"Unsorted PiX"








"Some PiX"










& med dessa bilder säger jag god natt & tackar för denna musikaliskt produktiva dag! // Darkness

"Two tears have gone by..."

Det är Två år sedan jag träffade mitt livs största misstag & det fick mig att känna mig sentimental & slängde ihop några rader igår.

Några rader som blev en låttext. 
Men det finns så mycket mer att säga.

Egentligen. 

Denna text är så komprimerad i jämförelse vad jag skulle kunna skrivit/skriva. Jag hade nog utan problem kunna skriva en bok jävel om vad jag känner,har känt. Om alla tårar som runnit, om all ångest jag fått brottats med, om jobb jag förlorade, om mitt trasiga inre & själ, hur jag helt tappat tron på kärleken, hur min tillit till människor blivit fördärvad, hur utnyttjad jag känt mig, hur skitig du fick mig att känna, hur trasig mitt hjärta var/är. 

Bl.a. Bl.a. Bl.a. Bl.a......

Men ja. Du följde ju bara ditt hjärta.
& det är väl som det sägs.

En människas olycka är en annan människas lycka.


Jag hoppas du är nöjd och lycklig över det valet du gjorde.
& att du aldrig kommer glömma hur sjukt illa du behandlade mig & förintade mig i småbitar. Jag vill att du alltid ska komma ihåg det.

Karma. En dag kommer du få lida för vad du utsatte mig för & när karman återgäldar dig för det du gjorde kommer jag bara att le & känna mig ytterst belåten.

Såna S.V.I.N som Du förtjänar inte mer än skit.


*************************


” Jag ber dig”
By:Sörensen

Intro:
Vers I:

Hur tror du jag kommer kunna glömma?
Hur tror du jag någonsin kommer kunna läka helt?
Det otroligt stora sveken du utsatte mig för
Är något som för alltid kommer finnas i mitt minne.

Refr:

”Jag ber dig nu,
låt mig gå vidare, 
låt mig få leva mitt liv,
låt mig finna kärleken igen.”

Vers II:

Jag vill glömma och jag vill kunna gå vidare.
Jag vet bara inte riktigt hur jag ska förtränga dig.
Du fick mig att falla som en sten &
 Du fick mig att inse vad riktig kärlek var

Refr:

”Jag ber dig nu,
låt mig gå vidare, 
låt mig få leva mitt liv,
låt mig finna kärleken igen.”

Stick:

Åren går men dagen vi träffades första gången finns kvar hos mig. 
Dagen jag såg in i dina havsblå ögon och visste att du var den rätte för mig..
Den dagen då vi två blev en och förenade i kärlekens rus och jag följde mitt hjärta
Den dagen jag gjorde mitt livs största misstag.

Refr:

”Jag ber dig nu,
låt mig gå vidare, 
låt mig få leva mitt liv,
låt mig finna kärleken igen.”


************************

K.A.R.M.A is a bitch.










"Idiots and Diversity"

Finns då fan idioter till allt. & något som gör mig heligt jävla förbannad är när människor som ska uttrycka sin åsikt i tid och otid (& utan relevant grund & info självklart) & gärna vinkla en speciell händelse till att det skulle vara en rasistisk grund till det inträffade.

Som det senaste jag läste om.

Butikschefen som fick nog av en jävla tiggare som suttit utanför hans butik & tiggt. Är det konstigt? Om ni hade haft en butik,hade ni velat att ngn (skitsamma hurvida personen är svart,gul,vit eller en blandning av dessa kulörer!!) hade suttit utanför & tiggt? Tiggare som skrämmer bort dina kunder som i sin tur leder till sämre försäljning,leder till dåligt rykte, etc etc... Skulle du tillåta det? Vad skulle du få ut av det?Prestigepris för att du är en sån sann hederlig svensk som gärna inte vill stiga på någons tår,för att du har sån jävla bra människosyn & där alla människor är lika värda, och gärna lider i tystad ist för att framföra din ordentliga åsikt som en redig Svensson svensson. Japp. Så ska man uppföra sig.

Om man inte vill riskera att hängas ut som landsförrädare och rasist.

Har nu butikschefen kastat vatten på tiggaren. Han har min fulla förståelse. Vi är inte mer än människor och vid argt sinneslag kan man göra egentligen vad som helst. Han lessna väl. Färdigt med det. Kan man tycka.

