"XOXOXO"

Enjoy!
 

"Sweet Karlstad"

Första dagen på praktiken är avklarad.

Fy fan vad jag kommer trivas som lastbilschaffis,ett jobb som kommer bli passande som handen i handsken!
 
Är inne på min andra vecka i Karlstad & allt flyter på som det ska. Fick höga ovantioner av lärarna förra veckan efter ett antal tester, intervju och bilkörning & fick veta att jag hade en av dom bästa resultaten genom skolans historia. Jävligt kul att höra=) Så jag åkte hem till Std i Onsdags kväll och jobbade tors, fre, lör & Söndag på Din Sko. Högt & bra tempo med bra jävla försäljning och teamwork! Fick även cred av chefen, där J talade om för mig att hon är jävligt nöjd med mina säljar prestationer & det var jävligt kul att få positiv feedback & veta att hon är nöjd med mig!
 
Mer såna chefer!!
 
Ligger på Lizas soffa och är helt utslagen, reflekterar över sista veckornas händelser och känner en viss tillfredsställelse över vad jag hittills åstadkommit på sån kort tid. Jag har såna ambitioner och har en sådan stark jävla vilja.
 
Ingenting är omöjligt.
 
Allt handlar om inställningen till saker och ting.
 
Bortsett från att jag pluggar varje dag och jobbar på helgerna så har jag tagit upp Mc drömmen och kommer snart börja övningsköra och göra Riskettan. Likabra att göra teorin när allt är färskt i skallen=) Nu i veckan ska jag även in och presentera mig på olika bemanningsföretag och se om jag kan hitta något truck jobb som jag kan sysselsätta mig med på eftermiddagarna och kvällarna här i Kstad.
 
Mina dreads är även på ingång, så förhoppningen är att jag kommer ha dreads till helgen, ingen skulle vara gladare än jag=) 53-63 cm långa korpsvarta dreads, det är fan porrigt Delux!
Sen ska kanyler penetrera mig till helgen och utöka mina 55 piercingar till ett antal fler, var alldeles för länge sen jag piercade mig, känner att det är dax! Apropå piercingar.
 
Mela piercade mig för några månader sen i "hakan", en labret under min läppiercing. Allt blev bra och jag blev nöjd. Problemet var bara att jag inte hade några läkstavar hemma så vi satte i en kort jävelsom i sin tur gjort att den inte läkt som den ska och nu i helgen så har jag fått den sjukaste inflammationen ever och det sprutar var, blod och staven har lixom åkt in i läppen & det har blivit förhårdnad på insidan av läppen.
 
 
Idag fick jag nog och sprang in på en lokal piercing butik och köpte en läkstav med en vit kristall sten för att lösa detta jävla problem.... Så har nu stått framför badrumsspegeln med tårarna rinnandes ner för kinderna och kämpat med att få loss kulan som hade kängat sig fast i intorkat blod och var... En sax som enda verkyg för att försöka få ett grepp om staven.
 
Skam den som ger sig.
 
Nu är staven bytt och trycket i läppen har släppt, ska sova med koksalt lösning och hoppas på att infektionen försvinner så småningom och att den läker ihop som det ska.
 
Nej fan, nu ska jag ta och spela gitarr, ta en dusch och sova.
 
Livet som Distributions lastbilschaufför är hårt:D

"Back from the Dead"

Hey People!
 
Var ett jävla tag sen jag uppdaterade denna blogg, finns sina anledningar vill jag lova er=) Det har hänt mycket på det senaste, sjukt jävla mycket.
 
Var ska jag börja?
 
Ska jag komprimera allt som hänt på den senaste tiden sen jag skrev mitt sista blogginlägg?
 
Okej.
 
