"Idiots and Diversity"

Finns då fan idioter till allt. & något som gör mig heligt jävla förbannad är när människor som ska uttrycka sin åsikt i tid och otid (& utan relevant grund & info självklart) & gärna vinkla en speciell händelse till att det skulle vara en rasistisk grund till det inträffade.

Som det senaste jag läste om.

Butikschefen som fick nog av en jävla tiggare som suttit utanför hans butik & tiggt. Är det konstigt? Om ni hade haft en butik,hade ni velat att ngn (skitsamma hurvida personen är svart,gul,vit eller en blandning av dessa kulörer!!) hade suttit utanför & tiggt? Tiggare som skrämmer bort dina kunder som i sin tur leder till sämre försäljning,leder till dåligt rykte, etc etc... Skulle du tillåta det? Vad skulle du få ut av det?Prestigepris för att du är en sån sann hederlig svensk som gärna inte vill stiga på någons tår,för att du har sån jävla bra människosyn & där alla människor är lika värda, och gärna lider i tystad ist för att framföra din ordentliga åsikt som en redig Svensson svensson. Japp. Så ska man uppföra sig.

Om man inte vill riskera att hängas ut som landsförrädare och rasist.

Har nu butikschefen kastat vatten på tiggaren. Han har min fulla förståelse. Vi är inte mer än människor och vid argt sinneslag kan man göra egentligen vad som helst. Han lessna väl. Färdigt med det. Kan man tycka.

Men nu är Butikschefen uthängd i alla sociala medier som rasist,människo kränkare,innehar världens sämsta människo syn bla bla bla bla. Tom Hemköp är det typ prispengar på. Vad har kedjan med saken att göra? Det är inte Hemköp perse som har gjort ngt fel i frågan... Butikschefen är alltså urtagen ur tjänst pga denna händelse.

Förjävligt.

Åter igen.

Detta jävla neutrala Sverige. In my fucking ass. Är så jävla trött på allt hyckleri som försigår runt om i detta landet. Folk till höger och vänster som tycker si eller tycker så,bara för att det är så man SKA tycka för att det är legitimt i sverige. Så fort någon säger något "fel" så spottas det och spyr på personen i fråga. Vad det än handlar om.

Men framförallt när det kommer till åsikter om Sveriges "mångfald". Sverige är ju ett fritt land,eller hur? Yttrande frihet & yadayada? Rent skitsnack.

Enligt "majoriteten" så är du rasist om du röstar på SD. Du ska hängas,spottas och skitas på. Du är inte värd ett skit om du röstar på dom... Sjukt konstigt då att SD är Sveriges tredje största parti kan jag tycka..... Om ingen nu står bakom Sverigedemokraternas tankar och värderingar. Vem har röstat fram SD då rå? Spöken på vinden eller kanske tomtarna på loftet?!!

Jo för att åter igen. Du blir smutskastad om du röstar på SD. Folk vågar inte stå för sina åsikter pga

rädsla av att bli utstött ur samhället.

Ganska jävla sjukt tycker jag, för varenda människa har rätt till sina egna åsikter,värderingar och tankar. Det är en rättighet vi har som människor. Eller har den rätten blivit avverkad då tydligen heeeela Sverige främjar mångfald nuför tiden? & gärna jäääätte mycket mångfald. Det ska helst inte finnas några.gränser alls.

Hrmmm. Vänta nu,hur kommer det sig nu? Sverige är väl ett demokratiskt land,där sveriges befolkning röstat fram det parti som ska vara mest lämpat och behövligt för att leda Sverige framåt och i rätt riktning?


Nej nu är det fan bra Svensson Sverige där vi främjar mångkultur & mångfald. Någon jävla måtta på råget får det fan vara.

Som jag sagt tidigare.
& jag säger det igen.

Lets agree to disagree.
And Make Love Not War.


**Inlägg på FB gjord av mig tidigare idag på Hemköps officiella sida på FB**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0