Men nu är Butikschefen uthängd i alla sociala medier som rasist,människo kränkare,innehar världens sämsta människo syn bla bla bla bla. Tom Hemköp är det typ prispengar på. Vad har kedjan med saken att göra? Det är inte Hemköp perse som har gjort ngt fel i frågan... Butikschefen är alltså urtagen ur tjänst pga denna händelse.

Förjävligt.

Åter igen.

Detta jävla neutrala Sverige. In my fucking ass. Är så jävla trött på allt hyckleri som försigår runt om i detta landet. Folk till höger och vänster som tycker si eller tycker så,bara för att det är så man SKA tycka för att det är legitimt i sverige. Så fort någon säger något "fel" så spottas det och spyr på personen i fråga. Vad det än handlar om.

Men framförallt när det kommer till åsikter om Sveriges "mångfald". Sverige är ju ett fritt land,eller hur? Yttrande frihet & yadayada? Rent skitsnack.

Enligt "majoriteten" så är du rasist om du röstar på SD. Du ska hängas,spottas och skitas på. Du är inte värd ett skit om du röstar på dom... Sjukt konstigt då att SD är Sveriges tredje största parti kan jag tycka..... Om ingen nu står bakom Sverigedemokraternas tankar och värderingar. Vem har röstat fram SD då rå? Spöken på vinden eller kanske tomtarna på loftet?!!

Jo för att åter igen. Du blir smutskastad om du röstar på SD. Folk vågar inte stå för sina åsikter pga

rädsla av att bli utstött ur samhället.

Ganska jävla sjukt tycker jag, för varenda människa har rätt till sina egna åsikter,värderingar och tankar. Det är en rättighet vi har som människor. Eller har den rätten blivit avverkad då tydligen heeeela Sverige främjar mångfald nuför tiden? & gärna jäääätte mycket mångfald. Det ska helst inte finnas några.gränser alls.

Hrmmm. Vänta nu,hur kommer det sig nu? Sverige är väl ett demokratiskt land,där sveriges befolkning röstat fram det parti som ska vara mest lämpat och behövligt för att leda Sverige framåt och i rätt riktning?


Nej nu är det fan bra Svensson Sverige där vi främjar mångkultur & mångfald. Någon jävla måtta på råget får det fan vara.

Som jag sagt tidigare.
& jag säger det igen.

Lets agree to disagree.
And Make Love Not War.


**Inlägg på FB gjord av mig tidigare idag på Hemköps officiella sida på FB**

"Eternal Suffering"

Hur länge kan man sakna någon? Alltså. Finns det inget slut på känslan saknad? Tar lidandet någonsin slut? 

Tanken har slagit mig så sjukt jävla många gånger det senaste året. Jag menar jag har förlorat mycket i mitt liv och jag har blivit ledsen och självklart saknat det jag förlorat... Men. Den här saknaden går inte över. Det blir inte bättre. Det är som ett varigt jävla sår som bara blir mer och mer infekterat och som inte visar några som helst tendenser till att visa bot och bättring. 

Eternal suffering. 

Är det det jag blivit dömd till? Hur fan kan man älska någon så som jag gör? Varför försvinner inte den förlusten och saknaden med tiden som gått och går? 

Jag kommer ihåg när Anton lämnade mig. Jag trodde jag skulle självdö. Bara sluta andas sådär. Aldrig mer vakna upp. För jag kvävdes långsamt av bara helvetet för var dag som gick utan honom i mitt liv.Jag tror att det var då jag förstod innebörden på riktigt. Innebörden av att älska. 

Att älska en annan människa villkorslöst.



Inom loppet av tre månader fick jag alltså möjligheten att lära känna två människor som skulle få mig att älska så djupt & verkligen förstå hur man kan älska en annan människa villkorslöst,men samtidigt få mig att rasa så förjävla djupt. Längre ner än jag någonsin varit. Pga deras förluster. 

Så många gånger jag ställt mig frågan varför? Varför just dessa två individer, vad tillförde dom till ditt liv som var så jävla speciellt i jämförelse med dina andra relationer? Vad berikade dom ditt liv med som ingen annan tydligen gjort? Om jag gjorde så, eller om jag hade sagt så då istället för..., eller om jag inte reagerat så, om jag bara hade gjort ett annat val då.. Bl.a. Bl.a. Bl.a....

