"Guitar/Sun<3"

Fin dag!

Avnjutit flera timmar i den härligt gassande vårsolen på klipporna på Canning berget & nere i hamnen med K,T,S,K & Mr Pink.
Yäz, ni hörde rätt, fick möjligheten att träffa Mr Pink idag igen. Me like=)Han förgyller min vardag mer än vad ni kan ana, han är bara så jävla Fucking Perfect! På alla plan.

Alla skulle ha en "vän" som han:D

Jag & Nödtveidt har suttit & spelat massa gitarr och sjungit för hela Std, det var ett väldigt uppskattat lirande, med massa folk som kom och satte sig vid oss för att lyssna & för att njuta av stunden.

Kul som fan att kunna förgylla andras vardag!

Kom precis hem & pizzan ligger i ugnen & efterrätten ligger jävligt kyld i frysen... Fy fan det har varit en vecka fylld av sketen mat och jävligt dåligt med träning.. Ska upp på gymmet ikväll och köra igenom axlar/övre rygg/triceps/biceps. Taggad till tusen!

Först ska vi kolla på en film... Slappa i soffan, alla havsluft och frisk luft gör en gammal kvinna som mig jävligt trött & tung i sinnet/kroppen...Fast på ett bra sätt:D Haha!

Innan filmen, så ska jag vara Nagelteknolog på S, ska göra hennes naglar vårfina tänkte jag! Fräscht med snygga naglar, och jag ÄLSKAR hålla på med naglar, man kan göra sådana konstverk!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0