"Stealed Car..."

Hur fan kan det vara möjligt?!

Någon har stulit min bil som har stått utanför West Coast i ganska exakt en vecka pga batteri torsk och överhettningsfel.

Efter all skit som är och har varit så börjar jag bli mer och mer övertygad på att det här är en jävla konspiration mot mig av något slag. Efter all skit jag har fått utstått via bloggen och via andra sociala medier den sista tiden så känns detta som ett jävla hån! Tycker den/det inte det räcker nu? Jag tror inte att det här är någon "random" person som tagit bilen, utan det här är någon som VET att min bil stått still och VET att det är fel på bilen, så dom har helt enkelt passat på natten mellan igår och idag, fått igång bilen och dragit iväg med den.

Helt övertygad om att jag är utsatt för komplott kommer jag bli när Polisen kommer ringa mig och meddela att min bil är sönderkraschad i något dike någonstans. Personen/personerna i fråga har tagit min bil för att utsätta mig för mer skit och mer elände.

Du snor inte en Ford Escort -85 års modell bara sådär! Det finns absolut INGA pengar att hämta! Pga den informationen jag har svart på vitt i min hand så kan jag göra ett utlåtande baserat på detta! Så detta är INGENTING jag bygger upp i mitt huvud, för så här ligger det till.

Någon vill mig jävligt illa.

&.

Vem fan vet? Är jag, mina katter eller mitt hem nästa Target?

Det börjar kännas riktigt förbannat olustigt det här, och som jag skrivit tidigare så orkar inte jag hur mycket som helst.

Samtidigt så är det väl det den/Det vill. Att jag ska bryta ihop och dra från stan. Hur som helst så är jag inte rädd för dessa individer, men däremot så blir jag bara så jävla ledsen. Vem fan har jag gjort så illa så att det är legitimt att utsätta mig för det här?

Det är fan bra nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0