Alla dessa jävla varför och alla dessa om!! 



Jag vet fan inte hur många låtar jag skrivit tillägnade Angela, jag har i över ett år och 3 månader bearbetat min förlust av henne och musiken är som ni vet ett jävligt bra sätt att kanalisera sina känslor på ett bra sätt. Inte ett självdestruktivt sätt som att kröka skallen i småbitar, dra kopiösa mängder tjack eller använda rakbladet för att se och känna ångesten rinna ur dig.... 

Faktiskt så är det första gången i mitt jävla liv som jag får ur mig smärta,ångest och sorg genom att bara skriva utan att i tillägg göra illa mig själv på ett eller annat sätt. 

Tycker det säger ett och annat om mitt livs utveckling. 
På ett grymt positivt sätt.

Mitt liv har genomsyrats av sjukt dåliga val emellanåt och genom alla perioder under årens gång av sorg,tårar,förtvivlan,ångest,depressioner så har jag alltid haft ett behov att göra mig själv illa. På ett eller annat sätt.

Kallar det inte beroende. Snarare ett omedvetet behov. Ett behov som sakta stillas så fort man gör ett medvetet val att skada sig själv. Som sagt man gör ett medvetet val. Är du törstig då dricker du, eller hur? Har jag en ångest attack, då tar jag den närmsta hjälpen som finns för att döva det onda. Vad det än är.Eller ja. Gjorde. 

Survivial of the fitest.
Det handlar om överlevnad & man gör vad som krävs. 
Så är det ju.

Primära behov i livet.

Hur som haver.

Inte ett ljud. Inte ett sms. Inte ett mail. Inte ett samtal.
På över ett jävla år?!! 

Det är väldigt tydligt att hon gått vidare och känner sig bekväm i den sitsen. Men jag är INTE bekväm och jag har inte förmått mig att gå vidare. Jag kan för fan inte. Jag menar, hur man tillåta sig att gå vidare och släppa taget om en kärlek du aldrig tidigare fått uppleva?

Att få möjligheten att älska så där på riktigt är fan få förunnat.

Ibland känner jag mig besatt. Sjuk i huvudet. Labil. 

För vad är det jag,mitt huvud och mitt inre INTE fattar? Hon har avskärmat mig från hennes liv. Hon vill inte ha mig där. Hon vill inte ge mig en chans till. Hon vill fortsätta hata mig. Hon kan och behöver inte ha en sån som mig i sitt & L;s liv. Hon vill inte prata med mig,hon vill inte se mig.Hon älskade aldrig mig.

Färdig med det. Kan man tycka.


Alltså alla förluster har olika bearbetnings processer. Om ngn dött. Om du blivit dumpad. Om en vänskap går i bitar and so on. Men den här sorgbearbetning processen tar aldrig slut. Den snarare eskalerar emellanåt och jag tror jag ska drunkna i mina egna tårar. Eller kvävas för allt snor i systemet och bristen på inhaleringsluft som orsakas av mina gråthulkningar...

Det blir fan inte bättre.


Ibland önskar jag så att man kunde gå tillbaka i tiden ca två år. Göra om göra rätt lix. Att istället för att ha vart på det däringa giget där jag träffade Angela och våra vägar möttes för första gången, kunnat vart hemma i soffan ist & spelat gitarr med andra vänner. Eller istället för att åka till Motala för att gå på dejt med Anton, åkt iväg & hälsat på mamma i Växjö & haft quality time med henne....

Men sen samtidigt? Vill jag verkligen förringa det förflutna? Vill jag verkligen förtränga och radera alla de vackra minnen jag delar med både Angie och Anton? Visst fan gör det ont att tänka tillbaka, men om jag hade fått möjligheten att få leva om de senast två åren, hade jag gjort det?Även om det inte var ofta så hade jag & Anton våra stunder. Stunder då vi älskade. Stunder där det var så jävla mkt kärlek och ömhet. Stunder som jag för alltid kommer bära med mig. Stunder jag aldrig kommer glömma. Egentligen hade jag och Angie inga dåliga stunder. Vi skrattade, vi gjorde galna upptåg, vi var varandras andra hälft, hon var min "fruga",jag var hennes,vi hade så jävla roligt ihop & vi kompletterade varandra så jävla bra... Men visst även den vackraste sommardagen har sina intågande mörka moln. Så är det ju tyvärr. Vi hade inte samma värderingar när det kommer till vänskap och då är det svårt. Jag vill kämpa. Hon sluter hellre sina vingar och låter tiden bero. Stoppa huvudet i sanden attityden...

