Karlar, vad ska vi med dom till!?

Sitter här hemma, natten är kall och likadant känns mitt känsloliv. Funderar över det motsatta könet, hur dom tänker, hur dom är funtade?! Kan det vara så att vi tjejer tolkar saker som vi egentligen vill att det ska vara, när innebörden av vad som  är sagt eller gjort är tvärtom? Är killar så känslomässigt rubbade att dom säger och gör vad dom vill utan att reflektera en sekund om hur vi kommer tolka det?, och hur vi känslomässigt kan känna?!

Har vart singel i snart 3 år, efter mitt GANSKA infekterade uppbrott från min dåvarande sambo, träffat ett antal killar,  men så fort intresse vistats för snabbt från deras sida, då har jag backat. Så fort när allvaret skinit igenom så tappar jag det jag ev. kännt för killen i fråga.Rättare sagt blir jag avtänd.

Däremot så när jag välk träffat en kille som JAG känt att jag vill satsa på så är det den som backar... Har tänkt gång efter gång på vad det kan vara som jag gör fel.. Svaret jag har är att jag blir jävligt intensiv och möjligt är att d är därför dom försvinner snabbare än kvickt...

Träffade en kille för ett tag sen genom mitt jobb som karaoke värdinna på en lokal krog här i Växjö. You know, that kind of guy that just took our breath away. Vi såg på varandra, och jag visste att han vill jag ha. & jg ska göra precis vad som helst för att få honom. När jag slutat jobb gick jag fram till honom och gav honom mitt tel nr. Fick en kram och ett svar att han ABSOLUT skulle ringa.

Efter mkt om o men har vi äntligen börjat träffas, första kvällen vi seriöst träffades gick jag på rosa moln, min vän Sandra blev helt chockad av att höra hans åsikter och tankar. Som sagt kille took my breath away, och jag trodde inte för en sekund att det kunde vara sant, att ÄNTLIGEN har jag verkligen träffat en kille som jag vill dela min vardag med? En kille som är snäll och behandlar mig väl?! I parantes har jag tidigare träffat ena svinet efter det andra, som sårat mig och gjort mig svag.

Yeah. kvällen går o vi är ett gäng som dricker och har d riktigt trevligt, folk vil ner på krogen på ett gig, men jag vill stanna hemma med killen för jag vet att han inte ville ner på krogen. Bara den uppoffringen, har jag ALDRIG gjort för ngn annan, jag är ett party animal, grymt social och gillar o dricka. Men sagt o gjort, vi stannar hemma, han klargör för mig at han inte vill ha sex så där lite random på fyllan, utan han vill vänta och göra det till en fin grej.(!!!) Bara det argumentet gjorde mig knäsvag. Natten går, nästföljande dag går och inget sex inträffar.

Mkt snart börjar de svarta molnen dra in över mig, han klrgör i ett mkt förtoligt samtal till mig att han väntar på en dom som kommer saklig göra hans framtid. Antingen 2 års fängelse eller i´böter och fortsatt villkorlig.(Han har redan villkorlig sen innan som jag senare fick veta) Jag kände att detta kan jag ta, om han bara lovar att släppa in mig, och låter mig finnas till. Han sa även att han är en mkt svår person att komma nära, och att det kommer ta tid. Inga problem för mig kände jag.... Jag har många gånger träffat sk. BAD BOYS, och det är uppenbarligen ngt jag dras till, fråga mig inte varför för jag har inget svar själv. Ngt sexigt mystiskt och jävligt påtändande kan jag själv känna... Men i slut ändan så har det gått åt helvete.Har gjort detta misstag otaliga ggr,och jag förstår inte att jg aldrig lär mig!

Här står jag nu några v efter vi börjat träffas på riktigt, och är sårad ledsen, förälskad och snurrig, Killen ger mig inte den uppmuntran och bekräftelse som jag behöver. Skall även tilläggas att vi var båda med det klara på att vi började träffas föratt båda ville ngt seriöst och försöka satsa. Men jag orkar inte leva i denna ovisshet hur länge som helst.

Jag behöver svar, jag behöver veta...
Tycker verkligen om denna kille, hur han än behandlar mig..Sjukt egentligen..

RSS 2.0