"Crazy Crazy Nights!"

DEEEEEECCCIIIIDEE!!!!!!!!!

Då fan var Metaltown øver & en helt galen helg & semester ær øver! Spriten har flødat & jag lyckades se de band jag ville se, det stora dragplåstret før mig var ju då sjælvklart Deicide! Førsøkt se dom i flera år och som många av er vet så stæller dom jæmt in. (Av ngn vidunderlig anledning) Var æckligt bra!

Insåg en sjuk grej igår,  de tre festivaler jag varit på under de senaste två veckorna ( Muskelrock,Srf & Metaltown) har jag inte betalat en spænn før. Infør Muskelrocken så vart Joel magsjuk och jag fick hans biljett, på Srf fick jag en gratis 3 dgrs biljett av en nyfunnen væn som lirar i Dimmu Borgir (Tack åter igen G) och på Metaltown så hade jag gæstlista med Cradle Of Filth=) (Tack P) Ibland så har man flyt.

Nu ær man tyværr back in Buissness på jobbet i Norge och det var riktigt tungt att komma tillbaka igår... Øvertiden flødar och nu ska jag børja mitt HELT bostadsløsa liv och bo i bilen! Jag klagar inte, tycker det ska bli sjukt skønt, ær lite av en friluftsmænniska och jag ska hitta en nice camping dær jag ska husera=) Återkommer om det.

Ska nu bege mig hem till Alexzanhoe och ta mig en dusch, æta lite, och sen bege mig mot en sovplats någonstans in the middle Of now where;)

Ha de Dudes!

/E

(Bild kommer senare, sitter på jobb och skriver blogg inlægg, måste vara lite respektabel och inte spara ner kissbilder och annat(har slutat jobba, men endå, ær på chefens dator:P))

"Provsugning & Silikonrattar"

Sex och samlevnad!

Under loppet av ett dygn har jag fått den angenäma möjligheten att få somna med ett nyopererat silikonbröst inkupad i min hand OCH fått höra ett erbjudande om en sk "Provavsugning"......

Sitter här hemma hos Martina och diskuterar kukar och kukstorlekar. Martina utbrister; "Va fan, jag gillar att suga små kukar"... " Jag tittar lite förebrående på martina och frågar "Men hur kommer det sig, jag älskar att suga stort. Martina; "Njae, alltså det är ju mindre jobb!!!!" Hahhaa! Jag vänder mig omm och tittar på Martin och säger att; "Martin har en riktigt fin kuk", Martina vänder sig mot Martin" Men, då kanske man kunde få provsuga lite?!" Hahaha! 

Welcome to the faboulus life of mine and my friends!


TCB!



Srf 2011 avverkad---- Srf 2012 nedräkningen har börjat....

Srf kom och den försvann. Ett år av väntan och nu har väntan börjat igen. Tiden går så jävla fort när man har så enormt kul, finns ingenting som går att jämföra med att vara på festival. Alla fantastiska människor man träffar, alla vänner man bara kanske träffar en gång om året, alla grymma band man (kanske!?) lyckas se, alla mängder booze man hinkar i sig (som emellan åt är sjukt jobbigt att få i sig). Festival is Fucking Fantastic!

EN sak har dock blivit annorlunda de senaste åren... Jag ligger inte på festival.Känner att det inte ger mig ett skvatt, föredrar att sitta i goda vänners lag och dricka och ha det kjempe grejt tillsammans. Hade möjligheten ett par ggr att ha trekant, men jag tackade vänligt men bestämt nej tack. Haha! Tänkt er att JAG tackar nej till ett sådant delikat erbjudande... Det var som en polare sa igår över en kopp kaffe; "Fan Ewa, du har nog börjat bli vuxen.." Hrmm... Fan jag fick nog motvilligt erkänna att det har nog fan med det att göra. Innan om åren så spelade det inte ngn roll när var och hur, bara killen i fråga var läcker och ett sk PK. (Potentiellt Knull) Tiderna förändras, bara att gilla läget!

Nu riktar jag in mig på Metaltown som kan ha den sjukt jävla bästa line upen EVER! Deicide, jag säger bara Deicide. Fy fan vad bra det kommer bli!!!! Sitter i väntan på om jag har Gästlista med Cradle Of Filth eller inte, svar kommer nog under dagen eller i morgon...

Up The Irons!

/Rock n Rollers på Srf 2011!

The Return Of The Living Dead Bloggerskan Sörensen

Hey Dudes!

Länge sen nu! Har vart i valet och kvalet om jag skulle orka sätta igång med mitt bloggande igen, och efter påtryckningar från diverse håll så har jag nu beslutat mig för att köra igång igen!

Anledningarna till att jag blandannat slutat skriva är för att jag känt att sen jag flyttade till Norge så har jag ingenting att skriva om, för jag bara jobbar ,jobbar och jobbar och att mitt liv är ganska händelselöst.. Men med lite eftertanke så har jag insett att mitt liv är inte tråkigt, det kommer aldrig bli tråkigt och jag vill gärna dela av mig av mina dagliga små händelser för er. Både stora och småa. Galna eller sjukt tråkiga. Kärleksfulla eller hatiska. ETC...

Hoppas detta glädjer er som läst min blogg och att ni kommer tillbaka som trogna läsare och sprider min blogg och att ni nu kan luta er tillbaka och slappna av framför dumburken, för att återigen sätta er i Darkness Sörensens galna vardag!

Rock On for tonight!

/DarknessThe one and Only!

RSS 2.0