Hur som helst.

Vill jag förinta dessa två människor ur mitt minne,med alla våra tillhörande minnen och sättet dom gjort avtryck och intryck hos mig? Dessa tu som gett mig erfarenheter som format mkt av mitt psyke de senaste två åren?

Ibland vill jag bara skrika JA för helvete, låt mig leva om. Låt mig göra rätt. Låt mig skapa bra och nya minnen. Låt mig få må som jag gjorde innan jag träffade dom och låt mig lära mig älska rätt. De erfarenheter och upplevelser jag fick anamma med dom kan upplevas nån annan gång med någon annan.... 

Men Andra dagar. Som idag. 
Nej. 
Angela och Anton visade mig vad det innebar att älska. Något jag inte visste hur man gjorde innan våra möten.

Men sen samtidigt, kommer jag någonsin kunna älska någon så igen? SåSom jag älskade Anton som min kärlekspartner eller Angela som min själsfrände?

Jag är kluven.
& jävligt trasig.


"Music and Morbid fascination"

Kan inte sova. Är så sjukt uppe i varv. 
Det enda som går runt i mitt huvud är musik,musik och ännumer musik. 

Min & Martins alldeles egna musik.

Verkligen luften jag andas 24/7.
Nu mer än någonsin.

& desto mer intensivt blir det när man håller på & spelar in en skiva. Idéerna avlöser varandra lix. Skallen går på full varv hela tiden, det är de små detaljerna som gör den stora bilden. Just nu ligger jag och lurar på bookletten.... & vad som ska finslipas på förra låten.. & hur man ska bygga upp sticket på det senaste alstret.... & huruvida man ska blanda svenska och engelska låtar eller inte på skivan.... Puh. 

Mess in My head.

Var hemma hos M igår kväll och praktiserade piano,pratade om dagens kommande inspelning och käkade mat. & jag får för allt i världen INTE glömma berätta om de freeking awesome vithajsdokumentärerna vi såg. 

En dag ska jag nog fan tatuera in en stor mean Machine White Shark någonstans på min kropp, fan har älskat hajar sen barnsben. En sån däringa skräckblandad förtjusning. Innehar en sån häringa Morbid fascination för människor som råkat ut för hajangrepp, sönderslitna kroppar,blod och sörj mm..

Sjuk i huvudet? 
Ja kanske det.
But
Thats me.



& jag har en ganska härlig humor oxå förövrigt;)


"Without you"

En av många "nya" låtar jag jobbar med nu!

Tillägnad mitt livs största förlust som var min bästa vän, den vackraste som någonsin skapats, min andra hälft, den jag kommer älska tills jag är Six Feet Under.

****************************


"Without You"
By;Sörensen


V I;

I´ve been through many loosses in my life, but none as great as yours.
I´ve never loved a person the way i love you.
You are my soulmate, the one i´ve been waiting for all my life.
You were the piece of the puzzle that made me complete.
Am Em G ID  DI
I love and charish you more then any words can tell.

Refr;
G Em
Without you i feel so lost in this world,
Am
And nothing feels genuin and pure.
You are the greatest lost ever in my life 
Am C G
and all i want is you to come back to me...

V II;

I miss our laughs, i miss your smile, i miss your love and your care.
Together we stood united and we were unbreakable.
I´ve said it before and i´ll say it again; 
i never knew what real love were before i met you.
You are the most beautiful thing i have ever known, you are beauty personified.

Refr;

Without you i feel lost in this world,
nothing feels genuin and pure.
You are the greatest lost ever in my life 
and all i want is you to come back to me...


Break;

I´m sad to say that life aint a beatuiful and perfect journey,it´s 
a rough path. Joy and laughter mixed with tears and despair. I only wish that you could see 
and feel my regret and forgive me for what i did. As a proverb i once heard; Lifes biggest quest 
is to learn the big mystery of life;love,forget and forgive.

