvis så kommer hon få åka hem i morgon, hon skulle få träffa en läkare och gå igenom provsvaren och andra saker. Jag verkligen hoppas att dom kan gå i botten med detta och få veta vad som ligger i grunden för all skit hon får gå igenom... Något som vekrligen tynger mig är att hon tar så lätt på saker, rycker på axlarna och säger "Ewa bli inte orolig nu, detta är ingen fara..." ALLTID kör hon med den. Medan jag VET att inombords på henne så gnager det en oro som hon inte vill visa för andra. Framför allt inte mig. Därav ljög hon för mig i över ett halvår tills hon berättade sanningen att hon hade KOL.

Mamma har slutat röka nu och det går framåt, men jag vet inte, det kan ju vara för sent... Senast förra veckan hade hon fått uppkört av ngn jävla läkarstudent att hon led av "svår KOL". Men ingen förklaring till varför det skulle ligga till så. Fan jag mår illa. Jag hatar denna jävla sjukdom och jag hatar att ha tanken att jag kommer förlora mamma en dag..........

FUCK IT!


Piercing

God förmiddag!

Fan söndag, REDAN! Dagarna rinner iväg hinner inte uppfatta vilken vecka det är.

Som många redan vet så pluggar jag jävligt mycket nu och det är för att jag ska jobba ihop till ett slutbetyg, för i dagens läge har jag bara samlat betygsdokument och för att jag ska komma in på den KY-behandlingsass utbildningen i Karlstad behöver jag 2500 p. Jag ska även göra Högskoleprovet, som jag börjat förstudera till, det kommer INTE bli lätt. Jag har pluggat upp SV B, RE A, TY A och nu senast så är det NK A som jag blir färdig med i morgon och då börjar jag studera FE (Företagsekonomi A). Hela den här grejen med att plugga är fan ngt av det mest spämnnande jag gjort på länge, en helt ny värld öppnar sig, jag menar jag har aldrig varit direkt allmänbildad men nu känner jag att jag utvecklats som fan. Så det är jävligt skönt!
Har ett teoriprov kvar på NK A som jag ska göra i morgon, så vi får se hur det går!

Mitt öra gör sjukt ont! Ett hål som inte har löäkt redigt som det ska åkte ur örat i förrgår kväll och jag glömde att sätta i ett nytt smycke. Så i natt när jag skulle gå och lägga mig kom jag på detta miserabla, så jag stod och tryckte och tryckte och tårarna var inte långt borta, gjorde så jäääävla ont, det var ju i brosket med. Efter mycket våld så gick smycket igenom, men jag har vaknat av och till i natt för att jag legat på örat! Helt otroligt vad mycket smärta jag gått igenom för mina piercingar... Helt galet! haha, insåg för ett tag sen att jag är innehavare av 48 piercingar & mer ska det bli. Gjorde en smiley nyligen och ett par till i öronen...
Snart dax igen:P Ska göra implantat är det tänkt! Läckert!

Så här mycket snö som det kommit här nere är helt galet, fan vill ha sommar & festival! Så sjukt tråkigt att titta ut genom fönsret och se detta täcke av flera meter snö...USCH! Apropå festival, som det ser ut nu blir det fan inte mer än SRF & WOA.... Eller Muskelrocken blir det ju med, men det är ju bara ett stenkast hemifrån, så...

Tänkte lägga upp några härliga festivalbilder, men dom kommer senare idag då allt ligger på den externa hårddisken!

Nu ska jag ta en morgoncig & njuta av tystnaden!

\m/


Hell AWAITS!

Hey you guys out there!

Har aldrig varit så intresserad av att skriva blogg som nu!
Detta tack vare Madame Becky som hjälpte mig med att göra min blogg mer personlig och het=)
Tack Älskling!
<3

Slut som fan efter äventyrsbad med Erzebeth idag, så nu är det gotte inhandling och sen soffan med täcke och kuddar & melodifestival!

\m/

Planerade konserer än så länge;

HYPOCRISY 3/3 GBG
AIRBOURNE 20/3 MALMÖ

Trevlig kväll!


RSS 2.0