Jag har köpt husvagn, renoverat husvagn, satt upp husvagn/förtält, byggt förtältsgolv, målat,flyttat från Helvetes Hålan i stan, sålt väg det av mitt hushåll som var säljbart, resten gav jag bort till Återbruket,burit möbler, kartonger, säckar till nära och kära, kört Strömstad-Dynekilen MINST 500 ggr senaste veckan & dumpat prylar, möblerat förtältet och gjort detta place till mitt eget Hellhole som jag älskar ovillkorslöst, absolut något av det bästa jag gjort i mitt liv. Mina vackra kattdamer har blivit ute katter och det är två helt andra katter, lyckliga och avslappnade, naturen gör underverk=) Jag har sprungit på möten till höger och vänster, flyttstädat, slängt otaliga säckar och prylar på Tippen.

UT MED DET GAMLA-IN MED DET NYA. ( To much fucking memories....)
 
Jag har fått jobb på Din Sko på Nordby och jag stormtrivs, har jobbat där och jobbat på Individ en hel del samtidigt som jag stressat runt med allt det andra som jag ville få färdiggjort innan jag ska dra till Karlstad för att utbilda mig till Lastbilschaffis. Jag sitter nu i min alldeles egna husvagn, men Ixxi och Aakeescha som käkar kvällsmaten och lyssnar på Spotify. Första jävla gången jag sitter HYFSAT avslappnad framför en dator de senaste veckorna. Jag har fan inte ens haft tid med att Facebook uppdatera så mycket som jag gjort innan, ett beroende mindre:P Jag har inte hunnit träna på över 6-7 veckor, inte funnits tid.
 
Jag hade en fest för ca en månad sen där jag blev av med alla mina Concerta tabletter, medicin som jag är i behov av varje dag, men som den vidrörande tjyven uppenbarligen sket fullständigt fan i och satte sina egna behov (missbruk eller pengabehov) i första hand och utsatte mig för jävligt jobbig situation. Med allt som hänt och behövt göras sista tiden så har min livssituation försvårats radikalt. Sjuk stress konstant. Ohanterbar stress. Nu har jag som tur är fått ny medicin utskriven och lugnet börjar ta sig & jag kan snart börja andas ut.
 
Allt (nästan) som jag ville ha klart innan Karlstad avfärden är avklarat, har ett par saker som ska göars i morgon och som MÅSTE bli klara i morgon innan avfärd. SEN.
 
Sen jag kan mentalt börja förbereda mig för utbildningen. Fast ska jobba 12.30.18.30 på Din Sko innan avfärd till norrare breddgrader.
 
Borde gjort detta långt innan, men som sagt, ingen tid ingen ro.
 
Ska fan ta upp gitarren och njuta av lugnet här i husvagnen, har tänt massa ljus och tröttheten börjar göra sig riktigt påmind, haft en riktigt intensiv dag på jobbet idag, bra försäljning och bra teamwork har det varit. Skitglad över jobbet på Din Sko, kommer bli helgjobb framöver under utbildningen då jag tänkt att vara hemma i Strömstad på helgerna och Karlstad på veckorna. När jag kommit mig tillrätta i veckan ska jag gå in på olika bemanningsföretag i Kstad och presentera mig och se efter studentjobb som Truckis på eftermiddagarna/kvällarna!
 
Samtidigt har jag tänkt att ta MC kortet, känner att när jag ändå pluggar C/E teori så kan jag ta upp MC teorin och plugga det på sidan av! Fan en dröm som MÅSTE gå i uppfyllelse. Mc kort. Det klingar fan fint i öronen.
 
Jag,grenslar en HD Chopper, pianosvart med massa krom glidandes i sommarsolen på landsvägar runt om i Sverige.... Gahhh blir fan lite våt i trosan av tanken;)
 
& glömde jag säga att jag, Nödtveidt & Mathias ska agera gatumusikanter i Strömstad i sommar, skönt extra knäck och bra stålar!
 
Sa jag Ingen ro och ingen Vila?
 
Skål på er, nu vill jag fan lira gura, missed it like HELL!
 
Vi hörs!
 

RSS 2.0