Refr;
Without you i feel lost in this world,
nothing feels genuin and pure.
You are the greatest lost ever in my life 
and all i want is you to come back to me...


************

"To be gay and have H.I.V"

Tårarna vill inte sluta rinna.

Jag har precis läst klart den tredje boken i Gardells roman triolgi "Torka aldrig tårar utan handskar". "Döden" som den så passande undertiteln är betitlad.

Boken behandlade just det ämnet. Väldigt väl & utvecklat. Att förlora sin älskade i en sån fruktansvärt meningslös och hänsynslös sjukdom. Där du som anhörig bara kan stå och se på. Se på hur den du älskar bara förtvinar bort till oigenkännlighet.

Fy fan vad dennna bok berörde mig.

Enda in i själen.

Att genomleva alla dina närmaste vänners sjukdomsbild,död & begravningar. Att bara se på & inget kunna göra. Att bli utstött av samhället för att du älskar någon av samma kön. Att bli felbehandlad på flit av läkare för att det är fel att älska någon av samma kön,att det var rätt åt dig att bli smittad av "Homosjukan".
Att behöva kämpa i motvind för sina rättigheter att älska & bli älskad.

För att sedan stå ensam kvar som enda överlevande i din vänskapskrets pga att bromsmedicinerna hjälpte dig i tid, men ingen annan.

& sen förevigt leva ensam för att den enda du älskar & älskade är död.

Död av sjukdomen H.I.V.




"Totally drained"

Riktigt kass dag idag.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Tomhet & ångest har vältrat i min kropp hela jävla dagen.
Tårarna lix tränger sig på i ögonen hela tiden,utan att jag vet varför.

Eller jo. Visst fan vet jag vad det handlar om. Det handlar om min vardag, ensammast på hela jävla planeten,sitter i mitt hus på landet med mina katter 24/7. 

Jag vill klättra ur mig själv för att jag börjar gå mig själv på nerverna. Har ni vart med om det någongång? 

Att man tröttnar på sig själv. Tröttnar på att hänga med sig själv lix. Tröttnat på att höra sin egna jävla röst som ekar till svar när man ställer en fråga och den enda som lyssnar och kan ge svar är dig själv. Tröttnat på att se sig själv i den där jävla hall spegeln, då man avverkat antalet timmar på att sminka sig i den senaste 3 mån som arbetslös. Tröttnat på att sitta på FB,Instagram,Skype,egentligen alla jävla sociala medier bara för att man gjort det nu varenda förbannade dag i snart tre mån.

Med andra ord. Jag orkar inte höra min egna röst, jag orkar inte se mig själv i spegeln, jag orkar inte umgås med mig själv i längre stunder, lägger mig i soffan eller sängen och kopplar bort mig själv från världen, & gör mitt yttersta för att koppla bort min hjärna/tankar,orkar föga ha kontakt med polare,orkar knappt laga mat,äter högst ett mål om dagen,sover bort halva dagarna,.. 

Alltså va fan,saker jag egentligen älskar har jag oxå tappat suget för.
Jag har ingen energi, jag är tömd!!
Totalt jävla drained.

Nu är jag jävligt less!!
Något måste hända pronto.
Helst igår.



"Sex Novel PART II"

PART II




Kvällen är kommen och vi beger oss bort till dansen, där dom redan börjat spela. Stämningen är på topp, sommarkvällen är varm & ljuvlig, mycket folk på dansgolvet,bärsen flödar. Helt enkelt, kvällen bådar gott.... Jag hinner knappt få syn på Rocco då jag inser att han redan fått syn på mig & jag ser & känner hur han klär av mig med sin blick. Jag ler mot honom och inser i samma sekund att jag stannat till omedvetet & polarna hade försvunnit in i folkvimlet. Jag kunde inte bry mig mindre om det faktumet att jag stod där ensam, hela världen lixom stannar när jag är i närheten av honom & jag hamnar i drömmarns & fantasiernas värld....



Alltså Rocco är sjukt jävla läcker by nature men att se honom på scen, sättet han lirar bas på, scenbelysningen som gnistrar mot hans hud och kropps rörelser, ggaaaash, det är överväldigande. 

