"Sweet vacation, back to Reality...:"

Sitter i soffan med tända ljus & lyssnar på "The forgotten One" med Time Of Grace & bara njuter av mörkret & lugnet. Har haft Lova i kväll och har precis nattat henne så nu sover hon så gott.

Haft en underbar semester med oförglömliga händelser,god mat/goda drinkar, sol/bad & trevligt umgänge! Är brun som, en papparkaka nu & nu ska jag försöka underhålla den med solarie och insmörjning varje kväll=)

Jag har ju slappat ihop totalt under denna vecka i Grekland, ätit minst tre glassar varje dag & druckit shit loads av booze, ätit massa skit and yeah u know the rest. Hade sett fram emot att träna idag, men så inser jag att jag fan har en ikke fungerande stortå, då jag skar upp den totalt sista dagen när jag hoppade från klipporna & jag nu haltar och har belastat benet/foten helt fel och har skit ont. Så nu får jag fokusera på att äta rätt närmaste veckan och låta skiten växa igen så jag blir funktionell igen! Så jag kan ta upp tröningen igen & min framtida idé matt tävla i Fitness & komma mig in i porrbranschen.

Träffade en helt underbar familj som bodde på vårat hotell som kom från Motala (självklart?!, av alla ställen). Magnus, Eva & deras fyra barn. Det visade sig att dom tävlat i både bodybuildning och fitness & Magnus hade vunnit SM i bodybuildning! Snackade en hel del om träning och vad jag ska fokusera på, min kropps svagheter och styrkor, min kosthållning & träning! Blev så jävla upppeppad av dom och jag ska verkligen kämpa satan nu framöver! Vi bytte telefonnummer så jag ska upp och hälsa på dom inom det närmsta och så ska jag & Magnus dra av ett gym pass och han ska ge mig övningar! Skit kul!

Vi kom hem inatt och fan vad trött jag var, tryckt i mig massa lugnande & ångestdämp för att klara flyg resan & sov hela flygresan och sen när vi kom Till Landvetter somnade jag i bilen & sov tills vi var hemma i Std. Tvärdök i sängen och där låg jag tills två-.tiden idag! Men lika trött för det är jag nu!

En polare från Motala håller på att para ihop mig med en av hennes arbetskollegor, skit trevlig kille den där Mr J;) Så han var den första jag smsade när vi kom till Gbg, hade haft mobilen avstängd och liggandes i bilen under veckan vi var iväg! Fan vad jag saknat att smsa med honom! Ska bli spännande och se vad det kan bli av det här;)

Går mer ingående in på resan i morgon, ids ikke nu, ska ta och lägga upp bilderna från resan på FB och sen sätta på Dark Shadows med Johnny Depp som jag laddade ner innan! Kommer nog krascha i soffan inatt tror jag...

Rock On Dudes;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0