Så.jävla.sexigt. Så jävla hett. Så.jävla.rått.



Hur som haver, efter ett tag stående i trans kände jag att jag var tvungen att slita mig från hans uppenbarelse för strupen hade torkat ihop och behövde fuktas. (Däremot var det ngt annat som verkligen INTE behövde fuktas utan som snarare hade behövt blivit torkad:D) Jag vände mig mot scenen och gick bort till öltältet och ställde mig i kön. Efter ett litet tag fick jag min beställda öl och jag såg mig omkring för att se efter mina polare,men jag kunde erinra mig dom någonstans, så men en suck gick jag och satte mig i änden av öltältet & njöt av åsynen då jag insåg att jag hade uppsikt över scenen där jag satt mig.

Mycket snart började folk socialisera sig vid bordet & vi snackade, skrattade och tjoade om vart annat och hade riktigt trevligt. Jag hade för ögonblicket släppt blicken på scenen och även öronen hade tryckt på mute & istället fokuserade jag på mina nyfunna vännner & våra blandade konversationer. Någon vid bordet reflekterade plötsligt över att musiken tystnat och med en uppgiven suck så insåg jag att jag åter igen missat att ta vara på chansen då R steg av scen för paus & vätsketillförsel. Jag hade ju fan tänkt både det ena och andra i mitt huvud,om hur jag skulle gå till väga för att snärja honom i min fälla... Men okej tänkte jag, det kommer ju ett par till pauzer under kvällen, så jag fortsatte konversationerna vid bordet. 

Jag hade knappt släppt irritationen över min fatala miss då jag känner någon viska med tung och hes röst i mitt öra-"Följ med mig...." Blodet började rusa i kroppen då jag förstod vem som stod bakom mig & vad som komma skulle. Lyckan visste inte sina gränser! Jag vände mig om och log mot R & hans beröring fick hela min existens att wobbla. Jag tog R;s hand och han ledde mig ut genom folkmängden och vi hann knappt utanför öltältet innan jag visste ordet av så greppar han tag om mitt hår och huvud och riktigt tungkysser mig. Ni vet precis sådär man gör i en rå porrfilm. 

Hans kyssar var precis som jag föreställt mig om inte än bättre och jag njöt av varenda sekund... Medans vi hånglar trycker han upp mig mot det närmaste trädet och sliter ner mina sexiga svarta hipsters och för in sina fingrar i mig och börjar fingerknulla mig. Rått,brutalt & hårt.Min njutning visste inga gränser och jag gav mig helt hän i hans våld. Visste dock att jag ville stanna kvar i hans famn för evigt. Jag ville aldrig släppa taget... Samtidigt som Rocco ger mig njutning knäpper jag upp hans jeans och tar ett stabilt grepp om hans kuk och börjar runka av honom.. Släpper taget om hans läppar,om än jävligt motvilligt för att gå ner på honom och ge han en avsugning.... Fy fan vad jag njöt, våra stön och gemensamma njutning gick inte att ta fel på och jag älskade varenda sekund.... Jag hinner inte suga hans kuk allt för länge innan han drar upp mig, ler mot mig och vänder mig om och trycker in kuken i mig och börjar knulla mig i doggy style mot trädet,bakom scenen. Inom loppet av ett ögonblick känner jag att jag är på väg att komma och jag hör Rocco flåsa att han är nära. Jag sliter mig ur hans grepp och slänger mig ner på mina knän och låter mina läppar omsluta hans kuk tills jag känner Roccos kropp och kuk börjar rycka i orgasmrycknar och hela min mun fylls av varm säd... Jag slickar upp varenda droppe, slickar längs hans skaft, slickar kulorna.....Ingenting får gå till spillo.... 

Vi hämtar andan i några sek och Rocco drar på sig sina jeans, kollar klockan, och ursäktar sig för han är tvungen att befinna sig på scenen inom ett par minuter. Han kysser mig,ler och jag ser honom springa bort mot scenen..... Det enda jag kan tänka på är hans tajta röv som urskildras i kvällsljuset genom hans jeans, hans vackra kuk & sättet han precis knullat mig på. 

Min lycka var total.


***********************************











"Sex Novel PART I"

 
Sist jag skrev ett par sexnoveller här på bloggen så uppskattades det som fan, så jag tänkte inte vara sämre nu utan bjuda er igen på en trevlig kvälls lektyr;)

PART I


*********************************

Tänk er att ni har vart tänd på en person i flera år, egentligen så långt bak i er historia du kan komma. Ifrån ert allra första möte där attraktionen tändes. Att varenda gång ni setts under årens lopp bli knäsvag av åsynen av honom, eller när hans blick möter din så går det kåta ilningar genom hela din kropp eller när han ler mot dig det sättet bara han kan göra så börjar det bulta i mellangärdet.....  Det är min verklighet. Så här har det vart i över fem års tid... Jag har fan trånat efter, vi kan kalla honom Rocco, i fem jävla år. Över fem jävla år.Jag har aldrig någonsin velat ha någon så mycket som jag vill ha honom, han är min dröm. Han jag fantiserar om när jag ligger hemma och onanerar,det är han jag ser framför mig när jag kollar på porrfilm, det är Han som får igång mig på alla cylindrar genom att bara se på mig...

Han är Så jävla perfekt. 

Ni undrar kanske varför vi aldrig fått till det? 

Svaret är enkelt. 

Det har inte funnits möjlighet. Han är en känd musiker som lirar i ett mycket välkänt band och vi har under alla gånger vi setts vart under kvällens puls och rytm. Blickar,kramar,leenden,flirtar,sexuell spänning mellan oss, jämt. Den byggs upp för varenda gång vi ses och jag undrar hur vår urladdning kommer bli... Brukar fantisera om det när jag leker med mig själv... Hur som haver.

Han är musiker & för han är det ett heltidsjobb som inte ger honom möjlighet att direkt dra iväg på några utsvävningar med tanke på att det som gäller är att rigga upp, lira, rigga ner och dra vidare till nästa gig. Sen har jag i tillägg alltid mer eller mindre vart rund om fötterna och kanske prioterat andra saker just där och då... Så många gånger man ångrat sig dagen efter och känt att jag kanske inte skulle tagit den där sista ölen, utan istället bara dragit med han på toan och knullat skiten ur varandra i en pauz så där asspontant..... Lix Carpe diem. Men sen samtidigt så tänker lixom inte jag vara någon groupie som står och väntar vid baren för att han i sin tur "kanske" kommer efter giget.... 

Lite värdighet har jag faktiskt;)

När jag träffar Rocco & han naglar fast sin blick i min och jag ser hur han studerar min kropp,så kan jag inte låta bli att sväva i väg i tankarna. Jag visualiserar mig honom naken, tittandes på mig med sin genomporriga blick och hur han sen tar tag i mig och biter/ kysser mig i nacken för att sedan bara helt rått slita upp min klänning & sen ta ett fast grepp om mig och trycka mig mot närmsta vägg & bara råknulla mig. Jag kan inte låta bli. Alltså. Det bara händer. Jämt. Jag kan inte se på honom eller prata med honom utan att tänka sexuella tankar. Sexuella akter som resulterar i kaosartade explosioner och orgasmer.... Ouch. Bara att sitta och skriva dessa rader gör att det bultar i fittan och jag känner hur blöt jag är.... Han har den effekten på mig. 

& har alltid haft. & kommer alltid ha.

Som sagt, jag har så många gånger visualiserat i mitt huvud hur vår urladdning kommer bli och jag tänkte dela med mig av min sexfantasi... Jag vill att ni ska känna det jag känner när ni läser dessa rader. Jag vill att ni ska gå igång av helvetet och ge er själva den njutning jag vet att jag kommer få då drömmen äntligen besannas & då dagen kommer då jag kommer få penetrera hans kuk & dagen efter vakna helt utmattad i hans famn....

Detta är bara en spontan fantasi bland måååååånga andra jag haft & har med Mr Sefferedi i huvudrollen de senaste åren.... 

*************************************************

Det är sommar och solen skiner, jag och några vänner ligger nere vid havet och solar på klipporna. Känner hur solen värmer upp varenda del av min nakna hud och jag njuter av varenda sekund. 
Tar sololjan och smörjer in min kropp och känner hur solen steker min hud... Vi ligger och planerar för kvällen då vi ska på konsert, vad vi ska dricka,smink och andra brud grejer. Självklart måste allt bli perfekt då det är kvällen jag kommer få träffa Rocco igen.... Jag kommer på mig själv att bli alldeles dimmig i blicken,rösten blir hes och jag känner hur fuktigt det blev i bikinigtrosorna.. Fan,hur kan en människa ha ett sånt inflytande på mig? Hur kan det vara möjligt att känna sådan sexuell attraktion till en annan människa? Tankarna surrar iväg och likaså jag, tankarn svävar iväg till kvällen.... Vad kommer ödet ha i bagaget? Dunder och dynamit hoppas jag. 

När eftermiddagen kommer packar vi ihop och drar oss hemöver till Yohanna för kvällens förberedelser. Efter ett par drinkar på balkongen går jag in i duschen och de andra börjar med maten. Musiken dundrar och jag har verkligen kommit i stämning inför kvällen, taggad till tusen och ser innerligt fram emot vårt möte.... Jag kan inte tänka på något annat än Rocco & tankarna bara går runt och runt... Droppar klänningen,sätter på kranen & låter vattnet strila ner för min kropp och sköljer sakta men säkert bort resterna från dagens bad i saltvattnet... Ångorna av det varma vattnet och mina egna smutsiga tankar gör mig vansinnit kåt och jag skulle verkligen behöva lätta på mina sexuella spänningar.. För ner fingrarna mellan benen och börjar massera klittan i bestämd takt, stönar lustfyllt och känner mig svimfärdig av kåthet. Helt plötsligt känner jag en naken kropp som ställer sig bakom mig och ett par händer som tar ett fast grepp om mina bröst & kysser min nacke.

Vänder mig om och där står en god vän, en jävligt snygg vän för övrigt, som jag själv tidigare fantiserat om i sexuella sammanhang. Jag ler mot Ayla & kysser henne,tungt,djupt och länge samtidigt som hon börjar pulla mig. Jag arbetar mig ner över hennes nakna kropp, kysser och slickar varenda del av henne, såååå jag längtat efter detta ögonblick...  Jag slickar & retar hennes bröstvårtor samtidigt som jag har mina händer i ett fast grepp om hennes fylliga röv....Letar mig sakta men säkert ner till hennes sköte och särar hennes läppar. Slickar hennes fitta helt besinningslöst och pullar upp henne i brygga . Hennes njutning går inte att ta miste på, hon stönar sådär härligt porrigt, stön som gör dig om inte än mer kåt & villig... Jag för upp ett finger i hennes rumpa samtidigt som ett par fingrar är i hennes inre & min tunga går frenetiskt.. Mycket snart så känner jag sammandragningarna i henne krama åt runt mina fingrar & hela hon börjar skaka i en våldsam orgasm. Samtidigt som hon stönar ut sig sin njutning så sprutar hon mig i ansiktet med hennes safter och vid detta laget så trodde jag att jag skulle dö av kåthet. 

Ayla böjer sig fram & kysser mig sådär kvinnligt sexigt som bara kvinnor kan & går sedan ner på mig.... Nafsar och kysser min nakna hud om vart annat. Jag tar tag i hennes huvud och trycker ner henne i min fitta som i sin tur bara skriker om att få bli behandlad.... Jag känner hur hon för in sina fingrar i mig och i rytmisk takt med mina stön pullar mig och samtidigt slickar mig i röven & låter sin tunga glida in i röven med jämna mellanrum... Tills jag inte klarar hålla mig längre och orgasmerna avlöser varandra.... 

Vi duschar färdigt, torkar varandra, kysser varandra & ler sedan mot varandra med ett pilimariskt leende & Ayla går ur duschen som inget hade hänt. Själv står jag kvar helt hänförd över vad som precis har inträffat och ler & känner mig helt tillfreds med tillvaron... 

Ställer mig framför spegeln och lägger make upen med största perfektion, ingenting får bli fel. Ikväll är kvällen som ska bli ihåg kommen för evigt. Småler åt mig själv i spegeln och känner att kvällen aldrig kunnat börja bättre... Den erotiska dansen med Ayla lag ribban för kvällen.....

& inom mig bultar åtrån efter Rocco & hoppet om att just ikväll är kvällen då jag kommer få ha Roccos nakna hud mot min & hans kuk i mig....

*****************************

Forts. Följer.






RSS 2.0